Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben de pırasa var kizlar pilav yapcam salata ama şimdi patlıcan canım çektı ben de domates maydanoz sogan biber salatasini yapiyoRum közlenmiş patlıcanin ama adını bilmiyodum bak ogrendimm

cikolatasoslukek suan bana yakin olan sali pazari sosyete pazarlarindan.
Beylik pazarini merak ediyorum ama and yakasinda olunca isan useniyor gitmeye.
Bayadir bende gidemesldim ama nisanda gitmeyi planliyorum.

Bizde de babaganuş közlenmiş patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, bol yeşillik zeytinyağı, limon, sarımsaklı olur. Yumurtalı hiç duymadım. Yazın güzel patlıcanlarıyla denemek lazım.
Patlican salatasi deriz bizde
Sarimsak sirke falanda atariz.
Kozlenmis kirmizi biberde cok yakisir
Ben mezeciyim,salataciyim yaw :)

Yemek
mercimek corbasi
Soslu tavuk
Pilav yaptim.
Revani ve kurabiye yapicaktim yogurt yokmus.
Yarina artik.

Biz de patlıcan salatası deriz
Yumurtalı ilk kez duydum denemek lzm
Yumurtalı çiğ köfte cok güzel oluyo cunku

Bugun işten erken çıkıp arkadasa gittim
Pasta börek yedim
Eşimde ac değilmiş
Yemeğimi yarına bıraktık haliyle
Yarın yemek derdim yok cok şükür

Bugün eşim erken çıkmış
Disarda bulustuk
Hemen burgerking.te yiyelim mi dedi
Bir birikimciye yakışmayacak şekilde 32 TL harcadim dışarda yiyerek
Birde markete gittim
Sandviç ekmek,sut,20lt su,kasar peyniri aldım 20 tlde oraya gitti
52 TL harcadim bir anda ama esimden 370 TL aldım
2gram altın alcam onunla
Kalaniylada dolar alırım

Persembe de her ay aldığım 5 gram altın otomatik kesilecek

Benim esim de çocuk gibi ne gorse bunu yiyelim bunu alalım ben diyorum sen olmasan ben zengindim diye sakasina:) boşver sağlığımız yerinde olsun yiyip içelim afiyet olsu canım size de .

Benim esim de çocuk gibi ne gorse bunu yiyelim bunu alalım ben diyorum sen olmasan ben zengindim diye sakasina:) boşver sağlığımız yerinde olsun yiyip içelim afiyet olsu canım size de .
ayy sorma arabayla eve donuyorduk gecen aksam dondurma yiyenleri gördü hadi dondurma alalım diyo : EE alalım diyorum bende

Selam bayanlar. Bugün sinemaya gittim arkadaşım ile oradan çıkınca yemek yedik sonra bir yerde oturup birseyler içtik. Harcamali bir gün oldu ama güzel geçti.

Ayın 15 inde Ales ve kpss başvuruları başlayacak. Sanırım sırf sınav parası adına en az 150 tl harcayacagim bu ay. Yapacak birsey yok sağlık olsun ne diyelim.

Bu arada boya bakım vb şeyler konuşulmuş. Valla ben saçlarımı kendim boyuyorum daha doğrusu ombre yapıyorum kendi saçlarıma. Elbette ki bir kuaför gjhi olamaz belki ama bence gayet güzel oluyor. Severek kullanıyorum. Kaş bıyık vb. Onları da kendim hallediyorum. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…