Valla canım közlenmiş patlıcan evde yok olsa senin yemekten yapardım. Bizim yemekte hafif lezzetli olur yazın çok yaparız.Off senin tarif daha cazip geldii.. ne güzelmiş.. ondan mı yapsam bu sefer..
Patlican salatasi deriz bizdeBizde de babaganuş közlenmiş patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, bol yeşillik zeytinyağı, limon, sarımsaklı olur. Yumurtalı hiç duymadım. Yazın güzel patlıcanlarıyla denemek lazım.
Salataları yemeye bayılırım bazen kahvaltıda bile yerim o kadar severim kendileriniPatlican salatasi deriz bizde
Sarimsak sirke falanda atariz.
Kozlenmis kirmizi biberde cok yakisir
Ben mezeciyim,salataciyim yaw :)
Sanki altın daha mantıklı. İniş çıkışı çok şiddetli değil. Ama yine de bilemiyorumKızlar şuanda dolar mi altın mi almak mantıklı?
Benim esim de çocuk gibi ne gorse bunu yiyelim bunu alalım ben diyorum sen olmasan ben zengindim diye sakasina:) boşver sağlığımız yerinde olsun yiyip içelim afiyet olsu canım size de .Bugün eşim erken çıkmış
Disarda bulustuk
Hemen burgerking.te yiyelim mi dedi
Bir birikimciye yakışmayacak şekilde 32 TL harcadim dışarda yiyerek
Birde markete gittim
Sandviç ekmek,sut,20lt su,kasar peyniri aldım 20 tlde oraya gitti
52 TL harcadim bir anda ama esimden 370 TL aldım
2gram altın alcam onunla
Kalaniylada dolar alırım
Persembe de her ay aldığım 5 gram altın otomatik kesilecek
seni görmedim canım simdi gördümSanki altın daha mantıklı. İniş çıkışı çok şiddetli değil. Ama yine de bilemiyorum
Ytd
ayy sorma arabayla eve donuyorduk gecen aksam dondurma yiyenleri gördü hadi dondurma alalım diyo :Benim esim de çocuk gibi ne gorse bunu yiyelim bunu alalım ben diyorum sen olmasan ben zengindim diye sakasina:) boşver sağlığımız yerinde olsun yiyip içelim afiyet olsu canım size de .
Ben de bilmiyorum. Hafta sonuna doğru belki alırım biraz altın.seni görmedim canım simdi gördümuff bilemiyorum acaba maaşımi alır almaz altın mi alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?