Küçük Düşün Büyük Olsun!

olsun canım insan bu tür durumlarda bir şey yapmak istemiyor, biz tatile bile gitmiştik olumsuz sonuç sonrasında şimdi gülüyorum neden çünkü geçiyor gidiyor.ah keşke üzülmeseydim boşuna üzülmüşüm diyor insan.. ikinci de günü iyi yapmışşın cımbızlamayı geri aldık. birinci günü saymıyoruz. o gerekliydi zaten. :)

Canım benim de yumurta tek taraflı çalışıyordu ben bal tarçın çörekotu kürü yaptım ilk ay hamile kaldım bi dene istersen belki faydası olur hem evlat edinwcwğin kuzyla iki kuzun olur sürpriz

canım denemediğim şey kalmadı inan. herşeyi denedim. artık kendiliğinden olursa kardeşi olur, hiç uğraşma hevesim kalmadı. zaten ben hep tek çocuk istedim. Rabbim verirse de olur. bu da ayrı bir duygu olur benim için.

Teşekkürler bugün daha iyi hissediyorum çok şükür ... bebeğim doğsa belki hasta olcakti belki daha büyükken bişey olcakti ona dayanmam daha zor olurdu allaha şükür demekki beni daha büyük bi acidan kurtardı diyorum napiyim uzulince geri gelmiyor biz de hafyaya annemlerin yanına gidiyoruz hayat devam ediyor

Yeni Ev satın alınca eksik bitmiyor bizde bugün 800tl ye yolluk aldık. Daha birsürü ihtiyaç var bekarlık eşyalarımı 5yıldır kullanıyorum

ya sorma ben de evi değiştirince yeni yeni şeyler alacağım. buzdolabı eşimin annesinin eşime eskiden aldığı eski buzdolabı.onu değiştireceğim. perdeler mecbur değişecek. banyo dekorasyonu yapacağım yeni. hayalim banyoyu deniz ürünleri aksesuarlarıyla döşemek. off off bir değiştirebilsek neler neler yapacağım.

işte bunu ben de çok dedim. heleki ikinci tedavimizde kromozom bozukluğu çıktı. o zaman resmen engelli embriyoydu. bir de şunu çok düşündüm. benim eşimin ailesinde çok kanserden ölen var annesi dayısı teyzesi, bir de tedaviyle embriyo oluşunca illaki kanser riski taşır diye düşündüm. Allahın bir bildiği vardır. ohh ne güzel gezin bol bol.

kızlar benim de dünkü harcamam, 11 tl bulaşık makinası tuzu, 8 tl yumuşatıcı carrefourda 2. ürüne % 70 indirimle aldım. 7 tl ye de yeşil mercimek ve nohut aldım. kalan bozukları kumbaraya, çok merak ediyorum yarım lt su şişesinden kaç lira çıkacağını :)

valla ben de artık döviz de cesaret edemiyorum. geçen 4 bin liram vardı almadım
Bende de 10 bin var. Cesaret edemiyorum. Bu parayı uzun vadede kullanmayı düşünmüyoruz. Annem de al birşeyler diyor. Hiç elim gitmiyor ya

Pazar'a gittim. Çok pahalı idi oqzar. 60 lira harcadım sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…