- 27 Şubat 2013
- 14.843
- 42.390
- 798
İnşallah arkadaşın da bi an önce iyileşir @kikikoko
Kızlar eşimle biz dün yemeğe.gittik kafamızı dağıtmak için .. orda ekstra harcadım yani beni cımbızlamayin ama bu seferlik
Bugün akşam da eşim dışardan söyleriz dedi ben iyi hissediyorum.o yüzden dolapta kabak vardı onları pisirdim salata.yaptım yogurtla yedik tebriklerinizi alırım buraya
Canım benim de yumurta tek taraflı çalışıyordu ben bal tarçın çörekotu kürü yaptım ilk ay hamile kaldım bi dene istersen belki faydası olur hem evlat edinwcwğin kuzyla iki kuzun olur sürpriz
Teşekkürler bugün daha iyi hissediyorum çok şükür ... bebeğim doğsa belki hasta olcakti belki daha büyükken bişey olcakti ona dayanmam daha zor olurdu allaha şükür demekki beni daha büyük bi acidan kurtardı diyorum napiyim uzulince geri gelmiyor biz de hafyaya annemlerin yanına gidiyoruz hayat devam ediyorolsun canım insan bu tür durumlarda bir şey yapmak istemiyor, biz tatile bile gitmiştik olumsuz sonuç sonrasındaşimdi gülüyorum neden çünkü geçiyor gidiyor.ah keşke üzülmeseydim boşuna üzülmüşüm diyor insan.. ikinci de günü iyi yapmışşın cımbızlamayı geri aldık. birinci günü saymıyoruz. o gerekliydi zaten. :)
Yeni Ev satın alınca eksik bitmiyor bizde bugün 800tl ye yolluk aldık. Daha birsürü ihtiyaç var bekarlık eşyalarımı 5yıldır kullanıyorum
Noldu pampa neyin var?Bugün ev temizlenicek
çamaşır atılacak mak
dagınıklık toplanıcak
keyfim yok bugünlerde.
canıma tak etti
Teşekkürler bugün daha iyi hissediyorum çok şükür ... bebeğim doğsa belki hasta olcakti belki daha büyükken bişey olcakti ona dayanmam daha zor olurdu allaha şükür demekki beni daha büyük bi acidan kurtardı diyorum napiyim uzulince geri gelmiyor biz de hafyaya annemlerin yanına gidiyoruz hayat devam ediyor
Y yediveren14 cnm bal tarçın Nasıl yaptın söyleyebilir msn
Günaydın kızlar
144.28 den oğluma 2 gr altın aldım. Aslında bir miktar paramız var ama döviz almaya cesaret edemiyorum.
Bende de 10 bin var. Cesaret edemiyorum. Bu parayı uzun vadede kullanmayı düşünmüyoruz. Annem de al birşeyler diyor. Hiç elim gitmiyor yavalla ben de artık döviz de cesaret edemiyorum. geçen 4 bin liram vardı almadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?