- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
:)) hiç kaçırmiyorum ben çok seviyorum izlemeyigulfemhatun ben toplamadim mutfağı ama bende survivor izliyorum
Maşallah canım sizeeBenim babam da hiç hazır kıyafet giymez gömlek, pantolon, takım elbise, pardesü, mont ve hatta ayakkabısını bile özel diktirir.Her yaptırdığında en az iki tane yaptırır, bunları en az beş yıl giyer. Bizde hediye olarak terlik, kazak, pijama alırız yada kumaş alıyoruz kendisi terzisine diktiriyor. Annem hep,Marifetlidir,hazır gıda pek almazdı, pasta, börek, tatlı, kurabiye, hep kendi yapardı,çeşitli yemekler, Elinden dikiş, nakış, örgü gelirdi.Evimiz her zaman tertemizdi sanki misafir bekler gibiydi.
Babam esnafı günlük kazanırdı bu kazançla evimizi yaptı, araba aldı, yazın denize, köye, hafta sonları pikniğe (ormana, yada baraja) giderdik, 6 çocuk okuduk, büyüdük, evlendik kızlarada erkeklerede aynı gram altın yaptı, çeyizilerimiz günün modasına göre alındı. Allah başımızdan eksik etmesin.
Kolay gelsinhayırlı cumalar
sabah 3,633 ten sattıgım altınlarla bır mıktr dolar aldım inşallah bereketını gorurum
dolar artalamamı 3.714 e cektım bıraz daha duserse bıraz daha alıcam
bugun erkenden kalkıp camları sılecektım dolara dalınca cıkamadım
gunluk ısler
camlar sılınecek
avızeler sılınecek
2 balkon yıkanacak
banyo wc ovulacak
üzüldüm durumuna.. ben olsam kendime en güzel kıyafetleri alırdım yer içerdim.. haa gizli zulada yapardım az da olsa.. biraz sıkışsın ki kendisi anlayabilsin birikim yapılması gerektiğini..Merhaba herkese yazılanları okuyorm ama yazacak zaman bulamiyorm bebeğim hasta iki çocuk çok zor tek başına olunca ,sayifalar birikince çok mutlu oluyorm buraya takılınca herşeyi unutuyorm iyiki varsınız arkadaşlar :))beni rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istedim eşim sürekli alışveriş yapar kozmetik,giyim elektronik esya ,spor aletleri yani herşeyden alıyor markasiz bişeyde almaz ben biriktirmek için kendindem kisarken o hiç dikkat etmiyor sürekli dışardan yemek ister bu aralar spora gitmedigi için abur cubura sardi markete gider ne bulsa alır ,oğluma kumbara hesabı açmıştım geçen sene ayda 200 tl biz gecinemiyorz sen çocuga para biriktirme derdindesin demisti benim biriktirdigimi duyduğu gibi bir şey bulur o parayı harciyacak illaki .banada sürekli markalı elbiseler al ucuz alma deyip duruyor alışveriş yapamamı istiyor yeni doğum yaptığım için bişey almiyorum bu aralar ne yapmami oneriyorsunuz Adam sürekli güzel giyinip yeme içme derdinde birikim adına bişey yapmaz şimdi yapmicazda bunları yaşlaninca mi yapacaz der .bu yüzden bende birikim yapmaktan soğudum artık .
merhaba arkadaşlar sabahtan dersim yoktu
evi süpürdüm sildim, dün akşamdan dolma sarma yapmıştım onu pişirdim
salatamı yaptım, çorbamı da pişmeye hazır hale getirip işe gittim gelince çorbayı pişirdim
salatamı sosladım
yedik yemekleri
biraz bu günden birazdan dünden yemekler var yarına yapmam artık yemek
maşşalahh sana
tr_lelli güneş kremini solante pigmente aldım canım
biraz büyük 150 ml ama eşimde kullanacağı için seneye kadar bitiririz
kızlarıma da mustela alıyorum genelde il merkezine gidince alacağım ondanda
ben de solante pigmente almayı düşünüyorum.. fiyatını sorabilir miyim..
zelalke baharatlığın güzelmiş canım güle güle kullan
çok teşekkürler..
Beth18 bereketli olsun
Allah başınızdan eksik etmesin inşallah..Benim babam da hiç hazır kıyafet giymez gömlek, pantolon, takım elbise, pardesü, mont ve hatta ayakkabısını bile özel diktirir.Her yaptırdığında en az iki tane yaptırır, bunları en az beş yıl giyer. Bizde hediye olarak terlik, kazak, pijama alırız yada kumaş alıyoruz kendisi terzisine diktiriyor. Annem hep,Marifetlidir,hazır gıda pek almazdı, pasta, börek, tatlı, kurabiye, hep kendi yapardı,çeşitli yemekler, Elinden dikiş, nakış, örgü gelirdi.Evimiz her zaman tertemizdi sanki misafir bekler gibiydi.
Babam esnafı günlük kazanırdı bu kazançla evimizi yaptı, araba aldı, yazın denize, köye, hafta sonları pikniğe (ormana, yada baraja) giderdik, 6 çocuk okuduk, büyüdük, evlendik kızlarada erkeklerede aynı gram altın yaptı, çeyizilerimiz günün modasına göre alındı. Allah başımızdan eksik etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?