Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
M maviduvar1 IQ testi yıllık mı yaptırıyorsunuz ve cok özel değilse neden yani sıkıntı cıkmadı cok şükür dediğin için merak ettim de alandan oldugum için bu merakım mazur gör lütfen[/QUOTE]
Oğlumda hiperaktivite var. 6 yıl önce teşhis konuldu. 6 ay kadar ilaç kullandım ve bıraktım. Spora yönlendirdik. Alanında çok iyi bir sporcu oldu.
Sıkıntı çıkmadı yı hiperaktivite testleri için söyledim aslında. IQ testinin sonucu hemen hemen aynı ama psikiyatr her gittiğimizde istiyor.
Senşn mesleğin nedir?

Günaydın kızlar

mavimli ben de tatlıyı çok severim ama oğluma hamileyken resmen tiksinmiştim tatlıdan

sempatik_kiz geçmiş olsun ne bileyim zor bir durum hiç başıma gelmedi gelmesin de inşallah

hawar çalışmaya başladıktan sonra ve evlenince tüm marketleri gezer oldum haliyle çoğu ürünler dediğin markette yüksek fiyatlı ancak kampanyalı ürünler uygun olabiliyor
eskiden büyük marketlere gidip aylık alışveriş yapardık ama şimdi şok bim a101 gezip uygun fiyatlı alıyorum

migrostan ayda yada 2 ayda bir alışveriş yaparız. en büyük hobimiz market alışverişi .
bazen kendimizi sımartmak için bile 5M migrosa gideriz. aradığımızın çeşitlerini bulabildiğimiz için migrosu tercih ediyoruz. ama onun haricinde biçen, uyum, onur, a101 ve mahalledeki yerel marketlere de gideriz.

Dün hiç ummadığım yerden paralar geldi bana da...Allah bereket versin...
Hatta bir gezide tanıştığım ablamı yolda gördüm. Kendisi fırından geliyormuş. İki torba ekmek, simit falan almış. Bir torba simit, kurabiye, değişik çeşitlerde ekmek bıraktı bana da :) Evde yemeğim vardı ama akşam çay yapıp kahvaltı yaptık biz de onlarla...yemeğim bugüne kaldı...Tavuklu nohut yapmıştım, sabah da pilav yaptım...Şimdi de adliyeye gidiyorum, işlerimi halledeyim :)

Arkadaşlar ben göz ameliyatı olacam demiştim ya dün hastaneye gittim hem benim doktor, hem de konsey deki iki doktor beni muayene edip ameliyat kornea nakli olmanın hiç faydası olmayacağını ( bu gözüm çocukluktan beri görmüyor)Görme şansım olmayacakmış . Şimdilik bu tedaviden vazgeçildi.Iyi dileklerde bulundunuz, dualar ettiniz cok sagolun. Hakkımızda hayırlısı olsun

günaydın hanımlar.. sempatik_kiz geçmiş olsun.. böyle durumlarda ben de üstüne gitmemeyi tercih ediyorum.. çünkü kimin aldığından emin olmadan herkesi zan altında bırakmak daha zor geliyor.. allah hakkını bırakmasın..
kızlar dün akşam eve gittim kahvaltılık köy yumurtası bi de yeşilliklerden güzel bi salata da yaptım.. sonra görümceme gittik kızının geçmiş doğum gününü kutlamak içi bi pasta ve bi kola aldık hem çocuklu (3 tane) ev sevinirler diye düşündük heem eli boş gitmemiş olduk oraya 35 tl verdik.. eve gelince de kuru fasulyeyi ıslattım bu akşam yemekten sonra yarın akşam yemek için yapacam inşallah.. bu akşamda tavuk bulgur salata turşu ayran yaparım..

çok geçmiş olsun canım.. farklı doktorlara da görünsen ki görünmüşsündür çocukluktan beri bu sıkıntıyı yaşıyorsann. rabbim yardımcın olsun inşallah başka çözümler bulunur..

Günaydın mutlu sabahlar olsun. sempatik_kiz çok geçmis olsun. Dediğin gibi kime güveneceğiz şaşırdık.

sempatik_kiz geçmiş olsun üzüldüm canım ama sıkma canını allah daha beterinden korusun ne diyelim...

Günaydın herkese kizlar

Günaydın kızlar @sempatik_kız gecmis olsun takipdeyim

Çok teşekkür ederim kızlar...

bereketli olsun umulmadık yerden gelen para candır :)

Günaydın kızlar
Evlendiğimiz ilk aylarda hep Migros ve Kipa'dan alırdık sonra baktım olacak gibi değil bim A101 ve şok çu oldum bazen yerellere de gideriz ama BİM'i tek geçerim
bim en uygunu mu diyorsunuz şok ve bim yakın bize de karşılaştırma fırsatım olmadı hiç
çok geçmiş olsun canım keşke yapılabilecek birşey olsa
günaydın hanımlar
kumbaraya para atamıyorum çünkü para çekmeyen bir eş te bende var.cebine bakıyorum hiç para yok e bende bi yere çıkmıyorum bozuk olsun.buna bir çare bulmam gerek ama nasıl

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah

Kızlar hani a101de bimde aktuel günler oluyo ya ya da atıyorum gratis indirimi falan

Aslında bunlar da bizi alışverişe teşvik için yapiliyo diye düşünüyorum mesela normalde almiycagim bi ürünü o gün a ındırımde diye alabiliyorum aslında ona ihtiyacım yok

Gratis te de mesela sadece 1 göz kalemi alcaksin normalde gidip a bak ruj da ındırımde krem de indirim de diye onları da alıyoruz

Tabi bi ürüne gerçekten ihtiyacin varsa indirim Bekleyip almak çok iyi ama benim bazen indirim olunca başka şeylere de gözüm çarpıyor

O yüzden şöyle bi karar aldım önceden katalog bakıyorum eğer ihtiyacım olan şey ındırımdeyse dışarda 50 lira vermektene gidip 20 liraya alıyorum ama eğer ihtiyacım olan bişey yoksa sırf indirim var diye gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…