- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
İyi günlerde kullanın. Bana çok iyi örnek oluyorsunuz fikir alışverişi süperGüle güle kullanın inşallahmavimli
Yatak odam geldi. Kuruldu. Ufak tefek eksikleri var. Çekmece içi bölmeleri yarın yapılacak. Bir de halı alacağız. Çok içime sindi.
5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
2800 yatak (yorgan, 2 adet yastık ve nevresim hediyeli)
500 boya
50 tablo
Olmak üzere 10775 tl şimdilik harcadığımız para. Halı da en az 500 tutar sanırım
Amin cnm, çok teşekkür ederim.Mutlu yaşları olsun annenizin.Anne ne güzel bir nimet Allah olmayanlara da yardım etsin annelerimizi eksik etmesin amin.off off annem ailem yanımdaydı 15gün dün gittiler evim sessizleşti
sağol cnmM maviduvar1 canım güle güle kullanın odanızı içine sindiyse süper
bitince fotosunu isteriz
sempatik_kiz annenin nice yaşları olsun
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah.
Güle güle kullanın inşallahmavimli
Yatak odam geldi. Kuruldu. Ufak tefek eksikleri var. Çekmece içi bölmeleri yarın yapılacak. Bir de halı alacağız. Çok içime sindi.
5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
500 boya
50 tablo
Olmak üzere 10775 tl şimdilik harcadığımız para. Halı da en az 500 tutar sanırım
Güle güle kullansın fasulye
Hayırlı olsun cnm güle güle kullanın insallah
hayırlı olsun canım güle güle eskitin inşallah.Güle güle kullanın inşallahmavimli
5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
500 boya
50 tablo
sen şimdi mutfağa geçmiş ne pişirsem diye bakınıyorsundurUyuyamayan , erken uyanan,uykusu kacangiller gelir belkim.
Dukkanin onune 2 sandalye atar gundogumunu izleriz
Cok romantik hayallerim var
:) yok yok ama mutfagi topladimsen şimdi mutfağa geçmiş ne pişirsem diye bakınıyorsunduraçmalar falan
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Biz de internetten toplu alisverisle almıştık bebeğim in tüm ihtiyaçlarını çok kârlı olmuştu. Bebek bezinde 88 li 1 numaradan 3,5 paket kullandık. 2 numaraya yeni geçtik 36 günlük oğlum. Yenidoğan ıslak mendilleri piyasada çok pahalıydı onu da 36 paket toplu olarak aldık.kızlar slm bugün internetten bir dünya alışveriş ettim, park yataktan tutun bebek bezine kadar 700 lira harcadım. gerekliydi nitekim zaman yaklaşıyor hayırlısıyla.
Ne güzel olmuştur simdi. Güle güle kullanın. Derin, mis gibi, huzurlu uykular uyuyun.Güle güle kullanın inşallahmavimli
5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
500 boya
50 tablo
sağolasın canım. ben de prematüre yani 0 numaradan 4 paket aldım şimdilik, gerisi inşallah bebişler sağlıkla doğunca.Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Biz de internetten toplu alisverisle almıştık bebeğim in tüm ihtiyaçlarını çok kârlı olmuştu. Bebek bezinde 88 li 1 numaradan 3,5 paket kullandık. 2 numaraya yeni geçtik 36 günlük oğlum. Yenidoğan ıslak mendilleri piyasada çok pahalıydı onu da 36 paket toplu olarak aldık.
10 paketi bitmiştir belki de
hawar çok teşekkür ederim canım. O kadar çok deniyorum ki Rabbim e bin şükür fark etmeye başladı.
Sabahın 05.30 unda oğlumu emzirmek ten daha güzel bir sebep olamazdı uyanmak içinherkese günaydın
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Biz de internetten toplu alisverisle almıştık bebeğim in tüm ihtiyaçlarını çok kârlı olmuştu. Bebek bezinde 88 li 1 numaradan 3,5 paket kullandık. 2 numaraya yeni geçtik 36 günlük oğlum. Yenidoğan ıslak mendilleri piyasada çok pahalıydı onu da 36 paket toplu olarak aldık.
10 paketi bitmiştir belki de
hawar çok teşekkür ederim canım. O kadar çok deniyorum ki Rabbim e bin şükür fark etmeye başladı.
Sabahın 05.30 unda oğlumu emzirmek ten daha güzel bir sebep olamazdı uyanmak içinherkese günaydın
İyi günlerde kullanın. Bana çok iyi örnek oluyorsunuz fikir alışverişi süper
M maviduvar1 canım güle güle kullanın odanızı içine sindiyse süper
bitince fotosunu isteriz
sempatik_kiz annenin nice yaşları olsun
Uyuyamayangillerden bir adet ben.
Dükkanı acim bari belki sabah siftahı olur :)
M maviduvar1 icine sine sine oldu neguzel güle güle kullanın hayırlı olsun
hayırlı olsun canım güle güle eskitin inşallah.
Çok teşekkür ederim. Rabbim daha güzellerini sizlere versin.Ne güzel olmuştur simdi. Güle güle kullanın. Derin, mis gibi, huzurlu uykular uyuyun.
GünaydinlarKızlar bisi sorucam size disine zirkonyum yaptiran var mi?
Cevrenizde tanidiginiz falan
Memnunmu (sunuz)?
Bu aralar bunu dusunuyorum ama 1tanesi 400tl falan.
Memnunluk yorumlari okudum ayrica dislerdeki sekil bozuklugunu duzeltiyo olusu cok hosuma gitti.
Eger kullanip memnun kalan varsa yazabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?