- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
çikolata kistim var canımsenin ne sorunun vardı canım,
noldu canım msjlaşalım istersen yardımım olacaksa
noldu canım msjlaşalım istersen yardımım olacaksa
Şampuan kremsiz se cam silmede kullanabilirsin. Ben de internette okudum denedim çok güzel ve pratik temizlik yapılıyor.Kızlar ya şampuanımı değiştirdim panten aqua Light kullanıyodum gayet iyiydi aslında nedense gidip blendax aldım 2 3kez kullandım tüm saçım kepek oldu şimdi tekrar panten alıcam ama bu kullanılmayan şişeyi nerde kullanabilirim ev temizliğinde olur mu acaba
Teşekkür ederim canım. Herşey değişecek inşallah ama ev kredisi var zamana bıraktım bazen de özeniyorum yeni eşyalara. Bi buzdolabı var oyuncak gibi mübarek minicik alırken neden acele ettiysemGüle.güle.oturun ev almışsınız ya eşyalar yavaş yavaş alınır sıkmayın canınızı beyaz eşyalar koltuklar falan da değişecek mi
Teşekkür ederim canım benimHayırlı olsun
Teşekkür ederim canım. Herşey değişecek inşallah ama ev kredisi var zamana bıraktım bazen de özeniyorum yeni eşyalara. Bi buzdolabı var oyuncak gibi mübarek minicik alırken neden acele ettiysem
Bende de 10 bin var. Cesaret edemiyorum. Bu parayı uzun vadede kullanmayı düşünmüyoruz. Annem de al birşeyler diyor. Hiç elim gitmiyor ya
Pazar'a gittim. Çok pahalı idi oqzar. 60 lira harcadım sanıyorum
Kızlar ya şampuanımı değiştirdim panten aqua Light kullanıyodum gayet iyiydi aslında nedense gidip blendax aldım 2 3kez kullandım tüm saçım kepek oldu şimdi tekrar panten alıcam ama bu kullanılmayan şişeyi nerde kullanabilirim ev temizliğinde olur mu acaba
saç sorunu yoksa eşin kullansınben genelde öyle yapıyorum.
Açıkcası daha da düşerse diye korktum.keşke düştüğünde alsaydın, uzun zaman kullanmayacaksan almanda sakınca yok bence, paranın değerini korur. eğer vadeli hesap düşünürsen o da olabilir. getirisi olur.
Hayırlısı inşallah canım. Bi kızım var 29aylık hiç uğraşmadan çocuğum olmuyo diye düşünürken şuan 7aylık oğlum var sağlıklı olsunlar da inş. Seninde kardeşleri olur bebeğinin çevremde çok örnek var darısı senin başına inşallahcanım denemediğim şey kalmadı inan. herşeyi denedim. artık kendiliğinden olursa kardeşi olur, hiç uğraşma hevesim kalmadı. zaten ben hep tek çocuk istedim. Rabbim verirse de olur. bu da ayrı bir duygu olur benim için.
Bende yerleri silerken yumusatici atiyorum.
Sampuanlada cam siliyorum bazen.
5tl tepsi aldik a101den dayanamdik yine 6.tepsim mi oldu noldu nereye koycami sasirdim artik.
Ama desenli tepsileri cok seviyorum
5tl aldim genelde hepsinide.
Marketlerden falan.
Gönül neler neler istiyor valla. Benim de ilk işim buzdolabı almak eğer olursa gardrop model. Allah senin de gönlüne göre versin inşallahya sorma ben de evi değiştirince yeni yeni şeyler alacağım. buzdolabı eşimin annesinin eşime eskiden aldığı eski buzdolabı.onu değiştireceğim. perdeler mecbur değişecek. banyo dekorasyonu yapacağım yeni. hayalim banyoyu deniz ürünleri aksesuarlarıyla döşemek. off off bir değiştirebilsek neler neler yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?