Küçük Düşün Büyük Olsun!

Teşekkür ederim canım bende yemekleri yaparken iri atıyorum ama salata omlet falan yaparken iri olmuyor
onuda robotta çekiyorum bir kısmı un gibi oluyor ama altta kalan kısım yinede iri kalıyor
aslında benim için sorun değil ama eşim ve kaynım için çok büyük sorun sürekli laf ediyorlar
yok bu tuzu kullanmak zorunda mıymışız yok iri falan filan

ben de kullanıyorum hep tuz hem karabiber için öğütücü, gayet iyi oluyor

ögütücü almadan önce , tuzu çektikten sonra ince elek ile ele bakalım , çıkan ince tuz işine yararsa , her çektikçe elersin ,
ve kaya tuzları hafif nemli olur , özellikle çektiğin zaman nemi biraz daha artar , arada tuzu bir bezin üstüne serip havalandır , kurudukça çekilmesi toz haline gelmesi daha kolay olur

baktın memmun kalmadın o zaman ögütücü alırsın

bence onlara sağlıklı olduğunu söyle, kesinlikle kaya tuzu kullanılmalı sağlık için.

selam kızlar..yazdıklarınızı okudum.. bebek isteyen bir çok arkadaşım var.. rabbim herkese nasip etsin. benim de 16 ay oldu evleneli.. daha çokcuk yapmadık.. biz de biraz daha geçsin o zaman düşünürüz dedik.. rabbim bizi de mahrum etmesin inşallah..dün iş çıkışı kuaföre gittim kaş bıyık 8 tl tuttu 10 tl verdim. ordan bim e gidip 1 ekmek aldım.. başka da harcamam olmadı.. bu akşam da yemekte dondurucudan çıkaracağım köfteleri yaparım yanına patates salata ayran.. bugün de sanırım bi ekmek harcamam tek olacak inşallah..

bence onlara sağlıklı olduğunu söyle, kesinlikle kaya tuzu kullanılmalı sağlık için.
hemde çok sağlıklı , biz kaya tuzu ile büyüdük , bize köyden gelir, yerinden alırlar çok ucuz , tuzla diye bir göl var , ondan alırlar , kv çok beğendi 10 kg tuz getirtim ona, salça turşu ya çok iyi oluyor

bu ay elimiz baya sıkışık.. ayı yettirmek için çabalıyorum.. inşallah başarılı olurum. bu arada akşamları evde yalnız kalınca sıkılmamak için elime örgü aldım bebek battaniyesi örüyorum.. bu akşam eşimin maçı var ben yine tv karşısında yanıma çayımı alarak örgümü alırım.. çok zevkli oluyor..

ben de örgüyü çok seviyorum ama bitirmek uzun suruyor bazen , iş çocuk ev derken , artan iplerden de elimde battaniye başladım , ipler artıkça örüyorum , bu kış suveter boyunluk bere falan ördüm . yazlık ip alıp yazlık delikli hafif bluz örmek istiyorum aslında

evet o nemden dolayı mız mızlanıyorlar oda ayda bir yemek yada salata yaparlar onda da zor geliyor
ya benim eşimin ailesi ne modaysa almış kullanmış yani hiç sağlıklı mı değil mi diye düşünmemişler
düşün bir akraba zeytinyağı gönderiyordu bunlar yemiyorlartdı
tereyağı köyden geliyor yemiyorlardı

neyse ben söyleye söyleye alıştılar biraz

Selam kızlar
gulfemhatun biraz daha beklesen nasıl olur ki acaba Allah hayırlısını versin

Kızlar ege bölgesinde gidip de memnun kaldığınız otel varmı aile oteli?
Tatil planları yapıyoruz bayram için Ama çok uzak olmasa iyi olur fikirlerinizi merak ediyorum

Canım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar

geçmiş olsun canım, o ne anlayamadım
sağol canım üfürüm kalbinden normalden başka seslerde gelmesi gibi bişey.kan akışıyla alakalı,belki minik bir delik olabilir 6 ayıkken ya da 2 yaşında kendiliğinden geçermiş
örgü bende çok severim terapi gibi rahatlatır
Canım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar
canım çok geçmiş olsun en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah
merhaba hanımlar
dün şoktan alez ve makyaj organizer aldım 20 tl o 23 te yumurta cola cips bisküvi aldım
bugünde netten kendime yaz için terlik aldım outlet bölümden indirimde 26 tl kargoyla 31 tl tuttu.bu ara harcıyorum ama hep ihtiyaç uygun bulunca da kaçırmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…