Kolay gelsin. Paranız bereketli olsunhayırlı cumalar
sabah 3,633 ten sattıgım altınlarla bır mıktr dolar aldım inşallah bereketını gorurum
dolar artalamamı 3.714 e cektım bıraz daha duserse bıraz daha alıcam
bugun erkenden kalkıp camları sılecektım dolara dalınca cıkamadım
gunluk ısler
camlar sılınecek
avızeler sılınecek
2 balkon yıkanacak
banyo wc ovulacak
Aminüzüldüm durumuna.. ben olsam kendime en güzel kıyafetleri alırdım yer içerdim.. haa gizli zulada yapardım az da olsa.. biraz sıkışsın ki kendisi anlayabilsin birikim yapılması gerektiğini..
Allah başınızdan eksik etmesin inşallah..
Merhaba yanlış anlamazsaniz bişey sorucam neden krediyi geri kapatmiyosunuz böyle boş yere faiz oduyceksiniz parayı kullanmiyosaniz arabayı yenilerken çekersiniz geriMerhaba, kızlar bankadan arabayı yenilemek için kredi çekmiştim. 2 aydır tl olarak duruyor. Eski arabanın bakımı yapıldı bir süre belki 2017 sonu 2018 gibi bir süre daha idare eder. Bu sürede elimdeki parayı nasıl değerlendirmemi önerirsiniz. Fiziki olarak altın mı alayım? ama bu seferde kasa kiralamam gerekecek. gider gelirimi götürür mü?
Merhaba, kızlar bankadan arabayı yenilemek için kredi çekmiştim. 2 aydır tl olarak duruyor. Eski arabanın bakımı yapıldı bir süre belki 2017 sonu 2018 gibi bir süre daha idare eder. Bu sürede elimdeki parayı nasıl değerlendirmemi önerirsiniz. Fiziki olarak altın mı alayım? ama bu seferde kasa kiralamam gerekecek. gider gelirimi götürür mü?
Merhaba herkese yazılanları okuyorm ama yazacak zaman bulamiyorm bebeğim hasta iki çocuk çok zor tek başına olunca ,sayifalar birikince çok mutlu oluyorm buraya takılınca herşeyi unutuyorm iyiki varsınız arkadaşlar :))beni rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istedim eşim sürekli alışveriş yapar kozmetik,giyim elektronik esya ,spor aletleri yani herşeyden alıyor markasiz bişeyde almaz ben biriktirmek için kendindem kisarken o hiç dikkat etmiyor sürekli dışardan yemek ister bu aralar spora gitmedigi için abur cubura sardi markete gider ne bulsa alır ,oğluma kumbara hesabı açmıştım geçen sene ayda 200 tl biz gecinemiyorz sen çocuga para biriktirme derdindesin demisti benim biriktirdigimi duyduğu gibi bir şey bulur o parayı harciyacak illaki .banada sürekli markalı elbiseler al ucuz alma deyip duruyor alışveriş yapamamı istiyor yeni doğum yaptığım için bişey almiyorum bu aralar ne yapmami oneriyorsunuz Adam sürekli güzel giyinip yeme içme derdinde birikim adına bişey yapmaz şimdi yapmicazda bunları yaşlaninca mi yapacaz der .bu yüzden bende birikim yapmaktan soğudum artık .
Merhaba yanlış anlamazsaniz bişey sorucam neden krediyi geri kapatmiyosunuz böyle boş yere faiz oduyceksiniz parayı kullanmiyosaniz arabayı yenilerken çekersiniz geri
krediyi geri ödemek her zaman daha karlıdır
sagol canım aminKolay gelsin. Paranız bereketli olsun
Gözün aydın ne güzelslm kızlar nasılsınız
bugun 8 tl market harcamam oldu
çıkışta da meyve alacam brz
eşime de kuruyemiş siparişi verdim
akşama yemeğim yok mısafır gelecek dıye pasta börek yaptım zaten
bugun cok yoruldum okulda yorucu bır gun oldu valla ve daha da olacak
neyse kı yarın akşam annem gelecek
uzak sehırlerde olmak zor oluyor 2 ay oldu görüşmeyeli özlemiştim
aynen cok ıyı olacakGözün aydın ne güzel
Sen hangi branstin canım
Neyse bak haftasonu geldi
Bizim de kuruyemisler bitti alışveriş listesinde
Ben de az az koyuyorum önüne benim esim de aynen seninki gibiaynen cok ıyı olacak
akşam mısafir gelecek o bahaneyle al dedım
yoksa 1 kıloy oturup yer eşim sağolsun
paket paket kucuk verıyorum artık ona
canım işte ayrıntılı temzılıkBen de az az koyuyorum önüne benim esim de aynen seninki gibi
Bahar temizliği tam olarak nası oluyo ben bilmiyorum ben detaylı temizliğimı yaptim geçen gün yıkanmayan silinmeyen bi şey kalmadı bi halılar var
Havalar da tam güneşli değil hala hali silsem kurumaz diye silmedim
sağol canımmmeyyay gözün aydın canım
Biz taşınırken herşeyi yıkadık temizledik.
nisan gibi koltuk silicem o kadar.
Ama ev şuan çok dağınık perişan halde
yapasım yok çalışasım yok
kendime haftalık program yapıyordum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?