- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Şuan çok net hatırlamıyorum ama burda o konu var onada bak istersen canım. 10 yemek kaşığı bal.10tatlı kaşığı çörekotu ve 10cay kaşığı tarçındı sanırım. Biz kestane balı kullandık o yüzden sadece 1çay kaşığı tükettik eşimle beraber v ve yaptığım ay gerçekten yumurtlama olduğunu hissettim.kadınlar kulübünde var dene gerçekten işe yarıyor. Birde ben hac hurması yedim 41tane yarısını eşim yedi.dualar falan. İnşallah darısı senin başına da olur aminY yediveren14 cnm bal tarçın Nasıl yaptın söyleyebilir msn
valla benim de canıma tak dedi banane banane yeni şeyler alıcam. birikim topiğinde yazıyoruz kızlar cımbızlamasın. ben fırınımı da değiştireceğim. inşallah yeni evimde ankastre fırın olur.
Ben kendi kendimi cimbizlimmm :)cımbızlayalımmı
Bende pco vardı soğan kürü yaptım çikolata kistine iyi gelir miçikolata kistim var canım
noldu canım msjlaşalım istersen yardımım olacaksa
Ev sizinse zaten Allah sağlık versin de yapılır.ama insanoğluyuz imrenti oluyorBizde evi cok değiştirmedik tamir gerektiren seyleri yaptık sadece
Üst kattakiyle aynı anda aldık evi
onlar arabalarını satıp evi dekore ettiler
ben arabama kıyamadım kıymamda zor sartlarda aldık zaten.
benim acelem yok.
Iyiyiz efenim zatalileriniz nasillar?İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Teşekkürler efendimIyiyiz efenim zatalileriniz nasillar?
Cmm midemi ağrıttı benim devam edemedimBende pco vardı soğan kürü yaptım çikolata kistine iyi gelir mi
Cmm midemi ağrıttı benim devam edemedim
Haklısın canım ağır gelmiş olabilir ben limon sıkıp içtim. İnş şifa bulursun tez zamandaCmm midemi ağrıttı benim devam edemedim
Mide rahatsız benim ondan olmadı cnmHaklısın canım ağır gelmiş olabilir ben limon sıkıp içtim. İnş şifa bulursun tez zamanda
Sen yeter ki gel ben sana çay da kahve de veririm :)İyi akşamlar kizlarr çaylar içiliyor muu gelim çay yapım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?