- 25 Ağustos 2015
- 1.088
- 1.806
- 133
Güle güle kullanın inşallahKizlar gunaydin
M maviduvar1 hayirli olsun @Mi_a seninde hayirli olsuneyyay evet canim beyti yaptim senin gibi yaptim cok guzel oldu artik hep yapicam bi kac sorum olacak
Lavasla mi yapiyosun yufkayla mi? Ben yuflayla yaptim en son firina verdigimde kurur zannettim sosunu doktum tekrar firinda veklettim yufkalar biraz yumusadi ama ben biraz daha kitir olsun isterdim onu tam ayarlayamadim. Sen yufkalari kofteye sardiktan sonra firina kac dk. Veriyosun? Birde sosu tabaktayken mi dokuyorsun?
Kizlar bizde dun alsam ikeadan ne zamandir almak istediklerimi aldik
Orta sehpa
Iki berjer
Ayna
Iki abajur
Birde bi kac ivir zivir biseyle
Toplamda 2300 tuttu
Hepsini ne zamandir almak istiyordum
Biraz cok geldi ama disarida bir berjer yaklasik 1000 lira
Koltukla masa almistim gayet memnunum cok cok rahatlar o yuzden oradan aldim yine sizce nasil?
Ayy yaptirip ve memnun olan birinden direk duymak iyi geldiGünaydinlartr_lelli hep okuyorum sizi kizlar sana yazmak icin girdim .Almanyada yasiyorum ben zirkonyum yaptirali dört sene oldu türkiyede yaptirdim ve cok memnunum ben
Sorma ya kacarmi benden romans serisi bidetr_lelli a101 e bu hafta senin sevdiğin lav ürünleri geliyor koş koş bence.birde beyaz sirke var siz bunu nerde kullanıyorsunuz temizlik için mi
Rica ederim ayrica cok gecmis olsun kazanida okumustum allah oglunuza bagislasin seni ve esiniAyy yaptirip ve memnun olan birinden direk duymak iyi geldi
Kullanisli ozaman yemekde vs sıkinti olmuyor demek
Ama kac tane yapilmasi lazim gorusmem gerekiyor.
Cok tesekkur ederim
Sorma ya kacarmi benden romans serisi bide
Sekerligini, cay takimi ve kupalarini kestirdim gozume
Cok tesekkür ederim canimRica ederim ayrica cok gecmis olsun kazanida okumustum allah oglunuza bagislasin seni ve esini
çok teşekkür ederim hiç araştırma yapmadım genel anestezi ise orada yaptırmam bende.tekrar geçmiş olsunÖzelde yaptırdık biz. Operasyondan sonra Ağrı kesici verdiler. Üç saat kadar sonra yarım saatlik bı ağlama krizi oldu sonrası rahattı. İkinci gün iyice rahatlıyorlar. Ama tek olmaz bakımı vs oluyor bezlerken. En azından iki gün yanınızda birinin bulunmasını tavsiye ederim. Devlette genel anestezi uyguladıklarından tercih etmedim. Lokal anestezi ile oldu bizim. İyiki küçükken yaptırdım stresime degmedi.
Kolaylıklar dilerim.
Annenin yeni yaşı sağlıklı mutlu geçsinGünaydın kızlar,
Az önce internetten su faturasını yatırdım kartla 19 TL. Henüz hediye ve çiçek işini halletmedim. Birazdan çıkıp halledicem
annene nice güzel yaşlar dilerim canımİyi akşamlar kızlar,
Bugün bol harcamalı bir gün geçirdim. Gerçi gereksiz bir harcama yoktu. 100 TL annemin kent kartına yükledim. 60 TL internet, 21 TL annemin cep telefonu faturasını ödedim.
Yarın annemin doğum günü henüz hediyesini alamadım. Yarın ceyodan terlik alacağım (125 TL), bir bukette çiçek yaptırdım mı tamamdır. ( O da 30-35 TL civarında falan tutar)
mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallahkızlar slm bugün internetten bir dünya alışveriş ettim, park yataktan tutun bebek bezine kadar 700 lira harcadım. gerekliydi nitekim zaman yaklaşıyor hayırlısıyla.
güzel günlerde kullanın içinize sinmesine sevindimGüle güle kullanın inşallah @mavimli
Yatak odam geldi. Kuruldu. Ufak tefek eksikleri var. Çekmece içi bölmeleri yarın yapılacak. Bir de halı alacağız. Çok içime sindi.
5500 mobilya
500 perde
450 duvar kağıdı
125 kulplar
850 avize ve abajurlar
2800 yatak (yorgan, 2 adet yastık ve nevresim hediyeli)
500 boya
50 tablo
Olmak üzere 10775 tl şimdilik harcadığımız para. Halı da en az 500 tutar sanırım
çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede.izmirdeyim ben burada araştırayım bakalımCanım biz ankaraya yeni taşındık araştırmalarım sonucu harika bir üroloji Dr.ile tanıştık çok efendi biri özel yeri var orda oldu çok memnun oldum. Çok korktum stres yaptım ama gereksizmiş.şuan olalı 18gün oldu harika. Klips ile kanamasız bi sünnet oldu oğlum. Sadece ilk iki gün ilk çişte ağladı sonra hiçbişey yok şükür. Burdaysan tavsiye ederim
ah doğumda buradaydı annem iyiki varlarMutlu yaşları olsun annenizin.Anne ne güzel bir nimet Allah olmayanlara da yardım etsin annelerimizi eksik etmesin amin.off off annem ailem yanımdaydı 15gün dün gittiler evim sessizleşti
kardeşine geçmiş olsun canımGünaydın kızlar
@Ruhimucerret geç oldu canım ama kemiksiz yapıyorum
kardeşim ameliyat oldu cuma günü yanındaydım çok şükür evde dinlenmede
@mandaliina kazasız belasız güzel günlerde kullanın
M maviduvar1 sizde güle güle kullanın yeni odanızı
The Black bol bol emzir artacak sütün bol bol su içmek ve fırsat buldukça uyumak da iyi gelecektir
ben de haftasonu harcama yapmadım kurban kumbarasına da bozuklukları attım
kayınvalidem bende giderken ona hediyelik bişeyler almayı düşünüyorum
Ne alabilirim bu arada?
bi de kuaföre gitmem lazım
altın da alamadım bakalım parası hazır ama ne zaman gidip alacağım
güle güle kullanın aldıklarınızı ikeayı seviyorum bende güzel şeyler varKizlar gunaydin
M maviduvar1 hayirli olsun @Mi_a seninde hayirli olsuneyyay evet canim beyti yaptim senin gibi yaptim cok guzel oldu artik hep yapicam bi kac sorum olacak
Lavasla mi yapiyosun yufkayla mi? Ben yuflayla yaptim en son firina verdigimde kurur zannettim sosunu doktum tekrar firinda veklettim yufkalar biraz yumusadi ama ben biraz daha kitir olsun isterdim onu tam ayarlayamadim. Sen yufkalari kofteye sardiktan sonra firina kac dk. Veriyosun? Birde sosu tabaktayken mi dokuyorsun?
Orta sehpa
Iki berjer
Ayna
Iki abajur
Toplamda 2300 tuttu
Koltukla masa almistim gayet memnunum cok cok rahatlar o yuzden oradan aldim yine sizce nasil?
Çok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle şifalar nasip etsin.Günaydın kızlar
@Ruhimucerret geç oldu canım ama kemiksiz yapıyorum
kardeşim ameliyat oldu cuma günü yanındaydım çok şükür evde dinlenmede
@mandaliina kazasız belasız güzel günlerde kullanın
M maviduvar1 sizde güle güle kullanın yeni odanızı
The Black bol bol emzir artacak sütün bol bol su içmek ve fırsat buldukça uyumak da iyi gelecektir
ben de haftasonu harcama yapmadım kurban kumbarasına da bozuklukları attım
kayınvalidem bende giderken ona hediyelik bişeyler almayı düşünüyorum
Ne alabilirim bu arada?
bi de kuaföre gitmem lazım
altın da alamadım bakalım parası hazır ama ne zaman gidip alacağım
canım ikisiyle de denedimKizlar gunaydin
Orta sehpa
Iki berjer
Ayna
Iki abajur
Toplamda 2300 tuttu
Yaaamutluluğunu paylaşıyorum.......sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?