Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın kızlar
eve gidince açamıyorum işe gelince de hemen okuyorum
tabi aklımda kalanlara da hemen listeleyip iyi dilekler de bulunmak istiyorum

durkan canım Allah şifa versin

eyyay Rabbim gönlünden geçeni tez zamanda sana nasip etsin inşallah

@kikikoko benim eşim de ilk zamanlar hesap işini sevmezdi ama alıştı para birikince de hoşuna gitti zamanla alışır

M maviduvar1 zamana bırakmak bazen daha iyi
ben eskiden herkesle iyi olayım aman kimseyi reddetmeyeyim diye düşünürdüm
Ama artık çevremde de çok kalabalık istemiyorum içimden ne gelirse de onu yapıyorum

iş çıkışı bim e uğradım. bi pas ve kireç çözücü, bi file patates, ekmek ve iki tane çikolata aldım 10 tl gibi birşey tuttu. tavuk bulgur yapacaktım vazgeçtim dondurucudan köfte çıkardım yanına patates kızarttım. ha bi de kuru patlıcanım vardı biraz haşlayıp sonra yağda kavurdum üstüne sarmısaklı yoğurt yaptım. yedik çok şükür. sabahtan fasülye ıslatmıştım yemekten sonra onu da etle pişirdim bu akşamın yemeği hazır olsun diye.. akşama yanına pilav turşu..

Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun. Sizin yemeklerle bizim yemek kültürü Bayağı benziyor. Bende bugün kuru patlıcan dolması ve salamura asma yaprağı sarması yapacağım inşallah

tr_lelli hayırlı olsun canım kredi ödenir gider araba kar kalır yanınıza.diğerini de karla satıyorsunuz ne güzel
günaydın mutlu bereketli günler herkese
InsAllah cok sıkilmadan oderiz
Esim okadar alisikki surekli kredi borc odemeye
Ben alisamadim hala.

canım tr_lelli hayırlısıyla uygun ve istediğiniz modeli alırsınız
ben de çok sıkıldım borç ödemekten
çok şükür sağlık olsun kazanıyoruz ödüyoruz ama erkekler daha kolay göze alıyor borç ödemeyi
tabi o borç bir de araba içinse seve seve ödüyorlar

sabah pilav ve püre üstüne misket köfte yemeğimi yaptım hemen çorbam vardı
Kahvaltımı yaptım
Şimdi Bebek görmeye gidip ordan okula geçeceğim bebek hediyesini önceden başka Bi Bebek için almıştım kaldı bu bebeğe nasip oldu
Bugun kıyma ve ceviz alacam
Yarın akşam ark ile içli köfte yapacağız cuma da bana gelecekler hep birlikte yiyeceğiz
Bugun n Kdr tutacak alışveriş bakalım

İnşallah inşallah

Merhaba kızlar,
Bu haftayı harcamasız kapatmak istiyordum. Hala harcama yapmadım. İnşallah bir aksilik çıkmazda bu şekilde devam edebilirim.
AKşam yemeğim hazır sarımsaklı köfte, salata ve turşu var menüde. Yanına birde ayran yaptım mı tamamdır.
Alt yapı çalışması var. Elektrikler zırt pırt kesilip duracak bütün gün. Böyle durumlarda çekebildiğim herşeyin fişini çekiyorum.

İçimden ne kahvaltı etmek ne yemek yemek ne evimin işlerini yapmak geliyo... allah hayra cikarsin
Allah hayırlara çıkarsın cnm. Havalardan falandır belki yada haftanın yorgunluğu iyice çökmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…