Burası bdv den daha iyi:))) ben de aklıma bişey gelince kızlara soruyim diyorum.bir yudum mutluluk bugün hep düşündüm ve bazı şeylerin farkına vardım. Aslında hiç bir zaman çekinmeden arabildiğim biri olmamış meğer. Evet bir araya gelip yemek yendiğim sohbetler ettiğim bir insan ama ben onun yanında iken öyle çok da rahat değilmişim sanırım. Hep bir duvar varmış sanki aramızda. O seneble şimdilik aramayı pek düşünmüyorum.
Kızlar herkese çok teşekkür ederim. Biraz ferahladım....
Aslında ben de orayı hiç okumam. Nerden aklıma geldiyse.Burası bdv den daha iyi:))) ben de aklıma bişey gelince kızlara soruyim diyorum.
Galiba bu durum bana farkında olmadığım bir durumu anlamamı sağladı. Belki de gerçekten öyle yakın filan değildik. Birşeye Canım sıkılsa onu hiç aramadığımı farkettim. Onun etrafında bir duvar var sanki ve o duvar insanı ürkütüyor. Hadi şunu yapalım dememişim hiç ona bugüne dek.M maviduvar1 içine soğukluk girdiyse, içinden sormak gelmiyorsa sandığın kadar yakın olmayabilirsiniz. su akar yolunu bulur, arkadaşın uzaklaşmaktan gerçekten rahatsız olursa gelir. gelmiyorsa da takmaya değmez. yakın arkadaş nazına benzemiyor bu, çocukça bir kapris gibi. kaprisli insanlardan şahsen haz etmem. samimi nazı sonuna kadar çekerim ama :)
canım teşekkür ederim daha güzelleri senin olsunBeth18 ben de aynen öyle hissediyorum. Gidene kadar bin dereden su getiriyorum. Ama gidince dönesim gelmiyor.
Bu hafta gidemiyorum. Mobilyam gelecek. Onun hazırlıkları var. Ama evde yarım saat filan spor yapıyorum
Güle güle kullan...
eyyay Allah gönlüne göre versin canım Allah tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Arkasından da bana
M maviduvar1 bence iyi yapmışsın
Çünkü eğer çok çok samimi olsaydınız gider sorardin
Demekki bir şeyler eksik kalmış
İyi akşamlar kızlar...
Bugün öyle çok üzüldüm ki....M maviduvar1 içinden nasıl geliyorsa öyle davran hiç kendini düşünerek yıpratma, bırak o düşünsün senin gibi arkadaşı kaybettiği için.
tr_lelli aracınız hem size hem alıcı kişiye şimdiden hayırlı olsun. Umarım gönlünüze göre iyi bir araba alırsınız.
çok geçmiş olsun canım.. farklı doktorlara da görünsen ki görünmüşsündür çocukluktan beri bu sıkıntıyı yaşıyorsann. rabbim yardımcın olsun inşallah başka çözümler bulunur..
bereketli olsun umulmadık yerden gelen para candır :)
bim en uygunu mu diyorsunuz şok ve bim yakın bize de karşılaştırma fırsatım olmadı hiç
çok geçmiş olsun canım keşke yapılabilecek birşey olsa
günaydın hanımlar
kumbaraya para atamıyorum çünkü para çekmeyen bir eş te bende var.cebine bakıyorum hiç para yok e bende bi yere çıkmıyorum bozuk olsun.buna bir çare bulmam gerek ama nasıl
durkan vardır bundan da bir hayır canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin sana
Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah
Merhaba kızlar
Basım agriyor ise gitmem gerek bir saate kadar
Kahvaltı yapıp çıkarım
Dolar saticam ama bir turlu istediğim artış olmadı
Nasip ne yapalım
Dun dediğim gibi eşimin verdiği 370tlden 2 g altın aldım
Kalan 59tl ile de 10-20 dolar arası bi dolar alırım
Yoksa harcanacak o para
sempatik_kiz geçmiş olsun nasıl olur bu ya aklım almıyor
durkan geçmiş olsun inşallah her şey istediğin gibi olsun
Allah sağlık versin
Herkese hayirli günler...
Bim kesinlikle
Cok gecmis olsun canim
Bir doktorla daha sansini denesen.
Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum benim yanımda oldunuz bana tavsiyelerde bulundunuz. Çok sağolun allah razı olsun. Birbirimizi görmesek de bana çok yakın oldunuz desteğinizi esirgemediniz.yıllardır dostum dediğim insanların nasıl oldukları gerçek yüzleri ortaya çıkıyor siz bana umut oldunuz. Sevgiyle kalın.Günaydın herkese.
durkan çok geçmiş olsun. Kolaylıklar diliyorum.
eyyay kocaman bir amin diyorum. Rabbim kimseyi mahrum etmesin. En kısa sürede hayırlı bir evlat nasip etsin sana @Papatya belki kendisi ile ilgili bir problemi vardır. Olabilir mi bazı anlar en yakınlarına bile kaparım ben kendimi. Bir ihtimal.
Malesef ki malesef insan kötü bişey olmadan kimseyi tanıyamıyo... çok geçmiş olsun canım tekrar sen moralini bozma hepimizin hayatında var onlardanKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum benim yanımda oldunuz bana tavsiyelerde bulundunuz. Çok sağolun allah razı olsun. Birbirimizi görmesek de bana çok yakın oldunuz desteğinizi esirgemediniz.yıllardır dostum dediğim insanların nasıl oldukları gerçek yüzleri ortaya çıkıyor siz bana umut oldunuz. Sevgiyle kalın.
Çok sağol canim. Allah razı olsun.Merhaba kızlar,
Gelemedim bu aralar
sempatik_kiz çok kötü bir durum. Giden para sadakan olsun da güvenin kırıldı o daha fena
durkan geçmiş olsun sana da canım. Allah beterinden saklasın. Bir göz bile ne kadar önemli değil mi? Allah ağız tadı versin
eyyay sağlıcakla kavuş miniğine
Kızlar ben de migrostan alışveriş yapmıyorum. Sadece tek tük değişik ithal peynir bakıyoruz oradan.
Bim a101 de uzak bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?