Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kizlar gunaydin
M maviduvar1 hayirli olsun @Mi_a seninde hayirli olsun eyyay evet canim beyti yaptim senin gibi yaptim cok guzel oldu artik hep yapicam bi kac sorum olacak
Lavasla mi yapiyosun yufkayla mi? Ben yuflayla yaptim en son firina verdigimde kurur zannettim sosunu doktum tekrar firinda veklettim yufkalar biraz yumusadi ama ben biraz daha kitir olsun isterdim onu tam ayarlayamadim. Sen yufkalari kofteye sardiktan sonra firina kac dk. Veriyosun? Birde sosu tabaktayken mi dokuyorsun?

Kizlar bizde dun alsam ikeadan ne zamandir almak istediklerimi aldik
Orta sehpa
Iki berjer
Ayna
Iki abajur
Birde bi kac ivir zivir biseyle
Toplamda 2300 tuttu
Hepsini ne zamandir almak istiyordum
Biraz cok geldi ama disarida bir berjer yaklasik 1000 lira
Koltukla masa almistim gayet memnunum cok cok rahatlar o yuzden oradan aldim yine sizce nasil?

Güle güle kullanın inşallah

Günaydinlar tr_lelli hep okuyorum sizi kizlar sana yazmak icin girdim .Almanyada yasiyorum ben zirkonyum yaptirali dört sene oldu türkiyede yaptirdim ve cok memnunum ben
Ayy yaptirip ve memnun olan birinden direk duymak iyi geldi
Kullanisli ozaman yemekde vs sıkinti olmuyor demek
Ama kac tane yapilmasi lazim gorusmem gerekiyor.
Cok tesekkur ederim
tr_lelli a101 e bu hafta senin sevdiğin lav ürünleri geliyor koş koş bence.birde beyaz sirke var siz bunu nerde kullanıyorsunuz temizlik için mi
Sorma ya kacarmi benden romans serisi bide
Sekerligini, cay takimi ve kupalarini kestirdim gozume

Rica ederim ayrica cok gecmis olsun kazanida okumustum allah oglunuza bagislasin seni ve esini

Günaydın kızlar,
Az önce internetten su faturasını yatırdım kartla 19 TL. Henüz hediye ve çiçek işini halletmedim. Birazdan çıkıp halledicem

çok teşekkür ederim hiç araştırma yapmadım genel anestezi ise orada yaptırmam bende.tekrar geçmiş olsun

annene nice güzel yaşlar dilerim canım

kızlar slm bugün internetten bir dünya alışveriş ettim, park yataktan tutun bebek bezine kadar 700 lira harcadım. gerekliydi nitekim zaman yaklaşıyor hayırlısıyla.
mutlu günlerde kullanmak nasip olsun inşallah
güzel günlerde kullanın içinize sinmesine sevindim
çok teşekkür ederim geçmiş olsun sizede.izmirdeyim ben burada araştırayım bakalım
Mutlu yaşları olsun annenizin.Anne ne güzel bir nimet Allah olmayanlara da yardım etsin annelerimizi eksik etmesin amin.off off annem ailem yanımdaydı 15gün dün gittiler evim sessizleşti
ah doğumda buradaydı annem iyiki varlar

kardeşine geçmiş olsun canım

güle güle kullanın aldıklarınızı ikeayı seviyorum bende güzel şeyler var
mutlu haftalar herkese
annemle görüştüm komşusu oğluma doğum hediyesi bir takım almış bir de 50 tl vermiş annem onu 20 dolar yapıp vereyim sana dedi.kumbaraya da 4.5 tl atarak haftaya başlamış bulunmaktayım

Çok geçmiş olsun allah Şafii ismiyle şifalar nasip etsin.

Merhaba hanımlar. Dün misafirim vardı. Ekmek dışında masrafım olmadı. Buzlukta sarma vardı onu çıkarttım, kıyma kavurdum, çorba, salata, evde bulgur yoktu almadım (misafir şeker hastası pirinç pilavı yemiyor) kuskus pilavı yaptım yoğurt mis gibi yendi . Sizlerden allah razı razi olsun . Çok şeyler öğrendim . Eskiden olsa ya sipariş verir eve yemek getirtirdim, yada dışarı da yiyelim derdim.

canım ikisiyle de denedim
hafif rengi dönene kadar fırında tutuyorum sosu tabakta döküyorum ben.afiyet olsun bu arada:)
bence ikeadan iyi tutumuş cnm fiyatlar
bende kendi evim olunca oradan alacaklarım var cok sevıyorum tarzını
güle güle kullan aldıklarını cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…