Teşekkür ederim canım bende yemekleri yaparken iri atıyorum ama salata omlet falan yaparken iri olmuyorhawar bende köy tuzu kullanıyorum iri kaya tuzuda diyorlar ona , ögütmüyorum ama yemeklerde falan direk atarım içine , ince softa tuzunu da salata cacık gibi soğukta kullanırım , ama robatta çekiliyorsa ince olmuyor mu , değirmen işini görür ben karabiber için kullanırım değirmeni . sinbo marka olarak hiç sevmem memmun kalmadım 40 tl fazla geldi bana , daha uyguna karabiber değirmenleri var onlar işini görur bence
merhaba arkadaşlar
benden dün 5 tl verdim bir yere
sizlere bir şey danışacağım
ben kaya tuzu alıyorum pobottan geçiriyorum ama yinede çok ufak olmuyor
dün şok un kataloğunda gördüm ufalayıcı mı ögütücümü ne yazıyordu kahve karabiber için olan
kullanan var mı acaba tuzu da öğütür mü alsam mı yada başka bir marka önerecek olan varmıo
şoktaki, simbo du 40 tl
bende klomen kullanmıştım 1 defa kullandım sonraki ay diş tedavim oldu bir daha kullanmadım
3-4 ay sonra yine kullandım ilk ay bir şey olmadı ikinci ay kullandığımda hamile kaldım
ama o ara eşimde bir ilaç kullanmıştı sper kalitesini, arttırıcı
umutsuzluk yok gülüm
eminim sizlerden de bebiş haberleri alacağız
ögütücü almadan önce , tuzu çektikten sonra ince elek ile ele bakalım , çıkan ince tuz işine yararsa , her çektikçe elersin ,Teşekkür ederim canım bende yemekleri yaparken iri atıyorum ama salata omlet falan yaparken iri olmuyor
onuda robotta çekiyorum bir kısmı un gibi oluyor ama altta kalan kısım yinede iri kalıyor
aslında benim için sorun değil ama eşim ve kaynım için çok büyük sorun sürekli laf ediyorlar
yok bu tuzu kullanmak zorunda mıymışız yok iri falan filan
Teşekkür ederim canım bende yemekleri yaparken iri atıyorum ama salata omlet falan yaparken iri olmuyor
onuda robotta çekiyorum bir kısmı un gibi oluyor ama altta kalan kısım yinede iri kalıyor
aslında benim için sorun değil ama eşim ve kaynım için çok büyük sorun sürekli laf ediyorlar
yok bu tuzu kullanmak zorunda mıymışız yok iri falan filan
hemde çok sağlıklı , biz kaya tuzu ile büyüdük , bize köyden gelir, yerinden alırlar çok ucuz , tuzla diye bir göl var , ondan alırlar , kv çok beğendi 10 kg tuz getirtim ona, salça turşu ya çok iyi oluyorbence onlara sağlıklı olduğunu söyle, kesinlikle kaya tuzu kullanılmalı sağlık için.
ben de örgüyü çok seviyorum ama bitirmek uzun suruyor bazen , iş çocuk ev derken , artan iplerden de elimde battaniye başladım , ipler artıkça örüyorum , bu kış suveter boyunluk bere falan ördüm . yazlık ip alıp yazlık delikli hafif bluz örmek istiyorum aslındabu ay elimiz baya sıkışık.. ayı yettirmek için çabalıyorum.. inşallah başarılı olurum. bu arada akşamları evde yalnız kalınca sıkılmamak için elime örgü aldım bebek battaniyesi örüyorum.. bu akşam eşimin maçı var ben yine tv karşısında yanıma çayımı alarak örgümü alırım.. çok zevkli oluyor..
ögütücü almadan önce , tuzu çektikten sonra ince elek ile ele bakalım , çıkan ince tuz işine yararsa , her çektikçe elersin ,
ve kaya tuzları hafif nemli olur , özellikle çektiğin zaman nemi biraz daha artar , arada tuzu bir bezin üstüne serip havalandır , kurudukça çekilmesi toz haline gelmesi daha kolay olur
baktın memmun kalmadın o zaman ögütücü alırsın
evet canm, dede evinden bir gelenek. evin hemen girişine koyuyoruz ki, gelen giden de içine gönlünden kopanı atabilsin. ramazan'dan ramazan'a açıyoruz ve içinden ne çıkarsa belirlediğimiz ihtiyaç sahibine veriyoruz.
Canım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlarSelam kızlar
gulfemhatun biraz daha beklesen nasıl olur ki acaba Allah hayırlısını versin
Kızlar ege bölgesinde gidip de memnun kaldığınız otel varmı aile oteli?
Tatil planları yapıyoruz bayram için Ama çok uzak olmasa iyi olur fikirlerinizi merak ediyorum
Çok geçmiş olsun canım.Canım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar
GEÇMİŞ OLSUN GÜLÜM ALLAH ARATMASIN Yakın zamanda kucağını doldursun inşallahCanım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar
Hanımlar buzluğa karnıbahar koyan var mı?
sağol canım üfürüm kalbinden normalden başka seslerde gelmesi gibi bişey.kan akışıyla alakalı,belki minik bir delik olabilir 6 ayıkken ya da 2 yaşında kendiliğinden geçermişgeçmiş olsun canım, o ne anlayamadım
örgü bende çok severim terapi gibi rahatlatırbu ay elimiz baya sıkışık.. ayı yettirmek için çabalıyorum.. inşallah başarılı olurum. bu arada akşamları evde yalnız kalınca sıkılmamak için elime örgü aldım bebek battaniyesi örüyorum.. bu akşam eşimin maçı var ben yine tv karşısında yanıma çayımı alarak örgümü alırım.. çok zevkli oluyor..
canım çok geçmiş olsun en hayırlı zamanda tekrar hamile kalırsın inşallahCanım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?