Küçük Düşün Büyük Olsun!

allah tez zamanda bebişini kucağına almanı nasip etsin canım. bozma moralini, her şeyin bir zamanı vardır.

sempatik_kiz gecmis olsun cnm hepimizin basina geldi.
Artik birinede gitsem ben cantami odaya yanima aliyorum telefonum icinde falan diyorum mesela asmak isteyenede.
Benimde 10 tl calindi
Cuzdanimda zaten 2 10luk vardi.
Markete cikiyodum bi abla vardi o gel kahve icelim dedi marketin hemen karsisinda oturuyor.
Cuzdanimi vestiyere biraktim montumla
Oglu geldi eve 18yasinda falan.
Merhaba dedi odadan sonra kayboldu.
O aldi cunku ablayla hep gorusuyorum evimede geliyo hic oyle bisi olmamisti
Oglu aldi soyleyemedimde.
Artik sım gorusmuyorum gitsem bile para goturmuyorum yanimda.

yarın maaş günüallah helalinden nasip etsin. yarın akşam yine defter kalem ortaya çıkacak. şu birikim, şu faturalar, şu kredi, şu mutfak, şu harçlık vs ayrılacak. eşim de sıkıntıdan patlayacak benim kocam mı böyle, erkekler tümden mi böyleler anlamadım gitti. boş ver boş ver , bana anlatmana gerek yok, sen harçlığımı ver bana yeter diyor yaa. ben de neyin ne kadar tuttuğunu bilsin ki, bir şeylerden kısmak zorunda kaldığımızda sebebini anlasın istiyorum. sizce değişir mi? fuzuli harcaması hiç olmaz, idarelidir ama ilgisiz işte.

Ben kıyafet almadım.
aldığımız evin su borcu varmış onu ödedim gecen ay abonelik vs 300 tl borca girdim
bnmde araba borcum vr banane banane

olumlu tarafı çay içicem diye aglaması
masaj yaptırması
baba diye aglaması
çaycı mı oldu senın kız
ee kızlar babaya düşükün olur kabul et bunu

tüm erkekler böyle galiba. benim eşimde maaşı verir. sen ödemeleri yaparsın bana 100-200 ver yeter der.
ama ben kalem kalem yazıp ona gönderirim görsün nereye ne kadar ödeme yapılmış diye.
hayattan bi haber yaşamasın.
yarın öbür gün ben olmazsam ne yapacağını bilsin.

evet evet aynen öyle. bik bik her alınana karışan erkek de çekilmez ama, böyle de sanki ben sadece kendi zevkime hesap yapıyor gibi hissediyorum.

Benim esimde ayni
Kendine biraz ayırır gerisini bana gönderir sen nasıl istiyorsan yap der
Bence güzel
Ben yaptıklarımı gondermiyorumda yazılı olarak ona sadece söylüyorum sunu aldım su kadar odedim falan diye
Simdi eve geldim size bi selam edeyim sporuna gideyim dedim

Altın aldim altın düştü
Şimdi dolar çıksın satayım diyorum oda çıkmıyor
Ben bu işten bişey anlamıyorum galiba yatırım işlerini bıraksam mı napsam

evet evet aynen öyle. bik bik her alınana karışan erkek de çekilmez ama, böyle de sanki ben sadece kendi zevkime hesap yapıyor gibi hissediyorum.

kadınlar daha tutumlu ve hesaplı olduğu için onların işine geliyor.
ben bazen kredi yada kredi kartına yatırılacak parayı eşime verip atm den yatırmasını istiyorum.
günde 5 defa sorup, 3. günün akşamında birlikte gidip yatırıyoruz. o kadar ilgililer işte.

şimdi tüm faturalar benim hesabıma bağlı, kredi kartları eşimin hesabına.
böylede aylık faturaları takip etmek daha kolay, ödenip ödenmediğini rahatça takip edebiliyorum.

1 ay maaşları eşimin eline bırakıp ödemelere karışmasam o ay ne rutin ödemeler yapılır nede elde kalır.
farkında olmadan cebindeki parayı bitirmeden rahat edemez. o yüzden yanında 100-200 den fazla para hiç bulundurmaz.
para konusunda kendisine güvenmez.

Sanırım herkes yaşamış bu tarz bir durum. Dediğim gibi benim içinde iyi bir ders oldu. En azından daha dikkatli davranmam gerektiğini öğrendim

Bugun meyve,yumurta,kaymak,sut aldim 40tl tuttu.
200tl oglanin gitarini aldim.
Gitti paralar
Yemek yapicam simdi
Mercimek corbam var
Guvec kabinda patatesli kofte yapim.
Sogan ve patatesimde epey azalmis
Pazar gunu pazardan alirimm artik.

Ben beylikpazarina yakin oturuyorum ama 2 senede 3 defa gittim firsatim olmadi. 3 haftadir gitmek istiyorum her zaman baska isim cikti
Sen gel nisanda ben gotururum seni
InsAllah nasip olur
Instagramda paylasiyolar beylik pazari urunlerini hosuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…