heee oldu misafirim bennn yaagel kankeytooo
bide markete uğra alınacaklar var eve :)
altın al canım fena değil fiyatcikolatasoslukek aramıza hoş geldin....
offf ya keşke geçen haftalarda Euro ve dolar alsaymışımnasip değilmiş ne yapalım...
heee oldu misafirim bennn yaa
Kaça boyatacaksın ucuzsa bende geleyim :) 120 dedi banaBu hafta sac boyatıcam
başka masraf yapmayı düşünmüyorum.
Çatlasın diğerleriBiz mandikle çay ve kek keyfisi yapıcaz.
Bende gecen hafta aldığım 20 dolardan 3-4 tl kardayımben 4 euro almıştım 1 kuruş kârdayım
Kaça boyatacaksın ucuzsa bende geleyim :) 120 dedi bana
Bende gecen hafta aldığım 20 dolardan 3-4 tl kardayım
Kız yol parası vs versem de daha uyguna gelecek gibi :)Bizim kuaför tanıdık hem cok güzel yapar.
ismini verim int bak istersen.
geçen yıl 30-40 tl almıştı sanırım.
ben gidersem kaş saç kesimi boya yıllık bakımlarımı yaptırıcam yani
canım ben de hiç parasız kalmayı sevmem
evde bile olsam acil durum olur diye evin bir köşesine 100 lira atarım
eşimde benim bu durumumu bildiğinden çok rahat davranıyor
nasıl sa mornergis de vardır diyor
erkekler çok kurnaz
cikolatasoslukek hoşgeldin bende senin gibi okuyup gelmiştim
iyi ki de gelmişim çok sevdim buraları
Valla napsak bilemedim. Bu işi çözmek lazım. Ben eve de para bırakıyorum kargo ücreti, su parası vs. için ordan da tırtıklıyobenimki de yapıyor şok oluyorum koca adamsın cebinde paran nasıl olmaz yahu diyorum.
burda babaganuc diyorlar.. közlenmiş patlıcanı ufak ufak kıyıyorlar tavada biraz yağda ve sarmısakla kavuruyorlar. isteyen yumurtada kırıyo içine karıştrıp yiyo isteyen yumurtasız.. ben yoğurtla severim.. alinazi andırıyo yoğurtlu yendiğinde.. öyle işte basit bi yemek olmuş oluyor..yeyin yeyin kilo alın
köz patlıcanlı yemegın adı ne ılk kez duydum
Salı pazarimi?sizinle meşhur pazarınızı gezmek için gelicem mutlakatr_lelli hem tanışmış da oluruz
O yumurtali patlicani bende cok seviyorum bol sarimsak immh.yarın akşam bulgur biraz da tavuk yaparım yanına salata ayran .bu akşam da kuru fasulye ıslatırım yarın akşam yemekten sonra pişiririm çarşamba akşam yemeğimiz olur. perşembe de kalan kuru fasülyeyi yeriz büyük ihtimalle. cuma akşamda dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkarır sarımsak ve yumurtayla tavada iki çevirir yeriz yanına yeşillik ayran.. bu hafta menum bu şekilde inşallah uygulanır..
Valla napsak bilemedim. Bu işi çözmek lazım. Ben eve de para bırakıyorum kargo ücreti, su parası vs. için ordan da tırtıklıyo
ben de sarmısaklı yoğurtlu herşeyi seviyorum:) ayyy nasıl da canım çektiSalı pazarimi?
Seve seve
O yumurtali patlicani bende cok seviyorum bol sarimsak immh.
Salı pazarimi?
Seve seve
evet salı pazarı. anlattıkça merak uyandırdınız bende
pazar gezmesini çok severim. yanlız başıma gideyim 2-3 saat takılayım isterim. bizim oralarda da sosyete pazarı var çok meşhur ama fırsat bulup çok fazla gidemiyorum.
Bizde de babaganuş közlenmiş patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, bol yeşillik zeytinyağı, limon, sarımsaklı olur. Yumurtalı hiç duymadım. Yazın güzel patlıcanlarıyla denemek lazım.burda babaganuc diyorlar.. közlenmiş patlıcanı ufak ufak kıyıyorlar tavada biraz yağda ve sarmısakla kavuruyorlar. isteyen yumurtada kırıyo içine karıştrıp yiyo isteyen yumurtasız.. ben yoğurtla severim.. alinazi andırıyo yoğurtlu yendiğinde.. öyle işte basit bi yemek olmuş oluyor..
Bana da ismini atar mısınız mesajdan ben de kuafor bulamayanlardanim :)))Bizim kuaför tanıdık hem cok güzel yapar.
ismini verim int bak istersen.
geçen yıl 30-40 tl almıştı sanırım.
ben gidersem kaş saç kesimi boya yıllık bakımlarımı yaptırıcam yani
Off senin tarif daha cazip geldii.. ne güzelmiş.. ondan mı yapsam bu sefer..Bizde de babaganuş közlenmiş patlıcan, yeşil biber, domates, soğan, bol yeşillik zeytinyağı, limon, sarımsaklı olur. Yumurtalı hiç duymadım. Yazın güzel patlıcanlarıyla denemek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?