ben KK ödemek için paramı bekletiyordum bugün odedim ama iste acaba maaşı alınca ne yapsam bilemedimBen de bilmiyorum. Hafta sonuna doğru belki alırım biraz altın.
Geçen hafta döviz düşüktü halbuki. Cesaret edip alamadım
yanılmıyorsam ikiz hatırlıyorum bebeklerinizi . ben de kızıma hamileyken hiç tatlı birşey yiyememiştim. cinsiyeti belli mi ?
evet canım ikizler cinsiyetleri erkek. benim gibi tatlı düşkünü biri noldu anlamadım ama aslında iyi oldu yoksa dünyaları yerdim
kızlar önceki mesajda alıntıları yapmayı becerememiştim. yeni yeni öğreniyorum.
çok sağolun hepiniz. birlikte güzel birikimler yaparız inşallah.
aynı bendensin :) fonda kaldı paracıklar@cikolatasoslukek aramıza hoş geldin....
offf ya keşke geçen haftalarda Euro ve dolar alsaymışımnasip değilmiş ne yapalım...
ah bir bilsemKızlar şuanda dolar mi altın mi almak mantıklı?
Günü sıfır harcama ile kapadım demeyi çok isterdim. Ama olmadı ne yazıkki.
Bugün ev oturmasına gittik. Annem ve benim haricimde ev sahibi dahil 3 kişi vardı. Çantam vestiyerde asılıydı. Cüzdanımda da 60 TL vardı ve cüzdanımdan 50 TL orada çalınmış.
Giden parayamı yanayım yoksa kaybolan güvenimizemi bilemedim. Üstelik senelerdir görüştüğümüz ailem diyebileceğim kişilerdi. Hangisi aldı bilmiyorum. Canımı en çok sıkan da bu. Sırf bu yüzden hiçbiriyle görüşmek istemiyorum diyebilirim.
Kendimi rahatlatmaya kin tutmamaya çalışıyorum. Boşver kimsede hakkını helal et. Belki çok ihtiyacı vardı ondan yaptı diyorum. Sonradan da benim de ihtiyacım vardı. O parayla 10 gün evi idare edecektim diyorum. Daha da hırslanıyorum
Yani aslında gidene üzülmüyorum. Çok ihtiyacım olursa kartla alırım. Ama dediğim gibi en kötüsü kimin aldığını bilmediğim için üçüylede görüşmek istemiyorum.çok zor bir durum canım geçmiş olsun
ayrıca can sıkıcı
ben öğrenciykeb bir aile dostumuz vardı bazı hafta sonları yurttan evci çıkardım onlarda kalırdım
her gittiğimde param eksilirdi
biliyordum evin küçük oğlu alıyordu
ama insan bir şey diyemiyor
bende az para alıyordum üstüme böylece kaybım az oluyordu
Hosgeldiniz..ben de sizin gibi okuyup katilmistim..gercekten cok samimi bir ortam var..çok teşekkür ederim kızlar. sanki aylardır tanışıyormusuz gibi hissediyorum. kaç aydır okuyodum artık bende yazayım tanışalım istedim.
merhaba arkadaşlar
bu gün bir ara boşluğum vardı dedim migros ta kremlere bakayım indirimdeydi geçen hafta
gittim geçen hafta indirimde olanlar yok bide sarı etiket var ama pahalı geldi ( 15.90 )
sonra etiketi kaldırp altındaki eski fiyata baktım 14.90
anlamadım öyle 3 ürüne baktım aynısı idi şaşırdım
sonra sabun alacaktım baktım onlarda indirimde
dove sabunun tanesi 2,06 tl
6 lısı 15,45 mi ne öyle bir şey önce onu aldım
sonra dedim tekli olandan 6 tane alsam daha ucuz olur bir hesapladım 12,36
bir daha şaşırdım
dedim biz ekonomik diye daha fazla olandan alıyoruz ama tek olan daha uygun
ben bu gün kendime bayağı şaştım
neticede 2 çeşit banyo sabunu
6 dove sabun, 3 makarna
kızlara çikolata bide ıslak mendil aldım 52 tl ödeyip geldim
15 tl de çay parası verdim
Gecmis olsun..Bence de uzulme..En azindan kimin yaptigini bilmesende boyle birseyin olabilecegini ogrendin..ben de senin gibi birkac ay once eltimin boyle bir huyu oldugunu ogrendim hic gorusmemek maalesef olmuyor bayramda gorusuyorsun ama en azindan onlemimi aliyorum..cook zor bir durum eger uzak durabilecegin birileriyse durursun degilse onlemini alirsin..o paranin cikacagi varmis bu sekilde ciksin hem de sen baska zamanlar icin dikkatli davranirsin..Yani aslında gidene üzülmüyorum. Çok ihtiyacım olursa kartla alırım. Ama dediğim gibi en kötüsü kimin aldığını bilmediğim için üçüylede görüşmek istemiyorum.
Mavimli burada yazdığı gibi 27 haftalik mi hamilesin bebislerine..hoşgeldin :) neyseki tatlıya aş ermiyorumyoksa normal zamanda bayılırım çikolataya keke falan
evet canım.Mavimli burada yazdığı gibi 27 haftalik mi hamilesin bebislerine..
çok ayıp ama ne biçim stratejiler bunlar kandırıyorlar müşteriyi resmen.Migrosun mantığında bu var ve insanlar gerçekten bunlara kanıyor. Bende bir dönem migrosda çalışmıştım ve gerçekten çok yüksek fiyatlar. Tamam indirimleri süper oluyor. Hatta yeri geliyor indirim zamanı Bimden bile uygun oluyor. Ama onun dışında alışveriş yapılacak bir yer değil.
O kadar farklı satış stratejileri varki eğitimlerde yok artık diyorsun. Hiçbir mağaza bu şekilde çalışanını eğitmiyor. Migrosun bu kadar büyümesindeki en büyük etken bu bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?