Küçük Düşün Büyük Olsun!

günaydın hanımlar.. yine haftasonu çalışanlardan biri olarak iş yerinden yazıyorum.. saat 2 de çıkıyorum.. bugün evde çoookkk işim var.. sabah çıkmadan da banyo paspaslarını falan makinaya attım, çalıştırdım gidince en azından bi makine bitmiş olsun. renkliler, beyazlar, çarşaflar ve bornozlar için de makine çalışacak. evi süpürüp silmeliyim lavabo ve banyo da yıkanacak.. eşim yok evde mesai yapıyo yaftasonu ben de bu işleri

iki ay sonra evime geçecem hayırlısıyla.. dünya kadar eksiğim var.. bi liste hazırladım ama daha ekleyeceklerim olacaktır mutlaka..
  • banyo takımı -paspas tarzı falan klozet takımı
  • yine banyo takımı - sabunluk- çöp kutusu falan
  • tuvalet lavabosu için de sabunluk-çöp kutusu
  • mutfağa store perde
  • mutfak halısı
  • koridorlara halı
  • salon takımı
  • salon için halı
  • perdelerime fonlar
  • davlumbaz
  • mikrodalga fırın
  • baharatlık takımım (hala yok ufak şişelerde idare ediyorum)
  • mutfak masama örtü
bu listede acil olanları önce alacam devam artık zamanla alınacaklar olur.. yeni evlendiğimizde bir çok eksiğim vardı sadece idare edeceğim kadar almıştım.. iyi de oldu.. şuan evime geçtiğimde gönlüme göre alacam inşallah..
bi de size sormak istedim ben baharatlık takımı bakır olanlardan almak istiyorum.. bakırcılarda vardır inşallah.. sadece bi kere gördüm

Günaydın, iyi hafta sonları güzel bayanlar, dün yıkanan çamaşırlar kuruyunca yerlerine yerleştirildi, ütü yaptım, hastahane dönüşü yol üzerinde pazar vardı un, ıspanak, karnabahar, kabak, maydanoz, nane, tere, roka, yeşil soğan, turp, havuç, elma, portakal aldım geldim yeşillikler yıkandı diğerleri yerlerine yerlestirildi. Bugün banyo yikandi, dağınıklık toplandı, birazdan kahvalti edilip, ev supurulecek akşam yemeği için zeytinyagli barbunya, pirinç pilavı, turşu salata ayran düşünüyorum.

iki ay sonra evime geçecem hayırlısıyla.. dünya kadar eksiğim var.. bi liste hazırladım ama daha ekleyeceklerim olacaktır mutlaka..
  • banyo takımı -paspas tarzı falan klozet takımı
  • yine banyo takımı - sabunluk- çöp kutusu falan
  • tuvalet lavabosu için de sabunluk-çöp kutusu
  • mutfağa store perde
  • mutfak halısı
  • koridorlara halı
  • salon takımı
  • salon için halı
  • perdelerime fonlar
  • davlumbaz
  • mikrodalga fırın
  • baharatlık takımım (hala yok ufak şişelerde idare ediyorum)
  • mutfak masama örtü
bu listede acil olanları önce alacam devam artık zamanla alınacaklar olur.. yeni evlendiğimizde bir çok eksiğim vardı sadece idare edeceğim kadar almıştım.. iyi de oldu.. şuan evime geçtiğimde gönlüme göre alacam inşallah..
bi de size sormak istedim ben baharatlık takımı bakır olanlardan almak istiyorum.. bakırcılarda vardır inşallah.. sadece bi kere gördüm

maşşallah eline sağlık bitirmişin işlerini..ben de akşam fırına bi tava atarım..dondurucuda hazırladığım tavalıklar var.. ( domates biber karışımı) etin üstüne boşaltır atarım fırına.. dondurucudakiler ne zamana kadar bitmeli acaba.. nisanda mı mevsim domates biberleri çıkar??

Evde olmanın faydası canim perşembe gününden itibaren izinliyim. Dondurucudakiler hayat kurtarıcı benim için nisan, mayisda tazeleri çıkar eğer sen bitiremeyeceksen fazlaysa anne ne ver onlarda değerlenir, hic olmazsa ziyan olmaz. Domates biber karışımı bir cok yemekte kullanılır hatta ben kahvaltıda bayiliyorum

dondurucumda pek birşey kalmamış.. sadece dengelemeye çalışıyorum hemen de bitirip alternatifsiz kalmak istemem ve geç bitirip yenilerinden mahrum olmak istemem:) ilk kış hazırlığı olduğu için biraz tecrubesizlik bu sefer..seneye kış için allah izin verirse çok şey yaparım..

o hac hurmasından bana da verdiler evde öyle duruyor,hiç yapasım gelmedi. ne güzel senin işe yaramış.hac hurması lazım olan biri varsa verebilirim. sadece tedavi evraklarım falan kaldı onları da yakın zamanda yırtıp atmayı düşünüyorum. :)

aynı canım benim de böyle liste yapmam lazım evi değiştirince, eksiklerimiz aynı nerdeyse. bu arada bakır baharatlık nasıl oluyor. benim de baharat takımım yok. pazardan aldım küçük şeylerle idare ettim kaç yıldır.almam lazım.

bakır tava tencere cevzelerim var ama baharatlık almadım hiç iyi olur bence . hatta az önce arkadaşa bakırlarımı getirsem de bi kalaylatın dedim ,, renkleri gitti iyice

günaydın ayy ne güzel yaa , biz zam nedir unuttuk , hatta maaşlarımızı hem düşürdüler hemde dolar dan tl ye çevirdiler ,, iyi zam yapmışlar gerçekten

günaydın ayy ne güzel yaa , biz zam nedir unuttuk , hatta maaşlarımızı hem düşürdüler hemde dolar dan tl ye çevirdiler ,, iyi zam yapmışlar gerçekten

Aynen ya sorma ben de 150 lira zam almıştım onu da evi değiştireceğimizi ve yıl sonunda işten çıkacağımı falan söyledim öyle yaptı, yoksa bekleki yapsın. konuşmadan zam yapmaz hiç zaten illa konuşacağım.

bakır baharatlıklar farklı farklı oluyo.. bi eskitme beyazımsı bakır bi de kızılyani orjinal renginde.. internetten yazın seçenek çok.. ama burda daha görmedim. bi ara sırf onun için çarşıya çıkmayı düşünüyorum.. baharat takımı konusunda çok takıntılı oldum hala içime sinen birşey olmadığından almak da istemedim.. kısmet evime.. bakır olanlar şuan aklımda.. bakalım ne olacak..

internete o kadar alıştık ki olmayınca ne yapacağını şaşırıyor insan.halbuki çocuklarla oyna,kitap oku,tv izle yapılacak çok şey var aslında.arada kesilmesi iyi bence :) bereketli olsun canım
zamanla alınır hepsi,hem oyalanmış olursun güzel heyecanlar bunlar,bende kendi evim olmasa da ev değiştirdim aralıkta ufak eksikleri bile almak zevkli oluyor :)

güne erken başlamanın faydaları.yemeklerde yapılmıştır kesin :)

ooo ne güzel bir haber bu böyle canım
herkesler işlerini yapmış ne güzel gezmelere bile gidilmiş ohh :)
merhabalar bende 6 gibi kalktım çocuklar sağolsun.kahvaltı faslının ardından kabak yemeği yaptım dünden mercimek çorbası var turşu yoğurt tamamdır.ev süpürülüp silindi,banyolar temizlendi,1235466633 kez çocuk altı alındı onlar uykuda bende keyifte akşam eşim alışveriş yapmış 150 tl market.içinde 65 tl bez 9 tl ıslak mendil 3.60 bebek sabun.yarısı çocuklara zaten.diğer yarısı da ceviz antep fındık eşimde kendine roll-on almış.personel özel indirimi var uygun fiyata geldi bunlar.3 ay da bir böyle personele ekstra indirim kataloğu çıkacakmış.carrefourda kızlar varsa tanıdığınız akraba eş dost faydalanabiliyor.9-12 mart arası var şuan.

Merhaba Hanımlar,
Bugün sabah kahvaltıdan sonra göle gittik. Yürüyüş yaptık, ördekleri besledik. Gölün orda lunapark var. Kış nedeniyle kapalıydı, yeni açmışlar. Kızım oyuncaklara binmek istedi. Eşim de para çekmemiş öyle olunca ben verdim parasını Toplamda 50 TL harcadım.
Bu haftaiçi para harcamadım. 10 gündür kızıma, eve ve kendime birşey almadım.
Haftaiçinde bakıcı ablamıza haftasonu ani misafir gelince çıkarabileceğim birşeyler yapıp, buzluğa koyar mısın demiştim. Dün akşam çıkarken bak bakalım buzluğa dedi. Bir baktım, sigara böreği, mantı, içli köfte, kuru köfte, sulu köfte ve poğaça yapmış, koymuş. Bu sabah yememiz için de pırasalı börek açmış. Valla Allah razı olsun ondan. Ben bu kadının hakkını ödeyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…