allah tez zamanda bebişini kucağına almanı nasip etsin canım.kızlar bugun doktora gittim ve doktor yumurtayı görebildi ve iğne yaptı hemen
Allahım nolur bu kez işe yarasın
eğer işe yaramazsa ya kısa süreli menapoz ya da hsg sonrası ameliyat tüp bebek vs uzun ve sancılı bir dönem beni bekleyecek
Allahım hayırlısını versin tabi
Nolur dualarınızı esirgemeyınn
bi dahakı ay fasulyemle geleyım aranıza inşallah
niye olumlu tarafları söylemiyorsun yaaaa ne kötüsün senİnş kanki uykusuz gecelerin olsun senınde
amin canımm inşallahallah tez zamanda bebişini kucağına almanı nasip etsin canım.bozma moralini, her şeyin bir zamanı vardır.
kıyafet al borc yap sonra ben ödiiim allala
bugun doktora gıttım 60tl hastane 90 tl de ilaca para verdim daha benden para istıyorsun yaaa
niye olumlu tarafları söylemiyorsun yaaaa ne kötüsün sen
bnmde araba borcum vr banane bananeBen kıyafet almadım.
aldığımız evin su borcu varmış onu ödedim gecen ay abonelik vs 300 tl borca girdim
çaycı mı oldu senın kızolumlu tarafı çay içicem diye aglaması
masaj yaptırması
baba diye aglaması
yarın maaş günüallah helalinden nasip etsin. yarın akşam yine defter kalem ortaya çıkacak. şu birikim, şu faturalar, şu kredi, şu mutfak, şu harçlık vs ayrılacak. eşim de sıkıntıdan patlayacak benim kocam mı böyle, erkekler tümden mi böyleler anlamadım gitti. boş ver boş ver , bana anlatmana gerek yok, sen harçlığımı ver bana yeter diyor yaa. ben de neyin ne kadar tuttuğunu bilsin ki, bir şeylerden kısmak zorunda kaldığımızda sebebini anlasın istiyorum. sizce değişir mi? fuzuli harcaması hiç olmaz, idarelidir ama ilgisiz işte.
evet evet aynen öyle. bik bik her alınana karışan erkek de çekilmez ama, böyle de sanki ben sadece kendi zevkime hesap yapıyor gibi hissediyorum.tüm erkekler böyle galiba. benim eşimde maaşı verir. sen ödemeleri yaparsın bana 100-200 ver yeter der.
ama ben kalem kalem yazıp ona gönderirim görsün nereye ne kadar ödeme yapılmış diye.
hayattan bi haber yaşamasın.
yarın öbür gün ben olmazsam ne yapacağını bilsin.
çaycı mı oldu senın kız
ee kızlar babaya düşükün olur kabul et bunu
evet evet aynen öyle. bik bik her alınana karışan erkek de çekilmez ama, böyle de sanki ben sadece kendi zevkime hesap yapıyor gibi hissediyorum.
sempatik_kiz çok geçmiş olsun. ben çocukken kuzenimin sünnetinde dedemin ve babannemin taktığı cumhuriyet altınları, bir kaç çeyrek falan gitmişti. sülalede böyle eli uzun biri var, o olduğu biliniyordu ama yüzüne vurmak çok zor. o kişinin yanında ve başkalarının yanında babaannem hep dillendirdi. kadın altınları kullanmadığı bir yastığın pamukları içine saklıyormuş. sonra duyduk ki o yastık derin temizlikte atılacak olanların arasında çöpe gitmiş. kadın fenalılk geçirmiş. hiç bir zaman itiraf etmedi ama şimdilerde o huyunu bıraktı. sadece altın, para değil, ufak tefek gözüne kestirdiği ne varsa alırdı. kalabalıkta nasıl becerirdi hiç aklım ermiyor. evine giden odadan odaya geçerken çantasını yanında taşırdı, böyle ilginç bir durum. allah ıslah etsin.
sempatik_kiz bu hastalık gibi birşey aslında. ihtiyacı olmayan da alabiliyor.
bizim de sülale de var öyle biri. kimin evine gitse illa arkasından birşey kayboluyor.
onun geleceği bilinince değerli eşyalar ortadan kaldırılır.
bunu herkez bilir ama kimse de yüzüne vurup birşey diyemez.
annem "hep huy elbise değil ki değişsin" der
sempatik_kiz gecmis olsun cnm hepimizin basina geldi.
Artik birinede gitsem ben cantami odaya yanima aliyorum telefonum icinde falan diyorum mesela asmak isteyenede.
Benimde 10 tl calindi
Cuzdanimda zaten 2 10luk vardi.
Markete cikiyodum bi abla vardi o gel kahve icelim dedi marketin hemen karsisinda oturuyor.
Cuzdanimi vestiyere biraktim montumla
Oglu geldi eve 18yasinda falan.
Merhaba dedi odadan sonra kayboldu.
O aldi cunku ablayla hep gorusuyorum evimede geliyo hic oyle bisi olmamisti
Oglu aldi soyleyemedimde.
Artik sım gorusmuyorum gitsem bile para goturmuyorum yanimda.
InsAllah nasip olurBen beylikpazarina yakin oturuyorum ama 2 senede 3 defa gittim firsatim olmadi. 3 haftadir gitmek istiyorum her zaman baska isim cikti
Sen gel nisanda ben gotururum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?