Bu saat olmuş kimse dükkanı kapatmamis ben kapativereyim gari. Herkese iyi geceler sabah görüşürüz.Dükkanı kim kapıyor bu akşam?
Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun. Sizin yemeklerle bizim yemek kültürü Bayağı benziyor. Bende bugün kuru patlıcan dolması ve salamura asma yaprağı sarması yapacağım inşallahiş çıkışı bim e uğradım. bi pas ve kireç çözücü, bi file patates, ekmek ve iki tane çikolata aldım 10 tl gibi birşey tuttu. tavuk bulgur yapacaktım vazgeçtim dondurucudan köfte çıkardım yanına patates kızarttım. ha bi de kuru patlıcanım vardı biraz haşlayıp sonra yağda kavurdum üstüne sarmısaklı yoğurt yaptım. yedik çok şükür. sabahtan fasülye ıslatmıştım yemekten sonra onu da etle pişirdim bu akşamın yemeği hazır olsun diye.. akşama yanına pilav turşu..
InsAllah cok sıkilmadan oderiztr_lelli hayırlı olsun canım kredi ödenir gider araba kar kalır yanınıza.diğerini de karla satıyorsunuz ne güzel
günaydın mutlu bereketli günler herkese
İnşallah inşallahkızlar bugun doktora gittim ve doktor yumurtayı görebildi ve iğne yaptı hemen
Allahım nolur bu kez işe yarasın
eğer işe yaramazsa ya kısa süreli menapoz ya da hsg sonrası ameliyat tüp bebek vs uzun ve sancılı bir dönem beni bekleyecek
Allahım hayırlısını versin tabi
Nolur dualarınızı esirgemeyınn
bi dahakı ay fasulyemle geleyım aranıza inşallah
Allah hayırlara çıkarsın cnm. Havalardan falandır belki yada haftanın yorgunluğu iyice çökmüştürİçimden ne kahvaltı etmek ne yemek yemek ne evimin işlerini yapmak geliyo... allah hayra cikarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?