- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
çok geçmiş olsun canım.. farklı doktorlara da görünsen ki görünmüşsündür çocukluktan beri bu sıkıntıyı yaşıyorsann. rabbim yardımcın olsun inşallah başka çözümler bulunur..Arkadaşlar ben göz ameliyatı olacam demiştim ya dün hastaneye gittim hem benim doktor, hem de konsey deki iki doktor beni muayene edip ameliyat kornea nakli olmanın hiç faydası olmayacağını ( bu gözüm çocukluktan beri görmüyor)Görme şansım olmayacakmış . Şimdilik bu tedaviden vazgeçildi.Iyi dileklerde bulundunuz, dualar ettiniz cok sagolun. Hakkımızda hayırlısı olsun
Günaydın mutlu sabahlar olsun.sempatik_kiz çok geçmis olsun. Dediğin gibi kime güveneceğiz şaşırdık.
Günaydın kızlar
mavimli ben de tatlıyı çok severim ama oğluma hamileyken resmen tiksinmiştim tatlıdan
sempatik_kiz geçmiş olsun ne bileyim zor bir durum hiç başıma gelmedi gelmesin de inşallah
hawar çalışmaya başladıktan sonra ve evlenince tüm marketleri gezer oldum haliyle çoğu ürünler dediğin markette yüksek fiyatlı ancak kampanyalı ürünler uygun olabiliyor
eskiden büyük marketlere gidip aylık alışveriş yapardık ama şimdi şok bim a101 gezip uygun fiyatlı alıyorum
sempatik_kiz geçmiş olsun üzüldüm canım ama sıkma canını allah daha beterinden korusun ne diyelim...
Günaydın herkese kizlar
Günaydın kızlar @sempatik_kız gecmis olsun takipdeyim
Sempatik kız düşürmüş, kaybetmiş ya da unutmuş falan olabilir misin acaba?
Aklım mantığım almıyor bir insanın çantası nasıl açılır parası nasıl alınır?
Neyse sıkma canını...olan olmuş...İnşallah daha fazlası hiç ummadığın yerden gelir hanenize...
bereketli olsun umulmadık yerden gelen para candır :)Dün hiç ummadığım yerden paralar geldi bana da...Allah bereket versin...
Hatta bir gezide tanıştığım ablamı yolda gördüm. Kendisi fırından geliyormuş. İki torba ekmek, simit falan almış. Bir torba simit, kurabiye, değişik çeşitlerde ekmek bıraktı bana da :) Evde yemeğim vardı ama akşam çay yapıp kahvaltı yaptık biz de onlarla...yemeğim bugüne kaldı...Tavuklu nohut yapmıştım, sabah da pilav yaptım...Şimdi de adliyeye gidiyorum, işlerimi halledeyim :)
bim en uygunu mu diyorsunuz şok ve bim yakın bize de karşılaştırma fırsatım olmadı hiçGünaydın kızlar
Evlendiğimiz ilk aylarda hep Migros ve Kipa'dan alırdık sonra baktım olacak gibi değil bim A101 ve şok çu oldum bazen yerellere de gideriz ama BİM'i tek geçerim
çok geçmiş olsun canım keşke yapılabilecek birşey olsaArkadaşlar ben göz ameliyatı olacam demiştim ya dün hastaneye gittim hem benim doktor, hem de konsey deki iki doktor beni muayene edip ameliyat kornea nakli olmanın hiç faydası olmayacağını ( bu gözüm çocukluktan beri görmüyor)Görme şansım olmayacakmış . Şimdilik bu tedaviden vazgeçildi.Iyi dileklerde bulundunuz, dualar ettiniz cok sagolun. Hakkımızda hayırlısı olsun
Arkadaşlar ben göz ameliyatı olacam demiştim ya dün hastaneye gittim hem benim doktor, hem de konsey deki iki doktor beni muayene edip ameliyat kornea nakli olmanın hiç faydası olmayacağını ( bu gözüm çocukluktan beri görmüyor)Görme şansım olmayacakmış . Şimdilik bu tedaviden vazgeçildi.Iyi dileklerde bulundunuz, dualar ettiniz cok sagolun. Hakkımızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallahArkadaşlar ben göz ameliyatı olacam demiştim ya dün hastaneye gittim hem benim doktor, hem de konsey deki iki doktor beni muayene edip ameliyat kornea nakli olmanın hiç faydası olmayacağını ( bu gözüm çocukluktan beri görmüyor)Görme şansım olmayacakmış . Şimdilik bu tedaviden vazgeçildi.Iyi dileklerde bulundunuz, dualar ettiniz cok sagolun. Hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?