Küçük Düşün Büyük Olsun!

En hesapli market bim galıba ne dersiniz

Ben de migros a sasirdim bazen çok güzel indirimler oluyo ben arada alosveris yapiyordum
Bim kesinlikle
Cok gecmis olsun canim
Bir doktorla daha sansini denesen.

Ben de bugün kredi kartlarimizi yatırmaya gittim

Beklediğimiz bi yerden para geldi şükür eşime 3 gr altın vermek zorunda kalmıştım onları geri al dedı verdi parasını ben de sevindim eğer ay sonuna doğru param artarsa 1 tane daha alasım var bakalım hayırlısı.

Sonra bime gittim çikolatalı pasta aldım aksama ay ne kadar güzelmis o . Denemeyenler varsa hemen alsın tazecik. Yağ cozucu aldım sirke aldım bi de 8 tane kalem pil aldım 18 tl gibi bişey tuttu.

Perşembe günü memleketime gidicez . OrdaKi akrabalarma kahve aldım küçük paketlerde 45 lira oraya verdim eli boş gitmeyelim diye. Yarım elma gönül alma işte. Dedeme lcw den bi tane tshirt aldım hediye 27 lira ona verdim anneme doğumgünü hediyesi aldim 40 tl ona verdim .. helali hoş olsun paylaştıkça çoğalır inşallah

Disardayken hiç para harcamadim yemek falan yemedim eve gelip evde yedim eskiden olsa dışardayken yiyiveriyim derdim. Çok şükür bende gelişme var kizlar

Şimdi çamaşır yikiyorum. Evi temiz birakiyim giderken iş birakmiyim dimi.

Akşama dünden kalan yemekler var bi de Brüksel lahanası var o da bozulmasın biz yokken diye ona bi şekil yapıcam salata falan yeter

konumuzla ilgili değil ama size bir şey sormak istiyorum.
bir arkadaşım var. aynı işyerindeyiz ama birimlerimiz farklı. çok vıcık vıcık bir ilişkimiz yok. herkes sınırını bilir. samimiyiz diyebilirim. zaman zaman akşamları da görüşürdük. ayrıca her hafta 1 öğlen birlikte yemeğe çıkıyorduk.
yaklaşık 1 aydır bir tuhaflık seziyorum. eskisi gibi beni aramıyor sanki. hep çok yoğun olduğunu söylüyor. sabah aradım. konuşuyorduk. bir memur geldi. ben seni sonra arayayım dedi. Ama aramadı. geçen hafta da aynı şeyi yaptı ve 2gün sonra aradı. ama eskiden akşam cepten arardı. en son da 8 şubat öğlen yemeğe çıkmışız.
birşeyler var seziyorum ama ne olduğu hakkında en ufak fikrim yok. siz böyle durumlarda nasıl bir tutum sergiliyorsunuz.
ben de arkadaşımdan soğuduğumu hissediyorum nedense.
bir süre aramasam mı acaba?
( bunu bdv ye konu olarak da açtım ancak gelen cevaplar gerçekten de dalga geçer gibiydi. Ne insanlar var)

Biri ona sizle ilgili bişeyler söylemiş olabilir mi ? Anladığım kadarıyla aranızda bi problem geçmemiş . Aklıma böyle bişey geldi . Birileri hakkınızda bişey söylemiş oda alinmis olabilir. Bazı insanlar bilerek ara bozuyor çünkü . İnşallah duzelir

Aramızda bu şekilde laf getirip götürecek ortak bir tanıdık Yok. Onu ben de düşündüm ancak ben bu arkadaşım halkında hiçbir yerde onu kıracak birşey söylemedim. Çok çok Eminim. Yani birşey var. Ne olduğunu bilmiyorum.
Nasıl davranmalıyım.
Sanki farkında değilmiş gibi eskiden olduğu gibi arayayım mı yoksa o arayana dek sessiz mi kalayım

joeyfun bence bim uygun bi poşet alırım ve ödediğim miktar gayet hesaplı olur
teşekkür ederim o zaman üşenmeyip bir sokak daha aşağı gitsem iyi olacak :)

rabbim hayırlısıyla bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah canım sana ve tüm isteyenlere.
sen yine aç kara kaplı defteri oturt onu da yanına belki alışır :)benim eşim kendi yazar faturalar kira vs diye sonra ödedikçe çizer.o da market ıvır zıvırın hesabının tutulmasına karşı,onunla mı adam olacakmışız
bdv yi bir ara okuyordum her türlü yorum oluyor.gidip sormak nasıl olur acaba,gerçi yoo birşey yok falan diyebilir

Sorarak kendimi küçük düşürmek istemiyorum. Sorsam da cevap vereceğini sanmam. O kadar açık yürekli olsa çocuk gibi trip yapmak yerine zaten baştan söylerdi diye düşünüyorum

Günaydın herkese.
durkan çok geçmiş olsun. Kolaylıklar diliyorum.
eyyay kocaman bir amin diyorum. Rabbim kimseyi mahrum etmesin. En kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin sana @Papatya belki kendisi ile ilgili bir problemi vardır. Olabilir mi bazı anlar en yakınlarına bile kaparım ben kendimi. Bir ihtimal.

Gercekden onemsedigim deger verdigim kaybetmek istemedigim biri ise sakayla karisik arayip unuttulduk demek hayir olsun falan diye takilip agzini yoklardim.
Fakat hani olmasada olur bir tipse bende onun bana davrandigi gibi davranirdim.

Bu arkadaşım da öyle. Bir sıkıntısı olduğu zaman ben de pek aramazdım. Sadece nasılsın diye mesaj atıyordum. Ama öyle durumlarda herkese kapatır kendini. Ofis telefonuna cevap vermez filan
Ama şimdi ne zaman odasından arasam kızlarla kahve içiyoruz, x var oturuyoruz vs gibi cevaplar alıyorum. Bugün yemekte gördüm uzaktan ve arkadan. Kendi biriminden kızlar vardı yanında.

Gercekden onemsedigim deger verdigim kaybetmek istemedigim biri ise sakayla karisik arayip unuttulduk demek hayir olsun falan diye takilip agzini yoklardim.
Fakat hani olmasada olur bir tipse bende onun bana davrandigi gibi davranirdim.
Sevdiğim ve önem verdiğim biri idi. Her zor anında yanında oldum. Hatta onun söylediği bazı şeyler yüzünden birimimden biri bana küstü. Bu durumu biliyor.
Ancak İşin Aslı şu anda benim için ne anlam ifade ettiğini bilmiyorum. Yüreğim de soğukluk hissediyorum ona karşı

Sana yönelik bir tavır olduğunu düşünüyorsun sende haklı olarak. İki seçenek var gibi ya 'hayırdır' diyeceksin arkadaşına ya da umursamayıp, tepkisiz kalıp onun dikkatini çekeceksin.

Bu arada akşamın yedisinde günaydın diyen bir aylık anneyim. Resmen dengem şaştı kızlar.

Normalde öğlen yemeğine çıkardık dediniz ya bence arayın öğlen yemeğine çıkalım mı bu ara hiç görüşemedik deyin tepkisine göre davranın belki de evet şu şu problemim vardı der ya da eğer benim işim var falan gibi bi cümle.kurarsa bosver in aramayın bence. Bazen insanın öyle canı sıkkın oluyo ki kimseyle görüşmek istemiyo belki öyledir .

Günaydın mı yazmışsın
Aman olsun yaaaa

Nasıl diyeyim. İnsanların onu sevdiklerini bilen ve ilişkilerini kendisi yönlendiren biri. Bana yaptığını daha önce bir arkadaşına da yaptığına şahit oldum. Ortada bir sebeb yokken tavır koydu sonra da geri aradı.
Bu sabah son kez şansımı denemek için aradım. Saat 10:00 idi.öğlen yemek yiyelim diyecektim. Memur evrak getirdi. Ben seni arayayım dedi. Ama aramadı. Belki de yemek için aradığımı anladı. Öğlen yemekte gördüm hatta. İşten çıkmadan birşey için mecburen aramam zorunda kaldım. Arkadaşı ile çay içiyormuş. Ben de seni arayacaktım unuttum filan demedi. Soracağımı sordum. Kapattım telefonu.

O zaman bosverin sormayın da noldu diye... ben de sizin yerinizde olsam sizin gibi hissederdim.. ama yapcak bişey yok bazı insanlara çok yuz vermeye gelmiyo bırakın o sizi arasın bence

Birkaç ay evvel aynı sorun benim başıma da geldi.İşyerindeki arkadaş benle küstü tavır yaptı neden anlamadım.Yalnız bu kişi çok alıngan ve sorunlu herşeyi yanlış anlayabilen bir tip.Şaşırdım ama sormadım ben de konuşmadım bi tavırlar yapıyor dosyaları müşterinin yanında getirip getirip önüme atıyor Beren hanım müsait olunca imzalarsınız diye.Zaman geçti bi sorayım bakalım derdi neymiş dedim sordum.Ben sabah ona günaydın dememişim onunls konuşmak istemiyorum sanmış da ondan alınmış.Günaydın demeden geçmem oysaki belki kendi duymadı.Neyse iyiyiz şimdi işyerinde idare ediyoruz herşeyden alınan bi tip yaşı da küçük değil.Siz de açıkça konuşun derdi neymiş öğrenin ona göre davranırsınız

Normalde bu gibi durumlarda sorulması gerektiği taraftarıyım. Daha önce de buna benzerbi durum yaşadım ve sordum. Kreşin kapısında karşılaşmışız da ben selam vermemişim. Öyle hallettik. Ama nedense bu arkadaşıma zerre sorasım gelmiyor. içim çok soğudu sanki

Papatya benim de çok değer verdiğim çok sevdiğim dostum diyebileceğim belki de tek insanla zaman zaman böyle şeyler yaşıyoruz. Bence açık olarak sor. Ve bence de bunlara takılma. Biz de gün olur on defa telefonla konuşuruz gün olur selam bile vermeyiz onun işi ya da benim işim olduğunda sohbet bölünür ve bazen araya başka şeyler girer hemen arayamayiz. Ama yine de bakarım her telefonda sıcak samimi ve yakındır. Kaldığımız yerden devam ederiz o yüzden. Mesela bir haftadır facede beğeniden öteye gitmemistik. Bugün uzun uzun konuştuk bana 1000 km öteden dualar okudu destek oldu rahatlattı. Varlığı yeter bazı kişilerin. Sana iyi geliyorsa sakin kaybetme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…