Küçük Düşün Büyük Olsun!

merhaba arkadaşlar
bayadır uğrayamadım,herkes iyidir umarım...

baya yoğunum bu aralar, gerçi ne zaman yoğun olmadım ki... :)

kayınvalideler gelecek yakında, kaplıcaya gidecekler, sonra da bize gelecekler, bir süre kalırlar.... ben seviyorum sanırım zaman zaman, kalabalık olmayı, evde her gün çeşit çeşit yemekler pişsin, yenilsin, içilsin, çocuklar babaanne, dedelerini bilsin, büyükler onlara hikayeler anlatsın, sohbet, muhabbet... ilerde anılarında bu tür şeylere de yer verecek olmaları mutlu kılıyor beni.....üç çocuk, iki biz etti beş, kayınvalide, kayınbaba, yardımcı abla, olduk mu 8 kişi.... :) gelen gideni saymıyorum bile.... :)

bugün oruçluyum, borçlarım var, bir an önce bitirmem lazım, çok geç kaldım, bugün ölsem, oruç borcuyla gitmek istemiyorum...

akşama, tantuni, pilav, tatlı olarak da alman pastası olacak inşallah ( yardımcı ablamız çok güzel yapıyor da... :) ) gelsin kilolar, bi ara ne güzel baya verdim, ama dikkat etmeyi bıraktığım gibi almaya başladım yine... büyük bir ihtimal annemleri de davet ederim akşama....

dünya o kadar garip, insanın yükü o kadar ağır, bazılarımızın imtihanı da o kadar acı ki.....

oğlumun ilkokuldan, sınıfından bir veli vardı, samimiyetimiz yoktu, merhaba, merhaba... yeni öğreniyorum ki, kadın 48 yaşında, dört çocuğu var, son yıllarda eşinin işleri bozuluyor, bir çok maddi sıkıntı çekiyorlar, evler, arabalar gidiyor... sonrasında arkadaş göğüs kanseri oluyor, yıllarca tedavi görüyor, halen devam eden.... 3 ay kadar önce de, eşi birden kalp krizinden vefat ediyor ve arkadaş cenazede, eşinin bir bayanla ilişkisi olduğunu ve ondan da 2 çocuğunun olduğunu öğreniyor, krizler vs.

şu an, maddi/manevi öyle sıkıntılı bir dönemden geçiyor ki, geçenlerde bir yerde oturup, bir çay kahve içme fırsatımız oldu.... tamam, maddi sıkıntıları bir şekilde halledilir de, manevi yaralarına nasıl merhem olunur!

insan, bir an empati yapıyor, aynı şeyleri ben yaşasaydım ki, hepimizin yaşama ihtimali var, ne yapar, nasıl atlatırdım, ve kalıyor öylece.....

ne kötü bi durum.. rabbim kimseye yaşatmasın..

hayırlı olsun canım.
Saol cnm
Ohhh bi çayda ben aldim geldim karşı taburene
Iyi yolculuklar canim
eyyay misafirin gelmeyecek miydi la? Tüm gün tr_lelli ile başımızı yemedin mi akşama çok işim var yetişecek mi diye? Sürekli beni yalancı çıkarma dersindesin sen hayırdır
Hii evt içli köfte yapiciz dedi
Ceviz alicam dedi

günaydın kızlar.. nasılsınız.. ben birikim yapamıyorum. anca ay başına yettirmeye çalışıyorum ki o da yetmez zaten sanırım eşim biraz borç alacak arkadaşından ay başına kadar.. bakalım son paralarımız yetebildiği yere kadar.. aydat 65 tl ödedik dün.. dün harcama yapmadan eve geçtim. eşimin arkadaşı dün uygun değilmiş başka zaman gelecekmiş ben de ekstra birşey yapmaktan vazgeçtim.. pirinç pilavı ayan yaptım.. kuru fasülyemizi yedik.. eşim bana dün yorum yaptı..canım dedi ev düzenimiz giderek daha iyi oluyor ve maşşallah yemeklerinde her yaptığın diğerinden iyi oluyor.. demek evlilik böyle birşey zamanla elin lezzeti oluyor.. sonra eşimle soframızı topaldık, ben oturdum eşim çay çerez hazırladı:) bu akşamda biraz pilavım ve fasulyem kaldı yanına da birşeyler yaparım daha karar vermedim ama.. bakalım allah büyük..

Günaydın kızlar,
Erkek arkadaşıma geçenlerde bende çalışsam iyi olur gibi bir cümle kullanmıştım. Bnm için bugün bir iş görüşmesi ayarlamış

Bir git görüş aklına uyarsa, şartlarda anlaşırsanız çalışırsın dedi. Okulla yürütebilirmiyim bilmiyorum.Normalde deneyimli birini istiyorlarmış. Ama ben üniversitede o bölümü derece ile bitirdiğim ve bu alanda imza yetkimde olduğu için gelsin görüşelim demişler. Şartlarda anlaşırsak çalışmak istiyorum. En azından denemek istiyorum.

@meyraa Allah kabul etsin cnm. Herkesin imtihanı farklı oluyor. Rabbim daha büyük zorluklar çıkarmasın inşallah.

Beth18 Ogün kekin birini havuçlu tarçınlı cevizli yaptım. Diğerinide limonlu... Havuçlu tarçınlıya devam

tr_lelli Arabayıda satmışsınız cnm. Ben kaçırmışım onu. Hayırlı olsun. Yenisinide en kısa sürede sorunsuz bir şekilde alırsınız inşallah

Bizde bu yaz birikim yapamayız yani surda 2-3ay daha ceyrek gr ne aldıysam kâr.

Esim tatil planlarına başladı bile azicik iyileştik ya doktor korsesını çıkarttırdı ya iyileştim sanıyo hemen.

Fethiyeye gideriz bu sene diyo.
Benim yine ağustos gibi memleket planım var bi nefes almam lazım gidip.
Hepsi para yani

Ogluma dayisi ayakkabı almis nıke
Yazlık spor ayakkabısı cikti aradan.
Terlik ve bez ayakkabı alirim sadece.
Tshrt ve sorta ihtiyacı var haziran gibi o eksikleri halledicem.

Bugun sulu yemek yapmam lazım.
Oğluma fen dersi sınavına çalışması icin notlar almam lazım.
Ev süpürmem lazim.
Lazımda lazim

Sağol cnm saticam saticam diyordu hep esim ama kesin bisi yoktu henüz araba beğenemedi cunki anlaşmış arkadasiyla.
InsAllah hayırlısı olsun kazasız belasiz

eyyay misafirin gelmeyecek miydi la? Tüm gün tr_lelli ile başımızı yemedin mi akşama çok işim var yetişecek mi diye? Sürekli beni yalancı çıkarma dersindesin sen hayırdır
Cnm bugun gelecekler sen yanlış anlamışsın dün markete gittim ya karıstı heralde ondan

eyyay k a h v e ay bende cok fenayim ya dervisin fikri neyse zikri de o olurmus surekli bebis dusundugum icin aklim baska seylere gidiyor ( bu aralarda annem gibi surekli atasozlerinden deyislerden gidiyorum hayirdir insallah)
:) olsun cnm sorun değil
İçli köfte ve kuru dolma yaptım misafir işim vardı yani başka iş değil kısmet o işler de

hadi bakalım hayırlısı inşallah seni memnun edecek bir iş olur

bence sen de yaklaşma huzursuzsan boşver iç sesini dinle.
kilo vermek bana ne kadar uzak bir kavram :)) hergün tartıya bugün ne kadar almışım diye çıkıyorum

en sevdiğim aile tipi en seviyorum böyle kalabalık aile ortamını
ALLAH cok versin gelen giden tüm misafirlerimi agırlayayım yedirmeyi içirmeyi seviyorm
böyle cocukların dede nene gibi kavramlardan uzak büyümememsi lazım bizde yasalanacagz
bugun annem diyorki: biraz hasata tansiyoon yukselmiş beni kim memnun eder gönlümü hos tutarsa:)) herseyim onun olsun diyor

en sevdiğim aile tipi en seviyorum böyle kalabalık aile ortamını
ALLAH cok versin gelen giden tüm misafirlerimi agırlayayım yedirmeyi içirmeyi seviyorm
böyle cocukların dede nene gibi kavramlardan uzak büyümememsi lazım bizde yasalanacagz
bugun annem diyorki: biraz hasata tansiyoon yukselmiş beni kim memnun eder gönlümü hos tutarsa:)) herseyim onun olsun diyor

bence sen de yaklaşma huzursuzsan boşver iç sesini dinle.
kilo vermek bana ne kadar uzak bir kavram :)) hergün tartıya bugün ne kadar almışım diye çıkıyorum
salı günü aramıştım. dün de bugün de hiç aklıma gelmedi.
içime bir soğukluk girdi sanki...şu anda onunla oturup sohbet etmek filan hiç gelmiyor içimden...
o arayana dek aramayacağım. acil bir şey çıkar da iş için ararsam onu bilemem. ama hal hatır sormak için aramayacağım.
iç sesim gayet dingin ve huzurlu....

hiç isim yokmuş gibi, bir de gittim sınava kaydoldum... :)) bu ay sonu sınavım var....... çalışamıyorum, huzursuz oluyorum, çalışıyorum, ne kadar çok şey bilmediğimi anlıyorum, daha çok huzursuz oluyorum... çıkmazdayım dedikleri bu olsa gerek... :)

Selam kızlar
Hava çok soğuk tam hastalık havası dikkat edin kendinize.. ben yakalandım bile.. boğazım çok acıyo atesım de var..
bugün işlerim vardı izinliydim hastalık da denk geldi..
babacımla işlerimi hallettim sonra da pazara çıktık.. pazarda 50 lira harcadım ne pahalı hayat yahu.. Allah ev geçindiren herkesin yardımcısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…