Sen veAha suraya yazıyorum profilimdeki kız gibi zayflamazsam bana da limonlutarçınlıkek(ismimde çok uzun ya yazarken elim agriyo) demesinler (bı anda konuyu değiştirdim biliyorum ama akşam dünyaları yedim
ya ben nasıl Karatay diyeti yapcam ya)
Bir diyet topiğide senmi açsan. Temizlik konusuaçtın temizlik yapıyoz, diyet topiği açarsanda diyet yaparmısınkiAha suraya yazıyorum profilimdeki kız gibi zayflamazsam bana da limonlutarçınlıkek(ismimde çok uzun ya yazarken elim agriyo) demesinler (bı anda konuyu değiştirdim biliyorum ama akşam dünyaları yedim
ya ben nasıl Karatay diyeti yapcam ya)
Bu aralar zaman nasil geciyor hic anlamiyorum.
Lahana sardim bugun corbam vardi revani yaptım.
Aksam oglumun boyama odevine yardim ettim yemek fasli derken nihayet yatma vakti.
Zaman yetmiyor islerim bitmiyor.
Hep bi isim kaliyor yapilcak.
Bugunde bitti carcabuk.
Iyi geceler
Ahh kuzum bukadar hirpalanmama bi de isim bitse yine bitmiyo yine bitmiyo ben bu isten bisi anlamadim.Bir diyet topiğide senmi açsan. Temizlik konusuaçtın temizlik yapıyoz, diyet topiği açarsanda diyet yaparmısınkiSen yediklerini yaz ben seni kınarım. Aaa onlar yenirmi derim. Böyle böyle gitcek bu kilolar
Bu arada geçenlede kek yaptım demiştim ya biri limonluydu. Senin o ismin yüzünden limonlu kek yaptım. İlk defa yaptım ama bence hiç güzel olmadı. Hzır aldıklarımı çok seviyorum ama bence tarif iyi değildi.
Annem bir,sen iki hiç oturmuyorsunuz ki. Sen yapacak olduktan sonra iş bitmez. Hele evdeysen hiçbitmez. Azıcık rahat olun yaa
Kendine hiç acımıyon lellim. Azıcık canınızın kıymetini bilin ya. Azıcık nazlı olun
Evet senin zamanının büyük bir kısmını mutfak alıyor. Obur canım seninkiler. Bulmuşlar lezzetli lezzetli yemek yapan aşçıyı çalıştırıyorlarAhh kuzum bukadar hirpalanmama bi de isim bitse yine bitmiyo yine bitmiyo ben bu isten bisi anlamadim.
Mutfak konusunda ben yapmayinca aranmaya basliyolar
Sarmayi 3 sira sardim dibi gorundu bile 2ser tabak goturduler :)
Simdiden yarinin isini dusunuyorum hava iyi olsada balkonu yikasam diye.
Tembeller ya hazir yiyici benimkiler.Evet senin zamanının büyük bir kısmını mutfak alıyor. Obur canım seninkiler. Bulmuşlar lezzetli lezzetli yemek yapan aşçıyı çalıştırıyorlar
Eşinde öyle alışmışki sana artık. Kaza zamanında anlatmıştın. Mutfak işlerini başkaları falan yapıyordu. Sana yokluğun hissediliyor demiş. Okuyunca pek duygulanmıştım.
Rabbim sağlık sıhhat versinde herşeyi yaparsın inşallah
kesin bişey var, dediğin bişeye alınmış olabilir. ben çünkü aynı şekilde davranırım bir arkadaşımın lafına alınsam. sessizce uzaklaşır aramı soğuturum. senin hiç aklına gelemiyecek bişey bile olabilir bu.Aramızda bu şekilde laf getirip götürecek ortak bir tanıdık Yok. Onu ben de düşündüm ancak ben bu arkadaşım halkında hiçbir yerde onu kıracak birşey söylemedim. Çok çok Eminim. Yani birşey var. Ne olduğunu bilmiyorum.
Nasıl davranmalıyım.
Sanki farkında değilmiş gibi eskiden olduğu gibi arayayım mı yoksa o arayana dek sessiz mi kalayım
hayırlı olsun canım.Esim arabayi satmis.
Yani anlasmislar henuz satis yapilmamis ama bu hafta yapilir sanirim.
Fakat 1 ay bende durcak araba yeni araba bulana kadar diye anlasmislar.
Arkadasi zaten is yerinden
35e almistik 40bine satmis.
1 ay icinde araba bulmamiz lazim yani.
Kadjar ve toyoto corolla bakiyo bakalim kismetimizde ne varsa artik.
40bin kadar kredi cekicez.
sen gene de pes etme. teknoloji devamlı gelişiyor bugün olmaz yarın olur.Ben çok doktor, hastane gezdim en son umudum burası idi üniversite hastanesi burada olumsuz karar verdi. Gerçi ben hep böyle yaşamaya alışığım ama bir umut işte (denize düşen yılana sarılır misali). Allahım bu günlerimizi arattırmasın.
off çok güzel gece gece canım çektiEllerine sağlık canım afiyet şifa olsun. Sizin yemeklerle bizim yemek kültürü Bayağı benziyor. Bende bugün kuru patlıcan dolması ve salamura asma yaprağı sarması yapacağım inşallah
Ne işi be ne yalancı Bişi çıktın senSenin işin Yok muydu akşam panpane işin var buralarda
Ay bakma sen ona Allah askınaiş derken
amin Can'ım sağoleyyay dualarımdasın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alacağız. bebiş için çok emek vermiş biri olarak taa kalbimden hissediyorum seni.
Canim hakkini helal et. Ben yemekten falan seni ve diger hamile arkadaslari dusunmeden yazip konuşuyorum ne olur kusura bakma.off çok güzel gece gece canım çektigidip kendime süt ısıtayım acıktım herhalde
Ayy sabahtan yapiyorum diyeti ekmek yemiyorum Allahim eve bi geliyorum esimde yoksa surekli buzdolabinin kapisina giddip geliyorum ne var ne yok supuruyorum bu donem boyle bi donemde hic yemiyorum canim isteniyorum. Sekerden uzak durmak kaliteli yaglardan tuketmek lazimSen vecikolatasoslukek fenasiniz ya
Nicklere bak Allahimmmm sana geliyorumm
InsAllah verirsin.
Bende vermeye basladim ufakdan ufakdan.
Aksam 7den sonra bisey yeme
Gunde 2 kupa limonlu yesilcay bol su ic
Hamur isi aburcubur ekmegide kesince veriliyor
Bugun 1 dilim revani yedim bende.
Ahh bu irade.
ah canim ben o ismi koyarken hic dusunmeden koydum aslinda cevizli tarcinli kek olacakti o onu cok severim sonradan farkettim aaa limonlu yapmisim dedim sen onu limonlu cevizli tarcinli hayal et olur muBir diyet topiğide senmi açsan. Temizlik konusuaçtın temizlik yapıyoz, diyet topiği açarsanda diyet yaparmısınkiSen yediklerini yaz ben seni kınarım. Aaa onlar yenirmi derim. Böyle böyle gitcek bu kilolar
Bu arada geçenlede kek yaptım demiştim ya biri limonluydu. Senin o ismin yüzünden limonlu kek yaptım. İlk defa yaptım ama bence hiç güzel olmadı. Hzır aldıklarımı çok seviyorum ama bence tarif iyi değildi.
Annem bir,sen iki hiç oturmuyorsunuz ki. Sen yapacak olduktan sonra iş bitmez. Hele evdeysen hiçbitmez. Azıcık rahat olun yaa
Kendine hiç acımıyon lellim. Azıcık canınızın kıymetini bilin ya. Azıcık nazlı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?