Küçük Düşün Büyük Olsun!

amin.... geçmiş olsun, ben yeni atlattım...

ben de bugün iş çıkışı pazara uğrayacağım, uğrayacağım derken zaten içinden geçiyorum... :) bakalım ne kadar harcayacağım, alacak belli başlı bir şey de yok...

Merhaba kızlar
Nasılsınız?
Dün maaş günüydü.

972 lira kredi kartı
178+742 lira öğrenim kredisi borcu
150 lira bugün temizlikçi geldi onun parası
ve gene 742 lira gaza geldim 3 ay sonranın öğrenim kredisi taksidini ödedim.

Daha 1010 lira araba kredisi ödeyeceğim.

Ayrıca bir şey soracağım.
Tavuktan sulu köfte duydunuz mu ya da yediniz mi hiç?

Bize gelen temizlikçi getirdi.

Tüm tavuğu almışlar, bazı sert yerlerini ve kanatlarını ve iç organlarını çıkarttıktan sonra kemikleri ile kıyma makinesinden geçirmişler. Sonra çıkan kıymayı dövmüşler baharatlandırıp bri kere daha makineden geçirmişler. İnce bulgurla harmanlayıp sulu köfte haline getirmişler.
Bir pişirimlik de bana getirdi. Çok güzel dedi. Merak ettim ama biraz da önyargım oluştu.

Duyan ya da tadan oldu mu?

SULU KÖFTE DEĞİL ama ben köfte yapıyorum kıyma haline getirip normal köfte yapar gibi yapıyorum güzel oluyor.
Ama ben göğüs ve but etini evde rondoluyorum

ya düşmüş gerçekten de kim gidip alacak?
netten alacaz cnm

kemiksiz yapılıyo cnm bılıyorum onu anannem yapardı bnvede tadı guzel

Merhaba hanımlar günden 3 çeyreğimi altın, 1 tanesinin parasını aldım allah bereket versin inşallah. Bunların üzerine eklenerek doğalgaz tesisatı için birinci taksit ödenenecek geriye 13 taksit kalacak. Maaş alındı
Kredi
Kredi kartı
Aidat
Tel faturası
D smart
İnternet ödendi.
Pazara yarın gidilecek
Kahvaltılık alınacak.
Köy yumurtası sipariş verdim. Parası ayrıldı
Kendimize haçlık ayrıldı.
Elektrik ve su faturası gelmedi onlar kredi kartı ile ödenecek. Bu ay çeyrek alınamayacak.

Evde hic su şişem kalmamis. Okulda 75 kurusa bir su aldim. 1 TLyede ekmek aldim. Baskada harcamam olmadi.

Kredi kartina cok yüklenmistim 1500 TL ödemem var. Bu ay asgarisini yatıracağim sadece.

@mandaliina gecmis olsun cnm

Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bol sıvı gıdalar ve c vitamini almaya bak.

Bu yatak odası 10 bin lirayı geçti. Üstelik hep peşin ödediğimiz halde. Taksit yaptırsak daha da fazla olurdu.
Yarın biraz döviz ve altın alacağım.
Devletin yaptırdığı zorunlu bes için aylık 250-300 lira arasında kesinti olacakmış maaşımda. 2 ay sınra iptal ettireceğim. Giden 600 lirama olacak

Cnm iptal edince kesilen para geri alınmıyor mu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…