Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun. Sizin yemeklerle bizim yemek kültürü Bayağı benziyor. Bende bugün kuru patlıcan dolması ve salamura asma yaprağı sarması yapacağım inşallah
evet benziye sanki.. sen de mi mardindesin:) ya da yakın mı buralara

Arkadaşımla mesajlaşıyordum canı sıkılıyormuş bize davet ettim.

Hemen kalkıp temizliğimi yapmam lazım. Buzluk böyle günler için var. Kek ve kurabiye çıkardım. Yanına bir kahve yaptımmı tamamdır. Masrafsız bir şekilde ağırlayabilirim.

Hanımlar merhaba,
Şu an işteyim. Bugün öğleden sonra için izin aldım güne gideceğim. Her ay birinde toplanıyoruz. Herkes bir çeşit yapıp getiriyor.
Ben bazen yapıyorum, bazen de hazır alıyorum. Bu ay niyetim kendim yapmaktı ama sabah işe gelmem gerekti. Bu yüzden börek alıp gideceğim.
Nisanda da sıra bende. 1500 TL gelecek.
İşyerindeki çaycı ablamız haricinde tek kadınım. Hatta geçen gün biri söyledi, Türkiye'de benim iş kolumda 60 firma var. Yönetici pozisyonunda çalışan tek kadın benmişim. Acilen sektörüme kadın istihdamı talep ediyorum zira erkek muhabbetinden fenalık geçirmek üzereyim. Koşa koşa güne gidiyorum halime baksanıza...

Ben hergün okuyorum sizleri ama çoğunlukla girip birşeyler yazmaya fırsatım olmadan çıkıyorum. İlişkilerinde mesafeli bir insan olduğım için bende fikrimi yazmak istedim. Mesafe iyidir özellikle devlet dairelerinde çok sevdiğim arkadaşıma da aynı hiç görmesem aramayacağım insana da hep aynı durdum onun için kırgınlığım oldu ama onlar bilmedi.Uzun yıllar devlet dairesinde ve hep üst düzey amirlerle çalışınca (Müfettiş-Kaymakam-Müdür) insan kendine yakın hissettiği birinden böyle bir şey hissedince ister istemez birşeymi oldu diyor. Aynısını ben yaşadım üzüldüm, birgün öğle yemeği dönüşü bu gün bu mesele çözülecek dedim kendi kendime o arkadaşla ortak tek bir zevkimiz vardı nescafe içmek, elime iki nescafe fincanı alıp masasına gitmek oldu müsaitmisin seninle kahve içeriz diye geldim dedim ve arkadaşım çok mutlu oldu tabii seve seve dedi ve ben böyle karşılanınca söyledim artık içimden geçenleri ben yanlışmı düşünüyorum diye başlayan cümleden sonrası da tabii geldi. Sadece yanlış bir anlama olmuş ve o benim hakkımda nasıl böyle düşündüm demeye o da çok üzüldü ve hala görüşürüz aramız eskisinden çok daha iyi ama o mesafem hep vardır.

merhaba arkadaşlar
ödemelerimi yaptım
kredi kartı 1300 ödendi
bakıcı 600 yarın ödenmek üzere ayrıldı
100 tl gram altın, 100 tl yede dolar alındı
geriye
geriye de 900 kaldı onunla ayı geçirmeye çalışacağız bakalım nasıl olacak

tr_lelli canım hayırlı olsun
eyyay altının hayırlı olsun canım
umarım en kısa zamanda alırız bebiş haberini

sempatik_kiz ohh ne güzel afiyet olsun
bende de aynı şey oldu öğlene doğru arkadaşım aradı bir şey lazım diye gel al dedim öğle arası
geldi yemeğim yoktu kahvaltılık hazırlıyayım dedim
izin vermedi buzluktan kek çıkardım kahvenin yanına iyi oldu

eşim aradı akşam yemeğine bi arkadaşını da getirecekmiş. ben de severim o arkadaşını yurtta kalıyor ailesi köyde. yemeğim az gelebilir mi acaba diye endişe ediyorum şimdi pratik olarak kurufasülyenin yanına ne yapsam acaba. pilav zaten gidince yapacaktım. çiğköfte mi istesem dışardan.. fikriniz var mı yaa ne yapsam acep:)

altın alış 114,50 olmuşken hafta sonu gün sırası bendeydi. ordan gelen parayı ve 2 ay sonra lazım olacağı için ayırdığımız para vardı, onuda katarak gr altın aldım. kullanacağım zamana kadar hem harcamamış olurum, hemde biraz artarsa kar etmiş olurum.

ayrıca zulama da 238 tl den 1 çeyrek daha aldım. 4 çeyrek etti.
eyyay Allah herkese gönlünden geçenleri versin. En kısa zamanda güzel haberler alırsın.
tr_lelli gözünüz aydın inşAllah en kısa sürede istediğiniz şekilde arabayı bulursunuz. Kadjar ı bende çok beğenirim ama bütçemizi aşıyor diye hiç yaklaşamadım yanına.

Altin alanlara bereketli olsunnn

Ben evden çıkamadım hiç
Yarın tatile cikcaz diye goturceklerimizi ayarladım çamaşır yıkadım

Evi temiz bırakmak istiyorum o yüzden evi sürüp vileda yapcam birazdan

Ocağımi fırınimi detaylı temizledim

Şimdi 2 dk ara verdim

Yemeğe menemen çay yapcam oh yeter

Bi de ütü var bakalım allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…