Küçük Düşün Büyük Olsun!

Y yediveren14 cnm bal tarçın Nasıl yaptın söyleyebilir msn
Şuan çok net hatırlamıyorum ama burda o konu var onada bak istersen canım. 10 yemek kaşığı bal.10tatlı kaşığı çörekotu ve 10cay kaşığı tarçındı sanırım. Biz kestane balı kullandık o yüzden sadece 1çay kaşığı tükettik eşimle beraber v ve yaptığım ay gerçekten yumurtlama olduğunu hissettim.kadınlar kulübünde var dene gerçekten işe yarıyor. Birde ben hac hurması yedim 41tane yarısını eşim yedi.dualar falan. İnşallah darısı senin başına da olur amin

Markete gittik. 191 tl harcadım. Kumbara için bozuk yok sanırım cüzdanımda

cımbızlayalımmı
Ben kendi kendimi cimbizlimmm :)

Allahim ama bi tatlisss bi guzel bi guzel gel beni all noluur bak yalniz kaldim.

Bir basimayim gelen elliyor giden elliyor beni yaban ellerde koma

Sana kahve ikram ederim falan dedi tepsi
Tamam la tamam sus aglama benide aglaticaksin falan dedim sarildik aglastik iste

Ev sizinse zaten Allah sağlık versin de yapılır.ama insanoğluyuz imrenti oluyor

iyi akşamlar hanımlar
bugün sağlık ocağına gittik oğlumun aşıları vardı.kıyamam ya 1 kol 2 bacaktan aşı oldu.çok huysuz bugün.25 tl taksi parası.bakkaldanda 2 ekmek bir çikolata.bugün ki harcamam.

kızlar okuyamadım bu gün sizleri
yarın ilk fırsatta okuyacağım sayfaları

bu gün 70 tl pazar
230 tl et ( 1 kg kıyma, 1 kg kuşbaşı, 1,5 kg kemikli et, 3,5 kg da hindi)
hepsini buzdolabı poşetlerine koyup dondurucuya yerleştirdim
bize bir, bir buçuk ay gider
10 tane köy yumurtası aldım
sucuk yumurta, peynire de 26 tl verdim markette
20 tl kırtasiye malzemesi aldım öğrencilerime
15 tl de çay parası verdim

ek dersim yatmıştı 1 gr altın aldım
100 tl likte dolar
100 tlde haçlık ayırdım 15 kadar

herkese iyi geceler

Gunaydin arkadaslar..ozledim sizi okumayi..kac gundur internet yok bizde hep tt giderdi bu sefer mobiller de kesildi internet kesilince zorlanmiyorum artik onceleri canim slklLlrdl face filan bakmak isterdim simdi alistim herhalde..sinirda yasamanin zorluklari o kadar cok ki..simdi gecmis yazilara bir gozatip ise koyulalim..camasirlar beni bekliyor ama su da az akiyor..kizlar anne boyama yapalim diyor..internet yokken ek dersim yatti bu arada kumbaradan cikanlari da ekleyip 100 dolar 80 euro aldim..ben aldigimda bayagi dusuktu nasil yukselmis oyle..dusuk gitsin araba almak icin birikim yapmak istiyorum..herkese guzel haftasonlari diliyorum benim yerime de bol bol gezin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…