Küçük Düşün Büyük Olsun!

Merhaba kızlar
Basım agriyor ise gitmem gerek bir saate kadar
Kahvaltı yapıp çıkarım
Dolar saticam ama bir turlu istediğim artış olmadı
Nasip ne yapalım

Dun dediğim gibi eşimin verdiği 370tlden 2 g altın aldım
Kalan 59tl ile de 10-20 dolar arası bi dolar alırım
Yoksa harcanacak o para

sempatik_kiz geçmiş olsun nasıl olur bu ya aklım almıyor
durkan geçmiş olsun inşallah her şey istediğin gibi olsun
Allah sağlık versin
Herkese hayirli günler...

kesinlikle önceden bakıp ihtiyaç yoksa hiç gitmemeli gidince de ihtiyaç harici bişey bakmamalı.bizi bu indirimler kandırıyor zaten

sağol cnm

eşim öğlen saatinde işyerime geldi beraber yemek yiyelim diye.
56 TL gitti. ne kadar sen dikkat etsek de bu 2 aydır dışarıda yemek arttı.
bazen kafayı dağıtıp dinlenmek için iyi oluyor. muhabbet etmeye fırsat buluyoruz böylece

cikolatasoslukek hosgeldin
Isimlerimiz benziyo biraz
Bende cikolata parcacikli seviyorum
Aynen disarida yiyince cok rahat oluyo
En cokta sunu seviyorum disarida yiyorsun eve geliyorsun mutfak tertemiz :)
Ama bosuna masraf yapmis oluyorsun o ayri birikimci ruha yakismiyor

Mesai bitse de eve gitsem ve oradan da spora gitsem cok seviyorum spor yapmayi
M maviduvar1 bizim salona da eliptik gelmis cok zevkli aslinda yormuyo gibi duruyor ama acayip yorucu bisey
ben ilk başladığım zaman 10 dk zor yapıyordum. şimdi 20 dk yı bulabiliyorum artık ama acayip yorucu. ancak çok güzel de ter attırıyor.

Ben önümüzdeki maasla borçmu kapatsam altın mı alsam kararsızım

evde sadece akşamları oturup yemek yiyebiliyoruz ailece. ondan da genelde cocuğu yedirip onunla ilgilendiğim için eşimle iki laf edemiyoruz. bizim kız hemen benimle konusun deyip konuşmamıza izin vermiyor. dışarıda olunca onune geliyor. hazırlama, toplama, yıkama derdi olmuyor. insanın ruh hali için bazen parayı düşünmeyip es geçebiliyoruz.
ama hafta sonuna kadar harcama yapmamam lazım. hafta sonuna kadar maaş alırım o zamana kadar elimdeki ile idare etmeliyim.
şuan için ihtiyaç yok. evde derin dondurucum yazdan yaptıklarımla dolu daha azalmadı. bereketli oldu.
hafta sonu da pazarda sebze ve salata malzemelerini alıp o işi de halletmiştik.
hafta sonuna kadar 0 harcama yapmam lazım.
sadece wasa ekmeği alacağım bulabilirsem o kadar

sempatik_kiz çok geçmiş olsun. ben çocukken kuzenimin sünnetinde dedemin ve babannemin taktığı cumhuriyet altınları, bir kaç çeyrek falan gitmişti. sülalede böyle eli uzun biri var, o olduğu biliniyordu ama yüzüne vurmak çok zor. o kişinin yanında ve başkalarının yanında babaannem hep dillendirdi. kadın altınları kullanmadığı bir yastığın pamukları içine saklıyormuş. sonra duyduk ki o yastık derin temizlikte atılacak olanların arasında çöpe gitmiş. kadın fenalılk geçirmiş. hiç bir zaman itiraf etmedi ama şimdilerde o huyunu bıraktı. sadece altın, para değil, ufak tefek gözüne kestirdiği ne varsa alırdı. kalabalıkta nasıl becerirdi hiç aklım ermiyor. evine giden odadan odaya geçerken çantasını yanında taşırdı, böyle ilginç bir durum. allah ıslah etsin.

Allah nasıl biliyosa öyle yapsın..
Haram para bi yerden çıkar der hep büyüklerimiz
Allah bize haram bi lokma yedirmesin

sempatik_kiz bu hastalık gibi birşey aslında. ihtiyacı olmayan da alabiliyor.
bizim de sülale de var öyle biri. kimin evine gitse illa arkasından birşey kayboluyor.
onun geleceği bilinince değerli eşyalar ortadan kaldırılır.
bunu herkez bilir ama kimse de yüzüne vurup birşey diyemez.
annem "hep huy elbise değil ki değişsin" der

kızlar bugun doktora gittim ve doktor yumurtayı görebildi ve iğne yaptı hemen
Allahım nolur bu kez işe yarasın
eğer işe yaramazsa ya kısa süreli menapoz ya da hsg sonrası ameliyat tüp bebek vs uzun ve sancılı bir dönem beni bekleyecek
Allahım hayırlısını versin tabi
Nolur dualarınızı esirgemeyınn
bi dahakı ay fasulyemle geleyım aranıza inşallah

İnş kanki uykusuz gecelerin olsun senınde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…