yaşasın zulalar :)mornergis gecmis olsun canim
Bugun modum temizlik modu
Bi arkadasim kahveye gelicek ama
Dunden tursu kavurmasi var
Kurufasulye ve pilav da yapicam.
100 tl daha zulaya gitti zula eder 350
Aiyy bu zula vallahi bereket.
Pazar paramdan harcligimdan arttirarak baslamistim hala bi eksiliyo bi artiyo ama yillardir hic dibi gormedi.
Bu hafta ici 50 tl daha gelicek zulama.
400 olucak insAllah.
Bir dahaki ay alacagim altinin uzerine eklicem yine 1ceyrek parasi kadar kalanla yine zula devam.
Evden cok cikmamak ise yariyor sanki.
Bi de kendimi internet alisverislerinden kurtarabilirsem iyi olucak.
Alisveris sitelerine sardim hergun takip ediyorum hobim oldu.
Aynen ya bende cok pis alistimyaşasın zulalar :)
gezsem bende netten aldığım kadar almam herhalde,evde durmak daha sakıncalı bir hal aldı :)
Zayiflamak icin yaptigin birsey varmiGünaydın herkese
Burada hava günlük güneşlik inşallah güneş atmaz
Bir saat içinde duş almam, mutfağı toplamam,çamaşırları asmam ve giyinip çıkmam gerek
Sınav görevim var
Esimde mesaiye gitti
Zalım kapitalizm ne olurdu köyde iki tavuk, bı bahçeyle geçinip gitseydik
Bu da çok güzel ama insan keyifli keyifli günün tadını çıkarmak istiyo
Neyse çok şükür bugünkü halimize binlerce kez şükür
Allah sağlık sıhhat versin mı çalışalım
Bugün tartıda 60.5i gördüm
2 kilom kaldı 58 olsam rahatlayacam
çeyiz alış verişimin özellikle tekstil kısmını internetten halletmiştim. hemen her gün bir şeyler alıyordum, evde kim varsa kargocu beklemekte seferber olmuştu.mornergis gecmis olsun canim
Bugun modum temizlik modu
Bi arkadasim kahveye gelicek ama
Dunden tursu kavurmasi var
Kurufasulye ve pilav da yapicam.
100 tl daha zulaya gitti zula eder 350
Aiyy bu zula vallahi bereket.
Pazar paramdan harcligimdan arttirarak baslamistim hala bi eksiliyo bi artiyo ama yillardir hic dibi gormedi.
Bu hafta ici 50 tl daha gelicek zulama.
400 olucak insAllah.
Bir dahaki ay alacagim altinin uzerine eklicem yine 1ceyrek parasi kadar kalanla yine zula devam.
Evden cok cikmamak ise yariyor sanki.
Bi de kendimi internet alisverislerinden kurtarabilirsem iyi olucak.
Alisveris sitelerine sardim hergun takip ediyorum hobim oldu.
Önerecegin bir site varmi?çeyiz alış verişimin özellikle tekstil kısmını internetten halletmiştim. hemen her gün bir şeyler alıyordum, evde kim varsa kargocu beklemekte seferber olmuştu.sonra çeyiz bitti evlendim, resmen bir boşluğa düştüm o boşluk hissi geçti çok şükür
nevresimde polyesterli hiç bir ürünü tavsiye etmem. ben bütün nevresimlerimi sarev pamuk saten ve bambu saten aldım ve çok memnunum. n11 sitesinden çok alış veriş yaptım bir de sarevin kendi sitesinden.Önerecegin bir site varmi?
Birde %100 pamuk olmayanlar var
Misal %70pamuk %30polyester diyo nasildirki mali
Tereddutlerim varya.
O sebepden suan bakiyorum oyle ama fiyatlar gayet makul
Tabak aldim,saat aldim hepde begenerek aldim icime sindi.
geçmiş olsun canımoğlum sabah küçük bir operasyon ( botoks oldu ) geçirdi ve saat 6 da hastaneydik , uykusuzluk bir yandan oğlumun anestezi sersemliği bir yandan yordu bizi , öğlene dogru çıktık işe geldim ,
750 tl hastaneye
12 otopark
30 tl taksi ( eşim bakıcıyı evden alacaktı ama doktor hazırlanın deyince taksi ile getirtik )
şükür herşey yolunda ,
Geçmiş olsun allah şifa versin.oğlum sabah küçük bir operasyon ( botoks oldu ) geçirdi ve saat 6 da hastaneydik , uykusuzluk bir yandan oğlumun anestezi sersemliği bir yandan yordu bizi , öğlene dogru çıktık işe geldim ,
750 tl hastaneye
12 otopark
30 tl taksi ( eşim bakıcıyı evden alacaktı ama doktor hazırlanın deyince taksi ile getirtik )
şükür herşey yolunda ,
Sağlik olsunda cok gecmis olsun.oğlum sabah küçük bir operasyon ( botoks oldu ) geçirdi ve saat 6 da hastaneydik , uykusuzluk bir yandan oğlumun anestezi sersemliği bir yandan yordu bizi , öğlene dogru çıktık işe geldim ,
750 tl hastaneye
12 otopark
şükür herşey yolunda ,
Merhaba kızlar.
Biz istanbula.geldik ben sabahtan beri çamaşır yıkamaktan helak oldum yarın büyük temizlik yapıcam bugün de ona hazırlık yapıyorumevde herşeyi yikiyorum sabahtan beri makina daha durmadı
Gelirken ananemin bahçesinden maydanoz topladım belki 10 demet kadar. Onları ayikliycam aksama birazını buzluga aticam
Limon portakal greyfurt getirdik onları yerleştirdim
Pazara gittim sabah eve hiç sebze yoktu onları aldım markete gittim market alosverisi yaptım
Dün akşam da kendime kot pantolon aldim biri kot biri beyaz kot
Ustüne bikaç tshirt aldım ama hepsini indirimden ve ucuzlar dan aldım giycek bişeyim kalmamisti konuşmuştuk ya
Uzun zaman bişey almama gerek yok bi tek Babet alıcam
Bugün doktor kontrolüne de gittim
Pertim çıktı resmen
Aksama patlıcan musakka pilav yapcam[/QUOTE
geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımoğlum sabah küçük bir operasyon ( botoks oldu ) geçirdi ve saat 6 da hastaneydik , uykusuzluk bir yandan oğlumun anestezi sersemliği bir yandan yordu bizi , öğlene dogru çıktık işe geldim ,
750 tl hastaneye
12 otopark
şükür herşey yolunda ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?