Hadi ya çok mu düşmüş yarın gün sırası benimdi çeyrek altına girmiştik isteyen parasını alıyordu isteyen altını alıyordu bende para olarak alacaktım bakalım 4 çeyrek parası ne kadar olacak şansıma artıkİyi akşamlar kızlar
Ben dolar alınca dolar fiyatı düşmüştü
Aynı şey altın içinde oldu altın aldım düştü yine
Aldığın zaman söyle de düşünce biz de alalım yahuİyi akşamlar kızlar
Ben dolar alınca dolar fiyatı düşmüştü
Aynı şey altın içinde oldu altın aldım düştü yine
Önceden altın almak için seni beklerdik şimdiAldığın zaman söyle de düşünce biz de alalım yahu
Hemen hatırla vur yüzüme
Bak yaaa fakirim diyenden korkcanHemen hatırla vur yüzüme
Artık gram alacak param yok benim
Ve fakirlik sonsuz mutluluktu..
altın aldım düştü, şu kıyafeti aldım pişman oldum, şu çanta mı bu çanta mı güzel gibi dertlerim Yok artıkhiçbirini alamayacam nasılsa
Araba alcam canım o yüzden fakirleştim zatenBak yaaa fakirim diyenden korkcan
Hem hani araba alıyordun sen. Araba almadan gelirsen buralarda gezdirmem bak seni. Özel şöförlüğümü yapcan benim. Şuraya sürün şöför Hanım diycem. Hava atcam millete ben
Vay bee özel şöförüm oldu. Hemide en süslüsünden bir bayanAraba alcam canım o yüzden fakirleştim zatenözel şoförlüğünü seve seve yaparım
Bu kapı açılmıyoooo dersin çıkar kapını da açarım
Vay bee özel şöförüm oldu. Hemide en süslüsünden bir bayanAraba alcam canım o yüzden fakirleştim zatenözel şoförlüğünü seve seve yaparım
Bu kapı açılmıyoooo dersin çıkar kapını da açarım
Kendisi de ben olsam beklerdim düşer der aldırmaz sana sonra altın fırlar zaten cnm ahh bu
Kendi alamıyor ya bizede aldırmayacakKendisi de ben olsam beklerdim düşer der aldırmaz sana sonra altın fırlar zaten cnm ahh buk a h v e yok mu
Senin işin Yok muydu akşam panpaKendisi de ben olsam beklerdim düşer der aldırmaz sana sonra altın fırlar zaten cnm ahh buk a h v e yok mu
İnşallah canım benimVay bee özel şöförüm oldu. Hemide en süslüsünden bir bayan
Ay bi an öyle mutlu oldumki. Görende arabayı ben alıyorum sanırHakkında hayırlısı tatlım. İnşallah tez zamanda gerçekleştirirsin hayallerini
Zarar etmesin diye ben olsam almazdım ama yinede sen bilirsin dedim her gün başımın etini yiyoKendi alamıyor ya bizede aldırmayacak
he ya öyle oldu valla napcam ben
Alicam Alicam size soylemicemBiraz daha al hala yüksek cinim yea
iş derkenSenin işin Yok muydu akşam panpane işin var buralarda
alıyorsunuz alıyorsunuz bende size ağzı açık ayran budalası gibi bakiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?