Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bu gün evdeyim buzdolabını temizledim buzdolabı bayram etmiştir her halde epeydir böyle detaylı temizlenmemişti, Ocak silindi, bulaşıklar makineye kondu, süt pişirdim, yoğurt mayaladım. Yatak odası toplandı, kullandığım ve kullanmayacağım çantalar temizlendi ayrıldı, çamaşır yıkanacak bense kahve eşliğinde tv keyfi yapıyorum.

Ellerine sağlık canım çayın ve yemeğin afiyet şifa olsun. Örgü gerçekten terapi gibi bende bebek ceketi başladım kime kısmet olursa diye hazırda dursun istiyorum.

buzdolabına benimde el atmam lazım.bol keyifler canım

eşim 40 tl verdi 10 tl yi direk attım kumbaraya.allahım evde olunca harcanmıyor para istemekte zor oluyor :)bir su alıyorum onu ödüyorum :)

Selamm
Bugun dr. Kontrolumuz vardi esimin ve benim.
Esime korseni kullanma artik gerek yok dedi mr verdi.
Bendende tomografi istedi
Esimin mr haftaya randevu alabildik
Ben tomografimi hemen cektirdim.
10dk sonra tekrar de yanina girdim pc dustu sonuc.
Kemikde cökme deforme yok gayet iyi gidiyor
Nisanda bu tarihlere yine randevu ald bide mr bakalim cikarabiliriz boyunlugu dedi.

Ayyy nasil sevindim cocuk gibi.

Diger dr hazirana kadar takicaksin demisti.
Nisan sonu falan cikarsam super olur
Ben yine takarim evde falan dikkat ederim.

Ama kemik sulari peynirler yumurtalar yedim hep 3 kiloda aldim orasi ayri :)

Hastaneden gelmemiz 12yi buldu
Gelincede annemle carsida gezdik.

Bugun para harcamadim cay pogca falan yedik annemle annem ismarladi sagolsun.

Eve gelip yemek yaptim
Simdide dinlenmece bugun cok ayakta durdum.

Çok sevindim harika bi haber tr_lelli gitgide daha da iyi olursun inşallahh

Gözünüz aydın olsun. İnşallah daha güzel haberler verirsin

Arkadaşlar benim yiğenim başka bir şehirde üniversite öğrencisi bizim ailenin ilk torunu dün beni arayıp kadınlar günümüzü kutladı bende onun gününü kutladım tel. kapattım, biraz önce kapı zili çaldı kapıyı eşim açtı elinde bir buket çiçekle duran bir genç delikanlı x hanıma çiçek geldi diyor dün çok yoğundum yetiştiremedim kusura bakmayın deyip özür diledi eşim şok halinde hemen kim gönderdi diye tepki gösterdi çocuk telaştan x kişi göndermiş deyince eşim şaşırdı aldı çiçeği. Bende hiç beklemiyordum benim için bugün sürpriz oldu. Yiğenimi arayıp sen öğrencisin göreve başlayınca yapardın dedik oda şimdilik bununla idare edin inşallah o zaman başka şeyler yaparım dedi. Çok mutluyum.

sağol canım.arkadaşın omurlarında kayma olmuş kendisi bu işten ekmek yiyen bir profesyonel inşallah iyi olur
inşallah iyileşir de işine devam eder canım
çok güzel bir haber canım çok sevindim
ayy ne güzel süpriz yeğenin çok düşünceliymiş canım

inşallah iyileşir de işine devam eder canım

çok güzel bir haber canım çok sevindim

ayy ne güzel süpriz yeğenin çok düşünceliymiş canım
Bizede süpriz oldu. İnşallah senin arkadaşın da iyileşir bir an önce sağlığına kavuşur.

İnşallah arkadaşın da bi an önce iyileşir Janita

Kızlar eşimle biz dün yemeğe.gittik kafamızı dağıtmak için .. orda ekstra harcadım yani beni cımbızlamayin ama bu seferlik

Bugün akşam da eşim dışardan söyleriz dedi ben iyi hissediyorum.o yüzden dolapta kabak vardı onları pisirdim salata.yaptım yogurtla yedik tebriklerinizi alırım buraya

bu gün para harcamadım
dün sabah bir kaç gün önceden aldığım yufkalar vardı onları siğara böreği şeklineda sarıp
buzluğa attım

bu akşamda fırında yemek yapıyordum o pişene kadar artından da kek çıptım hemen
yarın pazar ve market alışverişi yapmama lazım sanırım 100 tl yi bulur belkide geçer
liste hazırlamam lazım
hafta sonu yine yatılı misafirim var

Canım benim de yumurta tek taraflı çalışıyordu ben bal tarçın çörekotu kürü yaptım ilk ay hamile kaldım bi dene istersen belki faydası olur hem evlat edinwcwğin kuzyla iki kuzun olur sürpriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…