Küçük Düşün Büyük Olsun!

Misafirim vardı yeni gönderdim. Bende buralara bakayım dedim. Çayın yanına börek, kek, peynirli, zeytinli poğaça yaptım hazır almadım. Misafir bereketi ile gelir dedikleri çok doğru, o kadar yenildi daha bir sürü kaldı.

Benim babam da hiç hazır kıyafet giymez gömlek, pantolon, takım elbise, pardesü, mont ve hatta ayakkabısını bile özel diktirir.Her yaptırdığında en az iki tane yaptırır, bunları en az beş yıl giyer. Bizde hediye olarak terlik, kazak, pijama alırız yada kumaş alıyoruz kendisi terzisine diktiriyor. Annem hep,Marifetlidir,hazır gıda pek almazdı, pasta, börek, tatlı, kurabiye, hep kendi yapardı,çeşitli yemekler, Elinden dikiş, nakış, örgü gelirdi.Evimiz her zaman tertemizdi sanki misafir bekler gibiydi.
Babam esnafı günlük kazanırdı bu kazançla evimizi yaptı, araba aldı, yazın denize, köye, hafta sonları pikniğe (ormana, yada baraja) giderdik, 6 çocuk okuduk, büyüdük, evlendik kızlarada erkeklerede aynı gram altın yaptı, çeyizilerimiz günün modasına göre alındı. Allah başımızdan eksik etmesin.

Bugün biber dolması yapıcam.
Dondurucuda varmış.

Temizlik yapılacak

İşyerinde işlerim çok yoğun.
Nisan gibi kalan izinlerimi kullanmak istiyorum.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar,
Üstten evi süpürüp toz almam lazım. Akşam için yemeğimde yok.

Az önce bir arkadaşım aradı. Bebeği ile birlikte bana gelecek. Buzlukta sadece kekim kalmış. Hemen onu çıkardım çözülsün. Bir kahveyle ikram ederim. Yemek yapar öğlen yemeğinide birlikte yeriz.

Lazer randevumda vardı. Nasıl yetişeceğim bilmiyorum

Maşallah canım sizee

Gunaydin hepinize kızlar
Bugün ben de şöyle üstten supurge vileda yapcam banyo temizlicem
Yemek dünden az kuru fasulye pilav kaldı
Başka bişey yapmam lazım
Ben dün balkona çamaşır astım kızlar ama ipin uçlarına doğru yetısemıyorum kapalı balkon olduğu için
Temizlik bezlerini aşmıştım
Şimdi toplamaya gittim
Baktım bi tanesi en uca sürüklenir
Hemen asagda da bi ağaç var benim evim giriş katı bi altta başka biri var
O ağaçta da kedi dolu
Öyle bana bakiyo alt
İçimden bi ses kediler benim camasirlara aliyo dedı
Çok tiksindim
Hayvanları severim yanlış anlamayın bu başka bişey
Ben tertemiz yapıp asmisim demi ama
Haksizmiyim
Napiyim simdi baştan mi yikiyim bi de siyahları aşmıştır onlar astigim gibi duruyo ama onlara da bastilarsa

hayırlı cumalar
sabah 3,633 ten sattıgım altınlarla bır mıktr dolar aldım inşallah bereketını gorurum
dolar artalamamı 3.714 e cektım bıraz daha duserse bıraz daha alıcam

bugun erkenden kalkıp camları sılecektım dolara dalınca cıkamadım

gunluk ısler
camlar sılınecek
avızeler sılınecek
2 balkon yıkanacak
banyo wc ovulacak

Kolay gelsin Beth18

üzüldüm durumuna.. ben olsam kendime en güzel kıyafetleri alırdım yer içerdim.. haa gizli zulada yapardım az da olsa.. biraz sıkışsın ki kendisi anlayabilsin birikim yapılması gerektiğini..

Allah başınızdan eksik etmesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…