Ellerine sağlık canım çayın ve yemeğin afiyet şifa olsun. Örgü gerçekten terapi gibi bende bebek ceketi başladım kime kısmet olursa diye hazırda dursun istiyorum.bu ay elimiz baya sıkışık.. ayı yettirmek için çabalıyorum.. inşallah başarılı olurum. bu arada akşamları evde yalnız kalınca sıkılmamak için elime örgü aldım bebek battaniyesi örüyorum.. bu akşam eşimin maçı var ben yine tv karşısında yanıma çayımı alarak örgümü alırım.. çok zevkli oluyor..
geçmiş olsun canım hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gelirsin zamanı gelince.Canım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar
buzdolabına benimde el atmam lazım.bol keyifler canımBu gün evdeyim buzdolabını temizledim buzdolabı bayram etmiştir her halde epeydir böyle detaylı temizlenmemişti, Ocak silindi, bulaşıklar makineye kondu, süt pişirdim, yoğurt mayaladım. Yatak odası toplandı, kullandığım ve kullanmayacağım çantalar temizlendi ayrıldı, çamaşır yıkanacak bense kahve eşliğinde tv keyfi yapıyorum.
Çok sevindim harika bi haberSelamm
Bugun dr. Kontrolumuz vardi esimin ve benim.
Esime korseni kullanma artik gerek yok dedi mr verdi.
Bendende tomografi istedi
Esimin mr haftaya randevu alabildik
Ben tomografimi hemen cektirdim.
10dk sonra tekrar de yanina girdim pc dustu sonuc.
Kemikde cökme deforme yok gayet iyi gidiyor
Nisanda bu tarihlere yine randevu ald bide mr bakalim cikarabiliriz boyunlugu dedi.
Ayyy nasil sevindim cocuk gibi.
Diger dr hazirana kadar takicaksin demisti.
Nisan sonu falan cikarsam super olur
Ben yine takarim evde falan dikkat ederim.
Ama kemik sulari peynirler yumurtalar yedim hep 3 kiloda aldim orasi ayri :)
Hastaneden gelmemiz 12yi buldu
Gelincede annemle carsida gezdik.
Bugun para harcamadim cay pogca falan yedik annemle annem ismarladi sagolsun.
Eve gelip yemek yaptim
Simdide dinlenmece bugun cok ayakta durdum.
Gözünüz aydın olsun. İnşallah daha güzel haberler verirsinSelamm
Nisanda bu tarihlere yine randevu ald bide mr bakalim cikarabiliriz boyunlugu dedi.
Eve gelip yemek yaptim
inşallah iyileşir de işine devam eder canımsağol canım.arkadaşın omurlarında kayma olmuş kendisi bu işten ekmek yiyen bir profesyonel inşallah iyi olur
çok güzel bir haber canım çok sevindimSelamm
Eve gelip yemek yaptim
ayy ne güzel süpriz yeğenin çok düşünceliymiş canımArkadaşlar benim yiğenim başka bir şehirde üniversite öğrencisi bizim ailenin ilk torunu dün beni arayıp kadınlar günümüzü kutladı bende onun gününü kutladım tel. kapattım, biraz önce kapı zili çaldı kapıyı eşim açtı elinde bir buket çiçekle duran bir genç delikanlı x hanıma çiçek geldi diyor dün çok yoğundum yetiştiremedim kusura bakmayın deyip özür diledi eşim şok halinde hemen kim gönderdi diye tepki gösterdi çocuk telaştan x kişi göndermiş deyince eşim şaşırdı aldı çiçeği. Bende hiç beklemiyordum benim için bugün sürpriz oldu. Yiğenimi arayıp sen öğrencisin göreve başlayınca yapardın dedik oda şimdilik bununla idare edin inşallah o zaman başka şeyler yaparım dedi. Çok mutluyum.
Bizede süpriz oldu. İnşallah senin arkadaşın da iyileşir bir an önce sağlığına kavuşur.inşallah iyileşir de işine devam eder canım
çok güzel bir haber canım çok sevindim
ayy ne güzel süpriz yeğenin çok düşünceliymiş canım
Geçmiş olsunCanım gece dusuk başladı o yüzden acil aldılar sabah. Yoksa bekliyorduk . Toparladım şu anda cok şükür iyiyim hepinize teşekkür ederim kizlar
Canım benim de yumurta tek taraflı çalışıyordu ben bal tarçın çörekotu kürü yaptım ilk ay hamile kaldım bi dene istersen belki faydası olur hem evlat edinwcwğin kuzyla iki kuzun olur sürprizbizim eşimde de bende de sorun var sperm ve yumurta az ve kalitesiz. biz 3 tüp bebek tedavisi gördük. sonra evlat
edinmeye başvurduk. ama hep hayırlısı olsun dedim. vazgeçmedim ama hep hayırlıysa olsun diye dua ettim. Demekki böylesi hayırlıymış. evlat edinme için onay aldık nihayet. şimdi de sıramızı bekliyoruz. çocuk konusunda dediğin gibi kesinlikle hayırlısı diye dua etmek lazım
Brokoli koydum çok iyi oluyor belki karnabahar da öyledirHanımlar buzluğa karnıbahar koyan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?