Selam kızlar
Hava çok soğuk tam hastalık havası dikkat edin kendinize.. ben yakalandım bile.. boğazım çok acıyo atesım de var..
bugün işlerim vardı izinliydim hastalık da denk geldi..
babacımla işlerimi hallettim sonra da pazara çıktık.. pazarda 50 lira harcadım ne pahalı hayat yahu.. Allah ev geçindiren herkesin yardımcısı olsun inş
ya düşmüş gerçekten de kim gidip alacak?@limonlutarcinlikek verdiği sözü tuttu altın düşüşte saldırııııın hücuuuum
Ayrıca bir şey soracağım.
Tavuktan sulu köfte duydunuz mu ya da yediniz mi hiç?
Bize gelen temizlikçi getirdi.
Tüm tavuğu almışlar, bazı sert yerlerini ve kanatlarını ve iç organlarını çıkarttıktan sonra kemikleri ile kıyma makinesinden geçirmişler. Sonra çıkan kıymayı dövmüşler baharatlandırıp bri kere daha makineden geçirmişler. İnce bulgurla harmanlayıp sulu köfte haline getirmişler.
Bir pişirimlik de bana getirdi. Çok güzel dedi. Merak ettim ama biraz da önyargım oluştu.
Duyan ya da tadan oldu mu?
SULU KÖFTE DEĞİL ama ben köfte yapıyorum kıyma haline getirip normal köfte yapar gibi yapıyorum güzel oluyor.
Ama ben göğüs ve but etini evde rondoluyorum
netten alacaz cnmya düşmüş gerçekten de kim gidip alacak?
kemiksiz yapılıyo cnm bılıyorum onu anannem yapardı bnvede tadı guzelAyrıca bir şey soracağım.
Tavuktan sulu köfte duydunuz mu ya da yediniz mi hiç?
Bize gelen temizlikçi getirdi.
Tüm tavuğu almışlar, bazı sert yerlerini ve kanatlarını ve iç organlarını çıkarttıktan sonra kemikleri ile kıyma makinesinden geçirmişler. Sonra çıkan kıymayı dövmüşler baharatlandırıp bri kere daha makineden geçirmişler. İnce bulgurla harmanlayıp sulu köfte haline getirmişler.
Bir pişirimlik de bana getirdi. Çok güzel dedi. Merak ettim ama biraz da önyargım oluştu.
Duyan ya da tadan oldu mu?
ben hiç netten almadım güvenli mi? nerden alıyorsun?netten alacaz cnm
kemiksiz yapılıyo cnm bılıyorum onu anannem yapardı bnvede tadı guzel
offff sorma battım ben@limonlutarcinlikek verdiği sözü tuttu altın düşüşte saldırııııın hücuuuum
netten alacaz cnm
kemiksiz yapılıyo cnm bılıyorum onu anannem yapardı bnvede tadı guzel
Ziraatten alıyorum gram olarak cnmben hiç netten almadım güvenli mi? nerden alıyorsun?
Artar geri cnm uzun vade içinse sorun olmazoffff sorma battım ben
bugun eşim dışarda yedi Bnde yemek yapmadımTeşekkür ediyorum cevabın için. Deneyim o zaman haftasonu?
Akşam ne yemekler var?
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine bol sıvı gıdalar ve c vitamini almaya bak.Selam kızlar
Hava çok soğuk tam hastalık havası dikkat edin kendinize.. ben yakalandım bile.. boğazım çok acıyo atesım de var..
bugün işlerim vardı izinliydim hastalık da denk geldi..
babacımla işlerimi hallettim sonra da pazara çıktık.. pazarda 50 lira harcadım ne pahalı hayat yahu.. Allah ev geçindiren herkesin yardımcısı olsun inş
Cnm iptal edince kesilen para geri alınmıyor mu kiBu yatak odası 10 bin lirayı geçti. Üstelik hep peşin ödediğimiz halde. Taksit yaptırsak daha da fazla olurdu.
Yarın biraz döviz ve altın alacağım.
Devletin yaptırdığı zorunlu bes için aylık 250-300 lira arasında kesinti olacakmış maaşımda. 2 ay sınra iptal ettireceğim. Giden 600 lirama olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?