ne kötü bi durum.. rabbim kimseye yaşatmasın..dünya o kadar garip, insanın yükü o kadar ağır, bazılarımızın imtihanı da o kadar acı ki.....
oğlumun ilkokuldan, sınıfından bir veli vardı, samimiyetimiz yoktu, merhaba, merhaba... yeni öğreniyorum ki, kadın 48 yaşında, dört çocuğu var, son yıllarda eşinin işleri bozuluyor, bir çok maddi sıkıntı çekiyorlar, evler, arabalar gidiyor... sonrasında arkadaş göğüs kanseri oluyor, yıllarca tedavi görüyor, halen devam eden.... 3 ay kadar önce de, eşi birden kalp krizinden vefat ediyor ve arkadaş cenazede, eşinin bir bayanla ilişkisi olduğunu ve ondan da 2 çocuğunun olduğunu öğreniyor, krizler vs.
şu an, maddi/manevi öyle sıkıntılı bir dönemden geçiyor ki, geçenlerde bir yerde oturup, bir çay kahve içme fırsatımız oldu.... tamam, maddi sıkıntıları bir şekilde halledilir de, manevi yaralarına nasıl merhem olunur!
insan, bir an empati yapıyor, aynı şeyleri ben yaşasaydım ki, hepimizin yaşama ihtimali var, ne yapar, nasıl atlatırdım, ve kalıyor öylece.....
Saol cnmhayırlı olsun canım.
Ohhh bi çayda ben aldim geldim karşı tabureneGunaydin ben erkenden gelip buraları açıyım. Dükkanın önüne bi tabure atıp çay içeyim
Biz kalktık giyindik yola gidicez kızlar
Yemekten konuşmuşsunuz ay ben de kilo aldım bu topik komple diyet topiğe geçelim birikim bizim neyimize
Yolda giderken yeriz diye buzlukta simitler vardı onları çıkardım geceden . Geceden sabahın simiti düşündüm yani
Canım çıktı dun bütün evi temizledim bavul.çamaşır derken. Evi illa temiz birakcam ya deliyiz biz ayol erkekler pek rahat
Hii evt içli köfte yapiciz dedi
Sağol cnm saticam saticam diyordu hep esim ama kesin bisi yoktu henüz araba beğenemedi cunki anlaşmış arkadasiyla.Günaydın kızlar,
Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış
Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.
@meyraa Allah kabul etsin cnm. Herkesin imtihanı farklı oluyor. Rabbim daha büyük zorluklar çıkarmasın inşallah.
Beth18 Ogün kekin birini havuçlu tarçınlı cevizli yaptım. Diğerinide limonlu... Havuçlu tarçınlıya devam
tr_lelli Arabayıda satmışsınız cnm. Ben kaçırmışım onu. Hayırlı olsun. Yenisinide en kısa sürede sorunsuz bir şekilde alırsınız inşallah
Cnm bugun gelecekler sen yanlış anlamışsın dün markete gittim ya karıstı heralde ondan
:) olsun cnm sorun değil
hadi bakalım hayırlısı inşallah seni memnun edecek bir iş olurGünaydın kızlar,
Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış
Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.
@meyraa Allah kabul etsin cnm. Herkesin imtihanı farklı oluyor. Rabbim daha büyük zorluklar çıkarmasın inşallah.
Beth18 Ogün kekin birini havuçlu tarçınlı cevizli yaptım. Diğerinide limonlu... Havuçlu tarçınlıya devam
tr_lelli Arabayıda satmışsınız cnm. Ben kaçırmışım onu. Hayırlı olsun. Yenisinide en kısa sürede sorunsuz bir şekilde alırsınız inşallah
bence sen de yaklaşma huzursuzsan boşver iç sesini dinle.Günaydın kızlar
@gulfemhatun iyi yolculuklar. İyi tatiller
@mavimli evet var birşey. Ama allahtan mıdır nedir benim de zerre arayasım gelmiyor. Dün işte hiç aklıma bile gelmedi. Ben hep "allahım iyi insanı bana yaklaştır, kötü insanı benden uzaklaştır" diye dua ederim. Vardır rabbimin bir bildiği
Kızlar ben de kilo vermeye çalışıyorum ama bereyim dedikçe gitmiyor
en sevdiğim aile tipi en seviyorum böyle kalabalık aile ortamınımerhaba arkadaşlar
bayadır uğrayamadım,herkes iyidir umarım...
baya yoğunum bu aralar, gerçi ne zaman yoğun olmadım ki... :)
kayınvalideler gelecek yakında, kaplıcaya gidecekler, sonra da bize gelecekler, bir süre kalırlar.... ben seviyorum sanırım zaman zaman, kalabalık olmayı, evde her gün çeşit çeşit yemekler pişsin, yenilsin, içilsin, çocuklar babaanne, dedelerini bilsin, büyükler onlara hikayeler anlatsın, sohbet, muhabbet... ilerde anılarında bu tür şeylere de yer verecek olmaları mutlu kılıyor beni.....üç çocuk, iki biz etti beş, kayınvalide, kayınbaba, yardımcı abla, olduk mu 8 kişi.... :) gelen gideni saymıyorum bile.... :)
bugün oruçluyum, borçlarım var, bir an önce bitirmem lazım, çok geç kaldım, bugün ölsem, oruç borcuyla gitmek istemiyorum...
akşama, tantuni, pilav, tatlı olarak da alman pastası olacak inşallah ( yardımcı ablamız çok güzel yapıyor da... :) ) gelsin kilolar, bi ara ne güzel baya verdim, ama dikkat etmeyi bıraktığım gibi almaya başladım yine... büyük bir ihtimal annemleri de davet ederim akşama....
en sevdiğim aile tipi en seviyorum böyle kalabalık aile ortamınımerhaba arkadaşlar
bayadır uğrayamadım,herkes iyidir umarım...
baya yoğunum bu aralar, gerçi ne zaman yoğun olmadım ki... :)
kayınvalideler gelecek yakında, kaplıcaya gidecekler, sonra da bize gelecekler, bir süre kalırlar.... ben seviyorum sanırım zaman zaman, kalabalık olmayı, evde her gün çeşit çeşit yemekler pişsin, yenilsin, içilsin, çocuklar babaanne, dedelerini bilsin, büyükler onlara hikayeler anlatsın, sohbet, muhabbet... ilerde anılarında bu tür şeylere de yer verecek olmaları mutlu kılıyor beni.....üç çocuk, iki biz etti beş, kayınvalide, kayınbaba, yardımcı abla, olduk mu 8 kişi.... :) gelen gideni saymıyorum bile.... :)
bugün oruçluyum, borçlarım var, bir an önce bitirmem lazım, çok geç kaldım, bugün ölsem, oruç borcuyla gitmek istemiyorum...
akşama, tantuni, pilav, tatlı olarak da alman pastası olacak inşallah ( yardımcı ablamız çok güzel yapıyor da... :) ) gelsin kilolar, bi ara ne güzel baya verdim, ama dikkat etmeyi bıraktığım gibi almaya başladım yine... büyük bir ihtimal annemleri de davet ederim akşama....
salı günü aramıştım. dün de bugün de hiç aklıma gelmedi.bence sen de yaklaşma huzursuzsan boşver iç sesini dinle.
kilo vermek bana ne kadar uzak bir kavram :)) hergün tartıya bugün ne kadar almışım diye çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?