Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bizim kuaför tanıdık hem cok güzel yapar.
ismini verim int bak istersen.
geçen yıl 30-40 tl almıştı sanırım.
ben gidersem kaş saç kesimi boya yıllık bakımlarımı yaptırıcam yani
Kız yol parası vs versem de daha uyguna gelecek gibi :)
Ben komple boyatmıyorum ombre yapıyo açıcı da kullanmayacak yinede 120den aşağı inmedi ama kadına güveniyorum başka yere gidemiyorum

benimki de yapıyor şok oluyorum koca adamsın cebinde paran nasıl olmaz yahu diyorum.
Valla napsak bilemedim. Bu işi çözmek lazım. Ben eve de para bırakıyorum kargo ücreti, su parası vs. için ordan da tırtıklıyo

yeyin yeyin kilo alın

köz patlıcanlı yemegın adı ne ılk kez duydum
burda babaganuc diyorlar.. közlenmiş patlıcanı ufak ufak kıyıyorlar tavada biraz yağda ve sarmısakla kavuruyorlar. isteyen yumurtada kırıyo içine karıştrıp yiyo isteyen yumurtasız.. ben yoğurtla severim.. alinazi andırıyo yoğurtlu yendiğinde.. öyle işte basit bi yemek olmuş oluyor..

sizinle meşhur pazarınızı gezmek için gelicem mutlaka tr_lelli hem tanışmış da oluruz
Salı pazarimi?
Seve seve
O yumurtali patlicani bende cok seviyorum bol sarimsak immh.

Bizde de babaganuş közlenmiş patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, bol yeşillik zeytinyağı, limon, sarımsaklı olur. Yumurtalı hiç duymadım. Yazın güzel patlıcanlarıyla denemek lazım.

Bizim kuaför tanıdık hem cok güzel yapar.
ismini verim int bak istersen.
geçen yıl 30-40 tl almıştı sanırım.
ben gidersem kaş saç kesimi boya yıllık bakımlarımı yaptırıcam yani
Bana da ismini atar mısınız mesajdan ben de kuafor bulamayanlardanim :)))

Kızlar nasılsınız?
Akşam yemeklerinden konuşulmuş. Bizde de akşam fırında mantarlı beşemal soslu makarna, ayran ve közlenmiş domates çorbası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…