Küçük Düşün Büyük Olsun!

Teşekkür ederim, evet artık daha dikkatli davranmam gerektiğini anladım bu sayede.
O parayı alabilecek yaşta bir çocuk yoktu cnm. Eve gelince fark ettim zaten. Başta söylemek istedim, sonra vazgeçtim. Anneme söyledim. Annemde uzatma giden gitti artık dedi. Şimdi kimi arasam sanki suçlu oymuş gibi olacak ya da üçüyle aynı ortama gelmemiz lazım ki ortaya söyleyebileyim. O zaman da almayan da kendini zan altında hissedecek. En iyisi konuyu kapatmak ve bundan sonra daha dikkatli ve mesafeli davranmak diye düşündüm.

geçmiş olsun nasıl bi durum bu üstelik tanıdığın bildiğin insanlar. kime güveneceğiz ki artık?

İyi akşamlar nasılsınız
Aşırı yemek yedim şişkinlikten ölüceeeem
Patlama sesi duyarsanız korkmayın emi
M maviduvar1 nasılsın? Geçen rüyamda gördüm seni ama yoğundum yazamadım bi türlü.. yürüyüş bandı almışsın yürüyordun :) nasıl aklımda kalmışsa.. sonra da netten hastanede olduğunu gördüm bi sorun yok dimi?

iyiki farketmişsin. inanılmaz yaptıkları.

Merhaba kızlar
sempatik_kiz çok geçmiş olsun. Para önemli değil de o güven gitti mi gelmek bilmez. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Belki de daha büyük bir paranın senden çıkması engellenmiş oldu

k a h v e iyiyim canım. Çok teşekkür ederim. Oğlumun psikiyatr randevusu vardı. IQ Testleri yenilendi. Durumuna bakıldı. Çok şükür bir sıkıntımız Yok.
Almadım şimdilik eliptik bisikleti. Evde ve salonda spor yapmaya devam ediyorum.
Çok konuşuldu ya. Ondan aklında kalmıştır canım. Allah hayırlara çıkarsın inşallah

Teşekkür ederim, bende bu şekilde içimi rahatlatıyorum

cikolatasoslukek suan bana yakin olan sali pazari sosyete pazarlarindan.
Beylik pazarini merak ediyorum ama and yakasinda olunca isan useniyor gitmeye.
Bayadir bende gidemesldim ama nisanda gitmeyi planliyorum.

Ben beylikpazarina yakin oturuyorum ama 2 senede 3 defa gittim firsatim olmadi. 3 haftadir gitmek istiyorum her zaman baska isim cikti
Sen gel nisanda ben gotururum seni

iyiki farketmişsin. inanılmaz yaptıkları.
bende şaşırdım çünkü geçen hafta el kremi almıştım %50 indirim vardı bu gün dedim bir tane daha alayım kalsın
Bir baktım fiyat çok yüksek ve etiket sarı bide dedim önceki fiyatına bakayım

Daha düşük
Hatta biraz önce cüzdanımı düzenliyordum geçen günkü fişi gördüm o krem 12 küsürmüş indirimle 6 küsüre almışım

Cnm branş ne meslektaşız da:)
sempatik_kiz bnmde basıma gelmişti cüzdanımda çeyrek altını arkadaşımın kardeşi çalmıştı sonra bunu söyledim çocuk itiraf etmiş altını geri verdiler daha öncesi annemin 100tlsini çaldı sonra baya aramız bozuldu sonra toparladık arkd ile bu kez cocuk vefat etti cok cok üzüldüm öyle Bi anı oldu bnmde o çocukla ilgili işte
M maviduvar1 IQ testi yıllık mı yaptırıyorsunuz ve cok özel değilse neden yani sıkıntı cıkmadı cok şükür dediğin için merak ettim de alandan oldugum için bu merakım mazur gör lütfen

Sanırım herkes yaşamış bu tarz şeyler. Benim içinde acı bir tecrübe oldu. En azından o itiraf etmişte konu kapanmış. Rabbim taksiratlarını affetsin.

Çok geçmiş olsun canım. Bu kadar tasarruf yapmaya çalışırken gerçekten üzücü.
Sadakanız yerine kabul etsin Rabbim.
Ama ben olsam açıkça söyleyemiyorsam eğer ev sahibine paramı düşürmüş olabilir miyim sizde diye zarf atardım. Belki tutumundan bir şey çıkarılabilir.
Tekrar geçmiş olsun Allah kimseyi harama el uzatacak kadar maddi manevi düşürmesin.

Amin cnm, çok sağol. Bir şey demeden konuyu kapatmaya karar verdim. Dediğim gibi kimin yaptığını bilmiyorum. Eğer yapan ev sahibi değilse bu sefer o da mahcup olur diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…