kesinlikle önceden bakıp ihtiyaç yoksa hiç gitmemeli gidince de ihtiyaç harici bişey bakmamalı.bizi bu indirimler kandırıyor zatenKızlar hani a101de bimde aktuel günler oluyo ya ya da atıyorum gratis indirimi falan
Aslında bunlar da bizi alışverişe teşvik için yapiliyo diye düşünüyorum mesela normalde almiycagim bi ürünü o gün a ındırımde diye alabiliyorum aslında ona ihtiyacım yok
Gratis te de mesela sadece 1 göz kalemi alcaksin normalde gidip a bak ruj da ındırımde krem de indirim de diye onları da alıyoruz
Tabi bi ürüne gerçekten ihtiyacin varsa indirim Bekleyip almak çok iyi ama benim bazen indirim olunca başka şeylere de gözüm çarpıyor
O yüzden şöyle bi karar aldım önceden katalog bakıyorum eğer ihtiyacım olan şey ındırımdeyse dışarda 50 lira vermektene gidip 20 liraya alıyorum ama eğer ihtiyacım olan bişey yoksa sırf indirim var diye gitmiyorum
Merhaba kızlar
Basım agriyor ise gitmem gerek bir saate kadar
Kahvaltı yapıp çıkarım
Dolar saticam ama bir turlu istediğim artış olmadı
Nasip ne yapalım
Dun dediğim gibi eşimin verdiği 370tlden 2 g altın aldım
Kalan 59tl ile de 10-20 dolar arası bi dolar alırım
Yoksa harcanacak o para
sempatik_kiz geçmiş olsun nasıl olur bu ya aklım almıyor
durkan geçmiş olsun inşallah her şey istediğin gibi olsun
Allah sağlık versin
Herkese hayirli günler...
ben ilk başladığım zaman 10 dk zor yapıyordum. şimdi 20 dk yı bulabiliyorum artık ama acayip yorucu. ancak çok güzel de ter attırıyor.Mesai bitse de eve gitsem ve oradan da spora gitsem cok seviyorum spor yapmayi
M maviduvar1 bizim salona da eliptik gelmis cok zevkli aslinda yormuyo gibi duruyor ama acayip yorucu bisey
Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..sempatik_kiz çok geçmiş olsun. ben çocukken kuzenimin sünnetinde dedemin ve babannemin taktığı cumhuriyet altınları, bir kaç çeyrek falan gitmişti. sülalede böyle eli uzun biri var, o olduğu biliniyordu ama yüzüne vurmak çok zor. o kişinin yanında ve başkalarının yanında babaannem hep dillendirdi. kadın altınları kullanmadığı bir yastığın pamukları içine saklıyormuş. sonra duyduk ki o yastık derin temizlikte atılacak olanların arasında çöpe gitmiş. kadın fenalılk geçirmiş. hiç bir zaman itiraf etmedi ama şimdilerde o huyunu bıraktı. sadece altın, para değil, ufak tefek gözüne kestirdiği ne varsa alırdı. kalabalıkta nasıl becerirdi hiç aklım ermiyor. evine giden odadan odaya geçerken çantasını yanında taşırdı, böyle ilginç bir durum. allah ıslah etsin.
bana ver kanka düşündüğün şeye bak yaaaBen önümüzdeki maasla borçmu kapatsam altın mı alsam kararsızım
altında kendini güvende hissedenlerdenim. ama en az bir yıl bozmayı düşünmüyorsan.Kızlar şuanda dolar mi altın mi almak mantıklı?
kıyafet al borc yap sonra ben ödiiim allalaNe cimrisin sen ya
Borcun ne kadarsa veriyim öde demiyon da
kızlar bugun doktora gittim ve doktor yumurtayı görebildi ve iğne yaptı hemen
Allahım nolur bu kez işe yarasın
eğer işe yaramazsa ya kısa süreli menapoz ya da hsg sonrası ameliyat tüp bebek vs uzun ve sancılı bir dönem beni bekleyecek
Allahım hayırlısını versin tabi
Nolur dualarınızı esirgemeyınn
bi dahakı ay fasulyemle geleyım aranıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?