- 8 Aralık 2013
- 7.871
- 17.390
- 448
Teşekkür ederim, evet artık daha dikkatli davranmam gerektiğini anladım bu sayede.Gecmis olsun..Bence de uzulme..En azindan kimin yaptigini bilmesende boyle birseyin olabilecegini ogrendin..ben de senin gibi birkac ay once eltimin boyle bir huyu oldugunu ogrendim hic gorusmemek maalesef olmuyor bayramda gorusuyorsun ama en azindan onlemimi aliyorum..cook zor bir durum eger uzak durabilecegin birileriyse durursun degilse onlemini alirsin..o paranin cikacagi varmis bu sekilde ciksin hem de sen baska zamanlar icin dikkatli davranirsin..
O parayı alabilecek yaşta bir çocuk yoktu cnm. Eve gelince fark ettim zaten. Başta söylemek istedim, sonra vazgeçtim. Anneme söyledim. Annemde uzatma giden gitti artık dedi. Şimdi kimi arasam sanki suçlu oymuş gibi olacak ya da üçüyle aynı ortama gelmemiz lazım ki ortaya söyleyebileyim. O zaman da almayan da kendini zan altında hissedecek. En iyisi konuyu kapatmak ve bundan sonra daha dikkatli ve mesafeli davranmak diye düşündüm.sempatik_kiz of çok sinir bozucu.. evde küçük çocuk fln var mıydı? Büyük insanın alma olasılığı çok kötü.. yerinde olsam bende hiç biriyle konuşmazdım.. hatta söyleyebileceğin kişilerse açık açık söylesen mi napsan
Cook sanslisin..ikiz anneleri icin oyle diyorlar..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..evet canım.
geçmiş olsun nasıl bi durum buGünü sıfır harcama ile kapadım demeyi çok isterdim. Ama olmadı ne yazıkki.
Bugün ev oturmasına gittik. Annem ve benim haricimde ev sahibi dahil 3 kişi vardı. Çantam vestiyerde asılıydı. Cüzdanımda da 60 TL vardı ve cüzdanımdan 50 TL orada çalınmış.
Giden parayamı yanayım yoksa kaybolan güvenimizemi bilemedim. Üstelik senelerdir görüştüğümüz ailem diyebileceğim kişilerdi. Hangisi aldı bilmiyorum. Canımı en çok sıkan da bu. Sırf bu yüzden hiçbiriyle görüşmek istemiyorum diyebilirim.
Kendimi rahatlatmaya kin tutmamaya çalışıyorum. Boşver kimsede hakkını helal et. Belki çok ihtiyacı vardı ondan yaptı diyorum. Sonradan da benim de ihtiyacım vardı. O parayla 10 gün evi idare edecektim diyorum. Daha da hırslanıyorum
Onlara göre bu bir satış stratejisi. Ben yaklaşık bir kaç ay önce alışveriş yapmayı tamamiyle kestim. Artık uygunda olsa oradan alışveriş yapmıyorumçok ayıp ama ne biçim stratejiler bunlar kandırıyorlar müşteriyi resmen.
Amin canım sağolasın. hayırlısıyla gelirler inşallah.Cook sanslisin..ikiz anneleri icin oyle diyorlar..Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah..
Sağol cnm...geçmiş olsun nasıl bi durum buüstelik tanıdığın bildiğin insanlar. kime güveneceğiz ki artık?
sinir oldum ben de şimdi. üstelik eşim hep ordan alışveriş ederOnlara göre bu bir satış stratejisi. Ben yaklaşık bir kaç ay önce alışveriş yapmayı tamamiyle kestim. Artık uygunda olsa oradan alışveriş yapmıyorum
iyiki farketmişsin. inanılmaz yaptıkları.merhaba arkadaşlar
bu gün bir ara boşluğum vardı dedim migros ta kremlere bakayım indirimdeydi geçen hafta
gittim geçen hafta indirimde olanlar yok bide sarı etiket var ama pahalı geldi ( 15.90 )
sonra etiketi kaldırp altındaki eski fiyata baktım 14.90
anlamadım öyle 3 ürüne baktım aynısı idi şaşırdım
sonra sabun alacaktım baktım onlarda indirimde
dove sabunun tanesi 2,06 tl
6 lısı 15,45 mi ne öyle bir şey önce onu aldım
sonra dedim tekli olandan 6 tane alsam daha ucuz olur bir hesapladım 12,36
bir daha şaşırdım
dedim biz ekonomik diye daha fazla olandan alıyoruz ama tek olan daha uygun
ben bu gün kendime bayağı şaştım
neticede 2 çeşit banyo sabunu
6 dove sabun, 3 makarna
kızlara çikolata bide ıslak mendil aldım 52 tl ödeyip geldim
15 tl de çay parası verdim
Sonuçta bu da onların işi. Aslında önemli olan bilinçli bir tüketici olabilmek. En azından biz bunları fark edecek kadar dikkatliyiz.sinir oldum ben de şimdi. üstelik eşim hep ordan alışveriş ederetmemek gerek.
Merhaba kızlar
sempatik_kiz çok geçmiş olsun. Para önemli değil de o güven gitti mi gelmek bilmez. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Belki de daha büyük bir paranın senden çıkması engellenmiş oldu
k a h v e iyiyim canım. Çok teşekkür ederim. Oğlumun psikiyatr randevusu vardı. IQ Testleri yenilendi. Durumuna bakıldı. Çok şükür bir sıkıntımız Yok.
Almadım şimdilik eliptik bisikleti. Evde ve salonda spor yapmaya devam ediyorum.
Çok konuşuldu ya. Ondan aklında kalmıştır canım. Allah hayırlara çıkarsın inşallah
cikolatasoslukek suan bana yakin olan sali pazari sosyete pazarlarindan.
Beylik pazarini merak ediyorum ama and yakasinda olunca isan useniyor gitmeye.
Bayadir bende gidemesldim ama nisanda gitmeyi planliyorum.
bende şaşırdım çünkü geçen hafta el kremi almıştım %50 indirim vardı bu gün dedim bir tane daha alayım kalsıniyiki farketmişsin. inanılmaz yaptıkları.
Cnm branş ne meslektaşız da:)Bu hafta aksam 5 ten sonraya hep seminer koymuslar 8 gibi geldim eve..aksamlari bu tur etkinliklere gitmeyi hic sevmiyorum..gunduz okul aksam seminer..bi de haftasonu icin sinav gorevi istemistim bilseydim kabul etmezdim..insallah zorlanmam..kizlari uyuttum cook yorgunum ama uyuyamiyorum..ilik ilik sut yapip iceyim rahatlatir biraz.
Sanırım herkes yaşamış bu tarz şeyler. Benim içinde acı bir tecrübe oldu. En azından o itiraf etmişte konu kapanmış. Rabbim taksiratlarını affetsin.Cnm branş ne meslektaşız da:)
sempatik_kiz bnmde basıma gelmişti cüzdanımda çeyrek altını arkadaşımın kardeşi çalmıştı sonra bunu söyledim çocuk itiraf etmiş altını geri verdiler daha öncesi annemin 100tlsini çaldı sonra baya aramız bozuldu sonra toparladık arkd ile bu kez cocuk vefat etti cok cok üzüldüm öyle Bi anı oldu bnmde o çocukla ilgili işte
M maviduvar1 IQ testi yıllık mı yaptırıyorsunuz ve cok özel değilse neden yani sıkıntı cıkmadı cok şükür dediğin için merak ettim de alandan oldugum için bu merakım mazur gör lütfen
Günü sıfır harcama ile kapadım demeyi çok isterdim. Ama olmadı ne yazıkki.
Bugün ev oturmasına gittik. Annem ve benim haricimde ev sahibi dahil 3 kişi vardı. Çantam vestiyerde asılıydı. Cüzdanımda da 60 TL vardı ve cüzdanımdan 50 TL orada çalınmış.
Giden parayamı yanayım yoksa kaybolan güvenimizemi bilemedim. Üstelik senelerdir görüştüğümüz ailem diyebileceğim kişilerdi. Hangisi aldı bilmiyorum. Canımı en çok sıkan da bu. Sırf bu yüzden hiçbiriyle görüşmek istemiyorum diyebilirim.
Kendimi rahatlatmaya kin tutmamaya çalışıyorum. Boşver kimsede hakkını helal et. Belki çok ihtiyacı vardı ondan yaptı diyorum. Sonradan da benim de ihtiyacım vardı. O parayla 10 gün evi idare edecektim diyorum. Daha da hırslanıyorum
Amin cnm, çok sağol. Bir şey demeden konuyu kapatmaya karar verdim. Dediğim gibi kimin yaptığını bilmiyorum. Eğer yapan ev sahibi değilse bu sefer o da mahcup olur diye düşünüyorum.Çok geçmiş olsun canım. Bu kadar tasarruf yapmaya çalışırken gerçekten üzücü.
Sadakanız yerine kabul etsin Rabbim.
Ama ben olsam açıkça söyleyemiyorsam eğer ev sahibine paramı düşürmüş olabilir miyim sizde diye zarf atardım. Belki tutumundan bir şey çıkarılabilir.
Tekrar geçmiş olsun Allah kimseyi harama el uzatacak kadar maddi manevi düşürmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?