Küçük Düşün Büyük Olsun!

Esim arabayi satmis.
Yani anlasmislar henuz satis yapilmamis ama bu hafta yapilir sanirim.
Fakat 1 ay bende durcak araba yeni araba bulana kadar diye anlasmislar.
Arkadasi zaten is yerinden
35e almistik 40bine satmis.

1 ay icinde araba bulmamiz lazim yani.
Kadjar ve toyoto corolla bakiyo bakalim kismetimizde ne varsa artik.
40bin kadar kredi cekicez.

bir yudum mutluluk bugün hep düşündüm ve bazı şeylerin farkına vardım. Aslında hiç bir zaman çekinmeden arabildiğim biri olmamış meğer. Evet bir araya gelip yemek yendiğim sohbetler ettiğim bir insan ama ben onun yanında iken öyle çok da rahat değilmişim sanırım. Hep bir duvar varmış sanki aramızda. O seneble şimdilik aramayı pek düşünmüyorum.

Kızlar herkese çok teşekkür ederim. Biraz ferahladım....

Burası bdv den daha iyi:))) ben de aklıma bişey gelince kızlara soruyim diyorum.

M maviduvar1 içine soğukluk girdiyse, içinden sormak gelmiyorsa sandığın kadar yakın olmayabilirsiniz. su akar yolunu bulur, arkadaşın uzaklaşmaktan gerçekten rahatsız olursa gelir. gelmiyorsa da takmaya değmez. yakın arkadaş nazına benzemiyor bu, çocukça bir kapris gibi. kaprisli insanlardan şahsen haz etmem. samimi nazı sonuna kadar çekerim ama :)

Burası bdv den daha iyi:))) ben de aklıma bişey gelince kızlara soruyim diyorum.
Aslında ben de orayı hiç okumam. Nerden aklıma geldiyse.
Büyük ihtimalle konu 5-6. Sayfaya düşmüştür bile.

Galiba bu durum bana farkında olmadığım bir durumu anlamamı sağladı. Belki de gerçekten öyle yakın filan değildik. Birşeye Canım sıkılsa onu hiç aramadığımı farkettim. Onun etrafında bir duvar var sanki ve o duvar insanı ürkütüyor. Hadi şunu yapalım dememişim hiç ona bugüne dek.
Ben bunlaru bugün farkettim.
Arayıp onun o soğuk sesini duymak ve kendimi daha çok üzmek istemiyorum.

"Seni seveni zehir olsa da yut, seni sevmeyeni bal olsa da unut" demiş birisi ( kim olduğunu bilmiyorum)

Sporunu yaptım geldim
Gidene kadar insan üşeniyor
Ama çıkınca iyiki gelmişim diyorum
Çok rahatladım
Kardio ve pilates yaptım
Çıkınca da LCW.ye uğradım hala tayt alamadım spor taytı
35 TL biraz fazla geldi
Decathlon.a bakıcam o biraz uzak bize
LCW.ye girişken bere ve boyunluk aldım
Kişa göre yarı fiyatına aldım ikisi 10 TL tuttu
Neye niyet neye kismet

Beth18 ben de aynen öyle hissediyorum. Gidene kadar bin dereden su getiriyorum. Ama gidince dönesim gelmiyor.
Bu hafta gidemiyorum. Mobilyam gelecek. Onun hazırlıkları var. Ama evde yarım saat filan spor yapıyorum
Güle güle kullan...

canım teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun

M maviduvar1 içinden nasıl geliyorsa öyle davran hiç kendini düşünerek yıpratma, bırak o düşünsün senin gibi arkadaşı kaybettiği için.
tr_lelli aracınız hem size hem alıcı kişiye şimdiden hayırlı olsun. Umarım gönlünüze göre iyi bir araba alırsınız.

Bugün öyle çok üzüldüm ki....
İyi ki size yazmışım. Bazı şeyleri farketmemi Sağladınız. Evet birşeyler eksikmiş ama ben farkında değilmişim. Hep veren ben olmuşum o da ilişkimizi yönlendiren. O buluşalım mı dediği zaman hiç ikiletmemiştim. Hata etmişim meğerse

@tr_lelli hayırlı olsun inşallah

durkan cnm bnm gecmiş olsun
İnşallah şifa bulursun

durkan vardır bundan da bir hayır canım çok geçmiş olsun Allah şifalar versin sana

Geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin inşallah

Bim kesinlikle

Cok gecmis olsun canim
Bir doktorla daha sansini denesen.

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum benim yanımda oldunuz bana tavsiyelerde bulundunuz. Çok sağolun allah razı olsun. Birbirimizi görmesek de bana çok yakın oldunuz desteğinizi esirgemediniz.yıllardır dostum dediğim insanların nasıl oldukları gerçek yüzleri ortaya çıkıyor siz bana umut oldunuz. Sevgiyle kalın.

Malesef ki malesef insan kötü bişey olmadan kimseyi tanıyamıyo... çok geçmiş olsun canım tekrar sen moralini bozma hepimizin hayatında var onlardan

Ben çok doktor, hastane gezdim en son umudum burası idi üniversite hastanesi burada olumsuz karar verdi. Gerçi ben hep böyle yaşamaya alışığım ama bir umut işte (denize düşen yılana sarılır misali). Allahım bu günlerimizi arattırmasın.

Merhaba kızlar,
Gelemedim bu aralar

sempatik_kiz çok kötü bir durum. Giden para sadakan olsun da güvenin kırıldı o daha fena

durkan geçmiş olsun sana da canım. Allah beterinden saklasın. Bir göz bile ne kadar önemli değil mi? Allah ağız tadı versin

eyyay sağlıcakla kavuş miniğine

Kızlar ben de migrostan alışveriş yapmıyorum. Sadece tek tük değişik ithal peynir bakıyoruz oradan.

Bim a101 de uzak bana

Çok sağol canim. Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…