Küçük Düşün Büyük Olsun!

Sen ve cikolatasoslukek fenasiniz ya
Nicklere bak Allahimmmm sana geliyorumm
InsAllah verirsin.
Bende vermeye basladim ufakdan ufakdan.
Aksam 7den sonra bisey yeme
Gunde 2 kupa limonlu yesilcay bol su ic
Hamur isi aburcubur ekmegide kesince veriliyor

Bugun 1 dilim revani yedim bende.
Ahh bu irade.

Son düzenleme:
Bir diyet topiğide senmi açsan. Temizlik konusuaçtın temizlik yapıyoz, diyet topiği açarsanda diyet yaparmısınki Sen yediklerini yaz ben seni kınarım. Aaa onlar yenirmi derim. Böyle böyle gitcek bu kilolar

Bu arada geçenlede kek yaptım demiştim ya biri limonluydu. Senin o ismin yüzünden limonlu kek yaptım. İlk defa yaptım ama bence hiç güzel olmadı. Hzır aldıklarımı çok seviyorum ama bence tarif iyi değildi.

Annem bir,sen iki hiç oturmuyorsunuz ki. Sen yapacak olduktan sonra iş bitmez. Hele evdeysen hiçbitmez. Azıcık rahat olun yaa

Kendine hiç acımıyon lellim. Azıcık canınızın kıymetini bilin ya. Azıcık nazlı olun

Ahh kuzum bukadar hirpalanmama bi de isim bitse yine bitmiyo yine bitmiyo ben bu isten bisi anlamadim.
Mutfak konusunda ben yapmayinca aranmaya basliyolar
Sarmayi 3 sira sardim dibi gorundu bile 2ser tabak goturduler :)
Simdiden yarinin isini dusunuyorum hava iyi olsada balkonu yikasam diye.

Evet senin zamanının büyük bir kısmını mutfak alıyor. Obur canım seninkiler. Bulmuşlar lezzetli lezzetli yemek yapan aşçıyı çalıştırıyorlar
Eşinde öyle alışmışki sana artık. Kaza zamanında anlatmıştın. Mutfak işlerini başkaları falan yapıyordu. Sana yokluğun hissediliyor demiş. Okuyunca pek duygulanmıştım.
Rabbim sağlık sıhhat versinde herşeyi yaparsın inşallah

Tembeller ya hazir yiyici benimkiler.
13 senelik evliyiz sanirim insan o el lezzetinede alisiyor belki.
Disarda yemek yemek istemez hep ev yemegi olsa ister.
Mutfak baya oyaliyor insani
Pisir arkasindan yika topla yerlstir vaktimin cogu mutfakda geciyo
Hayir okadar yap et aksama bitsin :)
Fena oluyor öyle.
Mesela bugun oglum daha kapidan girmeden ayaklabilarini cikarirken bisi kokuyor dedi (kokuya hassasdir) nasil bisi? Dedim guzel sevdigim bisi gibi dedi.
Sarmadan bahsediyo

2 tabak o gömdü hemen.

Yesinler yeterki sağlığımız yerinde olsunda.

kesin bişey var, dediğin bişeye alınmış olabilir. ben çünkü aynı şekilde davranırım bir arkadaşımın lafına alınsam. sessizce uzaklaşır aramı soğuturum. senin hiç aklına gelemiyecek bişey bile olabilir bu.

hayırlı olsun canım.

sen gene de pes etme. teknoloji devamlı gelişiyor bugün olmaz yarın olur.

Gunaydin ben erkenden gelip buraları açıyım. Dükkanın önüne bi tabure atıp çay içeyim
Biz kalktık giyindik yola gidicez kızlar
Yemekten konuşmuşsunuz ay ben de kilo aldım bu topik komple diyet topiğe geçelim birikim bizim neyimize

Yolda giderken yeriz diye buzlukta simitler vardı onları çıkardım geceden . Geceden sabahın simiti düşündüm yani

Canım çıktı dun bütün evi temizledim bavul.çamaşır derken. Evi illa temiz birakcam ya deliyiz biz ayol erkekler pek rahat

Günaydın kızlar
gulfemhatun iyi yolculuklar. İyi tatiller
@mavimli evet var birşey. Ama allahtan mıdır nedir benim de zerre arayasım gelmiyor. Dün işte hiç aklıma bile gelmedi. Ben hep "allahım iyi insanı bana yaklaştır, kötü insanı benden uzaklaştır" diye dua ederim. Vardır rabbimin bir bildiği

Kızlar ben de kilo vermeye çalışıyorum ama bereyim dedikçe gitmiyor

Senin işin Yok muydu akşam panpa ne işin var buralarda
Ne işi be ne yalancı Bişi çıktın sen
Ay bakma sen ona Allah askına

eyyay dualarımdasın inşallah tez zamanda güzel haberlerini alacağız. bebiş için çok emek vermiş biri olarak taa kalbimden hissediyorum seni.
amin Can'ım sağol
Kızlar kilo demişken benim de vermem lzm ya irade sıfır bu ara ama nolcak bilmem

Ayy sabahtan yapiyorum diyeti ekmek yemiyorum Allahim eve bi geliyorum esimde yoksa surekli buzdolabinin kapisina giddip geliyorum ne var ne yok supuruyorum bu donem boyle bi donemde hic yemiyorum canim isteniyorum. Sekerden uzak durmak kaliteli yaglardan tuketmek lazim
ah canim ben o ismi koyarken hic dusunmeden koydum aslinda cevizli tarcinli kek olacakti o onu cok severim sonradan farkettim aaa limonlu yapmisim dedim sen onu limonlu cevizli tarcinli hayal et olur mu ay ben o topigi yurutemem ki kelin ilaci olsa basina surermis siz yuruturuz derseniz acayim ama benim ugramadigimda siz bakarsiniz

günaydın kızlar
diyet ve kg verme konuşulmuş.
ben yaklaşık 4 aydır diyet yapıyorum.
diyetisyene gidiyorum
bu sürede 6-7 kg verdim.
şimdi daha az gidiyor ilk zamanlara göre
vücudun duraklama dönemleri oluyor onun da etkisi var.
ben sabah oturup akşama kadar pc başında çalışıyorum
hareket olayı yok malesef.
ilk zamanlar yürüyüş yapıyoduk havalar bozulduktan sonra kaldı oda.
şimdi tekrar havalar ısınsın da biraz yürüyüş yapsam diyorum.
temiz havada yürümek varken dört duvar arasında spor yapmak isteniyorum, ki zaten spor salonuna gidecek kadar vakit kalmıyor.
akşam eve gidince de yemek, bulaşık, çocukla oyun, vs derken saat 11-12 oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…