Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi akşamlar kızlar
Ben dolar alınca dolar fiyatı düşmüştü
Aynı şey altın içinde oldu altın aldım düştü yine
Hadi ya çok mu düşmüş yarın gün sırası benimdi çeyrek altına girmiştik isteyen parasını alıyordu isteyen altını alıyordu bende para olarak alacaktım bakalım 4 çeyrek parası ne kadar olacak şansıma artık

Önceden altın almak için seni beklerdik şimdi Beth18 'i bekliyoruz
Hemen hatırla vur yüzüme
Artık gram alacak param yok benim
Ve fakirlik sonsuz mutluluktu..
altın aldım düştü, şu kıyafeti aldım pişman oldum, şu çanta mı bu çanta mı güzel gibi dertlerim Yok artık hiçbirini alamayacam nasılsa

Bak yaaa fakirim diyenden korkcan
Hem hani araba alıyordun sen. Araba almadan gelirsen buralarda gezdirmem bak seni. Özel şöförlüğümü yapcan benim. Şuraya sürün şöför Hanım diycem. Hava atcam millete ben

Araba alcam canım o yüzden fakirleştim zaten özel şoförlüğünü seve seve yaparım
Bu kapı açılmıyoooo dersin çıkar kapını da açarım

Vay bee özel şöförüm oldu. Hemide en süslüsünden bir bayan
Ay bi an öyle mutlu oldumki. Görende arabayı ben alıyorum sanır Hakkında hayırlısı tatlım. İnşallah tez zamanda gerçekleştirirsin hayallerini

Vay bee özel şöförüm oldu. Hemide en süslüsünden bir bayan
Ay bi an öyle mutlu oldumki. Görende arabayı ben alıyorum sanır Hakkında hayırlısı tatlım. İnşallah tez zamanda gerçekleştirirsin hayallerini

Aha suraya yazıyorum profilimdeki kız gibi zayflamazsam bana da limonlutarçınlıkek(ismimde çok uzun ya yazarken elim agriyo) demesinler (bı anda konuyu değiştirdim biliyorum ama akşam dünyaları yedim
ya ben nasıl Karatay diyeti yapcam ya)

Bu aralar zaman nasil geciyor hic anlamiyorum.
Lahana sardim bugun corbam vardi revani yaptım.
Aksam oglumun boyama odevine yardim ettim yemek fasli derken nihayet yatma vakti.

Zaman yetmiyor islerim bitmiyor.
Hep bi isim kaliyor yapilcak.
Bugunde bitti carcabuk.
Iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…