- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Bim kesinlikleEn hesapli market bim galıba ne dersiniz
Ben de migros a sasirdim bazen çok güzel indirimler oluyo ben arada alosveris yapiyordum
Cok gecmis olsun canimArkadaşlar ben göz ameliyatı olacam demiştim ya dün hastaneye gittim hem benim doktor, hem de konsey deki iki doktor beni muayene edip ameliyat kornea nakli olmanın hiç faydası olmayacağını ( bu gözüm çocukluktan beri görmüyor)Görme şansım olmayacakmış . Şimdilik bu tedaviden vazgeçildi.Iyi dileklerde bulundunuz, dualar ettiniz cok sagolun. Hakkımızda hayırlısı olsun
Biri ona sizle ilgili bişeyler söylemiş olabilir mi ? Anladığım kadarıyla aranızda bi problem geçmemiş . Aklıma böyle bişey geldi . Birileri hakkınızda bişey söylemiş oda alinmis olabilir. Bazı insanlar bilerek ara bozuyor çünkü . İnşallah duzelirkonumuzla ilgili değil ama size bir şey sormak istiyorum.
bir arkadaşım var. aynı işyerindeyiz ama birimlerimiz farklı. çok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok. herkes sınırını bilir. samimiyiz diyebilirim. zaman zaman akşamları da görüşürdük. ayrıca her hafta 1 öğlen birlikte yemeğe çıkıyorduk.
yaklaşık 1 aydır bir tuhaflık seziyorum. eskisi gibi beni aramıyor sanki. hep çok yoğun olduğunu söylüyor. sabah aradım. konuşuyorduk. bir memur geldi. ben seni sonra arayayım dedi. Ama aramadı. geçen hafta da aynı şeyi yaptı ve 2gün sonra aradı. ama eskiden akşam cepten arardı. en son da 8 şubat öğlen yemeğe çıkmışız.
birşeyler var seziyorum ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. siz böyle durumlarda nasıl bir tutum sergiliyorsunuz.
ben de arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum nedense.
bir süre aramasam mı acaba?
( bunu bdv ye konu olarak da açtım ancak gelen cevaplar gerçekten de dalga geçer gibiydi. Ne insanlar var)
Aramızda bu şekilde laf getirip götürecek ortak bir tanıdık Yok. Onu ben de düşündüm ancak ben bu arkadaşım halkında hiçbir yerde onu kıracak birşey söylemedim. Çok çok Eminim. Yani birşey var. Ne olduğunu bilmiyorum.Biri ona sizle ilgili bişeyler söylemiş olabilir mi ? Anladığım kadarıyla aranızda bi problem geçmemiş . Aklıma böyle bişey geldi . Birileri hakkınızda bişey söylemiş oda alinmis olabilir. Bazı insanlar bilerek ara bozuyor çünkü . İnşallah duzelir
teşekkür ederim o zaman üşenmeyip bir sokak daha aşağı gitsem iyi olacak :)joeyfun bence bim uygun bi poşet alırım ve ödediğim miktar gayet hesaplı olur
rabbim hayırlısıyla bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım sana ve tüm isteyenlere.kızlar bugun doktora gittim ve doktor yumurtayı görebildi ve iğne yaptı hemen
Allahım nolur bu kez işe yarasın
eğer işe yaramazsa ya kısa süreli menapoz ya da hsg sonrası ameliyat tüp bebek vs uzun ve sancılı bir dönem beni bekleyecek
Allahım hayırlısını versin tabi
Nolur dualarınızı esirgemeyınn
bi dahakı ay fasulyemle geleyım aranıza inşallah
sen yine aç kara kaplı defteri oturt onu da yanına belki alışır :)benim eşim kendi yazar faturalar kira vs diye sonra ödedikçe çizer.o da market ıvır zıvırın hesabının tutulmasına karşı,onunla mı adam olacakmışızyarın maaş günüallah helalinden nasip etsin. yarın akşam yine defter kalem ortaya çıkacak. şu birikim, şu faturalar, şu kredi, şu mutfak, şu harçlık vs ayrılacak. eşim de sıkıntıdan patlayacak benim kocam mı böyle, erkekler tümden mi böyleler anlamadım gitti. boş ver boş ver , bana anlatmana gerek yok, sen harçlığımı ver bana yeter diyor yaa. ben de neyin ne kadar tuttuğunu bilsin ki, bir şeylerden kısmak zorunda kaldığımızda sebebini anlasın istiyorum. sizce değişir mi? fuzuli harcaması hiç olmaz, idarelidir ama ilgisiz işte.
bdv yi bir ara okuyordum her türlü yorum oluyor.gidip sormak nasıl olur acaba,gerçi yoo birşey yok falan diyebilirkonumuzla ilgili değil ama size bir şey sormak istiyorum.
bir arkadaşım var. aynı işyerindeyiz ama birimlerimiz farklı. çok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok. herkes sınırını bilir. samimiyiz diyebilirim. zaman zaman akşamları da görüşürdük. ayrıca her hafta 1 öğlen birlikte yemeğe çıkıyorduk.
yaklaşık 1 aydır bir tuhaflık seziyorum. eskisi gibi beni aramıyor sanki. hep çok yoğun olduğunu söylüyor. sabah aradım. konuşuyorduk. bir memur geldi. ben seni sonra arayayım dedi. Ama aramadı. geçen hafta da aynı şeyi yaptı ve 2gün sonra aradı. ama eskiden akşam cepten arardı. en son da 8 şubat öğlen yemeğe çıkmışız.
birşeyler var seziyorum ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. siz böyle durumlarda nasıl bir tutum sergiliyorsunuz.
( bunu bdv ye konu olarak da açtım ancak gelen cevaplar gerçekten de dalga geçer gibiydi. Ne insanlar var)
Sorarak kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Sorsam da cevap vereceğini sanmam. O kadar açık yürekli olsa çocuk gibi trip yapmak yerine zaten baştan söylerdi diye düşünüyorumteşekkür ederim o zaman üşenmeyip bir sokak daha aşağı gitsem iyi olacak :)
rabbim hayırlısıyla bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım sana ve tüm isteyenlere.
sen yine aç kara kaplı defteri oturt onu da yanına belki alışır :)benim eşim kendi yazar faturalar kira vs diye sonra ödedikçe çizer.o da market ıvır zıvırın hesabının tutulmasına karşı,onunla mı adam olacakmışız
bdv yi bir ara okuyordum her türlü yorum oluyor.gidip sormak nasıl olur acaba,gerçi yoo birşey yok falan diyebilir
Gercekden onemsedigim deger verdigim kaybetmek istemedigim biri ise sakayla karisik arayip unuttulduk demek hayir olsun falan diye takilip agzini yoklardim.konumuzla ilgili değil ama size bir şey sormak istiyorum.
Bu arkadaşım da öyle. Bir sıkıntısı olduğu zaman ben de pek aramazdım. Sadece nasılsın diye mesaj atıyordum. Ama öyle durumlarda herkese kapatır kendini. Ofis telefonuna cevap vermez filanGünaydın herkese.
durkan çok geçmiş olsun. Kolaylıklar diliyorum.
eyyay kocaman bir amin diyorum. Rabbim kimseyi mahrum etmesin. En kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin sana @Papatya belki kendisi ile ilgili bir problemi vardır. Olabilir mi bazı anlar en yakınlarına bile kaparım ben kendimi. Bir ihtimal.
Sevdiğim ve önem verdiğim biri idi. Her zor anında yanında oldum. Hatta onun söylediği bazı şeyler yüzünden birimimden biri bana küstü. Bu durumu biliyor.Gercekden onemsedigim deger verdigim kaybetmek istemedigim biri ise sakayla karisik arayip unuttulduk demek hayir olsun falan diye takilip agzini yoklardim.
Fakat hani olmasada olur bir tipse bende onun bana davrandigi gibi davranirdim.
Sana yönelik bir tavır olduğunu düşünüyorsun sende haklı olarak. İki seçenek var gibi ya 'hayırdır' diyeceksin arkadaşına ya da umursamayıp, tepkisiz kalıp onun dikkatini çekeceksin.Bu arkadaşım da öyle. Bir sıkıntısı olduğu zaman ben de pek aramazdım. Sadece nasılsın diye mesaj atıyordum. Ama öyle durumlarda herkese kapatır kendini. Ofis telefonuna cevap vermez filan
Ama şimdi ne zaman odasından arasam kızlarla kahve içiyoruz, x var oturuyoruz vs gibi cevaplar alıyorum. Bugün yemekte gördüm uzaktan ve arkadan. Kendi biriminden kızlar vardı yanında.
Normalde öğlen yemeğine çıkardık dediniz ya bence arayın öğlen yemeğine çıkalım mı bu ara hiç görüşemedik deyin tepkisine göre davranın belki de evet şu şu problemim vardı der ya da eğer benim işim var falan gibi bi cümle.kurarsa bosver in aramayın bence. Bazen insanın öyle canı sıkkın oluyo ki kimseyle görüşmek istemiyo belki öyledir .Aramızda bu şekilde laf getirip götürecek ortak bir tanıdık Yok. Onu ben de düşündüm ancak ben bu arkadaşım halkında hiçbir yerde onu kıracak birşey söylemedim. Çok çok Eminim. Yani birşey var. Ne olduğunu bilmiyorum.
Nasıl davranmalıyım.
Sanki farkında değilmiş gibi eskiden olduğu gibi arayayım mı yoksa o arayana dek sessiz mi kalayım
Günaydın mı yazmışsınSana yönelik bir tavır olduğunu düşünüyorsun sende haklı olarak. İki seçenek var gibi ya 'hayırdır' diyeceksin arkadaşına ya da umursamayıp, tepkisiz kalıp onun dikkatini çekeceksin.
Bu arada akşamın yedisinde günaydın diyen bir aylık anneyim. Resmen dengem şaştı kızlar.
Bu sabah son kez şansımı denemek için aradım. Saat 10:00 idi.öğlen yemek yiyelim diyecektim. Memur evrak getirdi. Ben seni arayayım dedi. Ama aramadı. Belki de yemek için aradığımı anladı. Öğlen yemekte gördüm hatta. İşten çıkmadan birşey için mecburen aramam zorunda kaldım. Arkadaşı ile çay içiyormuş. Ben de seni arayacaktım unuttum filan demedi. Soracağımı sordum. Kapattım telefonu.Normalde öğlen yemeğine çıkardık dediniz ya bence arayın öğlen yemeğine çıkalım mı bu ara hiç görüşemedik deyin tepkisine göre davranın belki de evet şu şu problemim vardı der ya da eğer benim işim var falan gibi bi cümle.kurarsa bosver in aramayın bence. Bazen insanın öyle canı sıkkın oluyo ki kimseyle görüşmek istemiyo belki öyledir .
O zaman bosverin sormayın da noldu diye... ben de sizin yerinizde olsam sizin gibi hissederdim.. ama yapcak bişey yok bazı insanlara çok yuz vermeye gelmiyo bırakın o sizi arasın benceGünaydın mı yazmışsın
Aman olsun yaaaa
Nasıl diyeyim. İnsanların onu sevdiklerini bilen ve ilişkilerini kendisi yönlendiren biri. Bana yaptığını daha önce bir arkadaşına da yaptığına şahit oldum. Ortada bir sebeb yokken tavır koydu sonra da geri aradı.
Bu sabah son kez şansımı denemek için aradım. Saat 10:00 idi.öğlen yemek yiyelim diyecektim. Memur evrak getirdi. Ben seni arayayım dedi. Ama aramadı. Belki de yemek için aradığımı anladı. Öğlen yemekte gördüm hatta. İşten çıkmadan birşey için mecburen aramam zorunda kaldım. Arkadaşı ile çay içiyormuş. Ben de seni arayacaktım unuttum filan demedi. Soracağımı sordum. Kapattım telefonu.
konumuzla ilgili değil ama size bir şey sormak istiyorum.
Normalde bu gibi durumlarda sorulması gerektiği taraftarıyım. Daha önce de buna benzerbi durum yaşadım ve sordum. Kreşin kapısında karşılaşmışız da ben selam vermemişim. Öyle hallettik. Ama nedense bu arkadaşıma zerre sorasım gelmiyor. içim çok soğudu sankiBirkaç ay evvel aynı sorun benim başıma da geldi.İşyerindeki arkadaş benle küstü tavır yaptı neden anlamadım.Yalnız bu kişi çok alıngan ve sorunlu herşeyi yanlış anlayabilen bir tip.Şaşırdım ama sormadım ben de konuşmadım bi tavırlar yapıyor dosyaları müşterinin yanında getirip getirip önüme atıyor Beren hanım müsait olunca imzalarsınız diye.Zaman geçti bi sorayım bakalım derdi neymiş dedim sordum.Ben sabah ona günaydın dememişim onunls konuşmak istemiyorum sanmış da ondan alınmış.Günaydın demeden geçmem oysaki belki kendi duymadı.Neyse iyiyiz şimdi işyerinde idare ediyoruz herşeyden alınan bi tip yaşı da küçük değil.Siz de açıkça konuşun derdi neymiş öğrenin ona göre davranırsınız
Sağol cnm, haklısın beni en çok üzende buydu zaten.sempatik_kiz çok geçmiş olsun , ister istemez insanda soğukluk oluyor hele sürekli görüşülen kişiler ise , o para insanı ne zengin eder ne fakir , başının gözünün sadakası olsun diyelim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?