canım aynı annemle babamda ya senınkıler gıbı vallazelalke güle güle kullan canım
ne güzel ihtiyaç olunan hediye alınması
gulfemhatun eyyay işte tam benim annem ve babam
inanır mısınız ben o konuyu da çok düşündüm
acaba harcama konusunda ki tutumlarımız ailemizden mi kaynaklanıyor
Örneğin benim annem ve babam da çalışıyorlardı.
Evde sayamadığım kadar bardak tabak çanak vardır
ikisi de meraklıydı her gidişimizde alınırdı illaki birşey
kıyafet deseniz dolaplar tıklım tıklım
hoş evlerini arabalarını yazlıklarını aldılar ama annem beni görünce keşke daha erken bilinçlenseymişim der
ufak tefek eşya diye verdikleri paraları tutsalar 1 ev hatta 2 ev bile alabilirlerdi bence
biz de kardeşimle şimdi kredi ödemezdik
tatile gitseymişiz yine acımazdım ama dolaplarda duran havlular nevresimler pike takımları
bardak takımları tabak takımları ayyyy yazarken bile çıldırıyorum
Benim çok yakın bir arkadaşımın annesi tek maaşla evi geçindirmiş
evini ve düzenini görünce bana ilham olmuştu
Kadının evindeki tüm eşyaları sayılı ve ev halkına yetecek sayıda
bayağı yazdım bıraksalar saatlerce konuşabilirim bu konuda
ben de aynı hataları yapmak istemiyorum
Bu mesajı okuduktan sonra mutfak halisi almaktan vazgeçtim
canım aynı annemle babamda ya senınkıler gıbı vallazelalke güle güle kullan canım
ne güzel ihtiyaç olunan hediye alınması
gulfemhatun eyyay işte tam benim annem ve babam
inanır mısınız ben o konuyu da çok düşündüm
acaba harcama konusunda ki tutumlarımız ailemizden mi kaynaklanıyor
Örneğin benim annem ve babam da çalışıyorlardı.
Evde sayamadığım kadar bardak tabak çanak vardır
ikisi de meraklıydı her gidişimizde alınırdı illaki birşey
kıyafet deseniz dolaplar tıklım tıklım
hoş evlerini arabalarını yazlıklarını aldılar ama annem beni görünce keşke daha erken bilinçlenseymişim der
ufak tefek eşya diye verdikleri paraları tutsalar 1 ev hatta 2 ev bile alabilirlerdi bence
biz de kardeşimle şimdi kredi ödemezdik
tatile gitseymişiz yine acımazdım ama dolaplarda duran havlular nevresimler pike takımları
bardak takımları tabak takımları ayyyy yazarken bile çıldırıyorum
Benim çok yakın bir arkadaşımın annesi tek maaşla evi geçindirmiş
evini ve düzenini görünce bana ilham olmuştu
Kadının evindeki tüm eşyaları sayılı ve ev halkına yetecek sayıda
bayağı yazdım bıraksalar saatlerce konuşabilirim bu konuda
ben de aynı hataları yapmak istemiyorum
al canım benımde normal makıne halısıysı cok leke oluyo dıye englısh home dakı halılardan aldım yıkananlardan mutfak ıcın kolay oluyo ben engel olmayım sanaBu mesajı okuduktan sonra mutfak halisi almaktan vazgeçtim
Hatay da kunefe yeriz artikBen iş gereğini Urfa'da kaldım..o bölgede be güzel yerler var aslında..zaten mutfak kültürü lezzetlidir..Hatay'dan başladık etrafı dolaştık..Antep zaten çok güzel..Mardin'de öyle..ama yazın çok sıcak oluyor ..yaza gitmek zor olur ..eşim nerde ne yemeliyiz çok iyi araştırmış ..kilo bile aldık herşeyi deneyeceğiz diye
Cok zor. Bu gercekten evlili gi etkileyecek bir konu. Sende onun gibi ol o zaman. Ama butceyi o yapsin. Sen karisma.Merhaba herkese yazılanları okuyorm ama yazacak zaman bulamiyorm bebeğim hasta iki çocuk çok zor tek başına olunca ,sayifalar birikince çok mutlu oluyorm buraya takılınca herşeyi unutuyorm iyiki varsınız arkadaşlar :))beni rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istedim eşim sürekli alışveriş yapar kozmetik,giyim elektronik esya ,spor aletleri yani herşeyden alıyor markasiz bişeyde almaz ben biriktirmek için kendindem kisarken o hiç dikkat etmiyor sürekli dışardan yemek ister bu aralar spora gitmedigi için abur cubura sardi markete gider ne bulsa alır ,oğluma kumbara hesabı açmıştım geçen sene ayda 200 tl biz gecinemiyorz sen çocuga para biriktirme derdindesin demisti benim biriktirdigimi duyduğu gibi bir şey bulur o parayı harciyacak illaki .banada sürekli markalı elbiseler al ucuz alma deyip duruyor alışveriş yapamamı istiyor yeni doğum yaptığım için bişey almiyorum bu aralar ne yapmami oneriyorsunuz Adam sürekli güzel giyinip yeme içme derdinde birikim adına bişey yapmaz şimdi yapmicazda bunları yaşlaninca mi yapacaz der .bu yüzden bende birikim yapmaktan soğudum artık .
zor bir durum canımMerhaba herkese yazılanları okuyorm ama yazacak zaman bulamiyorm bebeğim hasta iki çocuk çok zor tek başına olunca ,sayifalar birikince çok mutlu oluyorm buraya takılınca herşeyi unutuyorm iyiki varsınız arkadaşlar :))beni rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istedim eşim sürekli alışveriş yapar kozmetik,giyim elektronik esya ,spor aletleri yani herşeyden alıyor markasiz bişeyde almaz ben biriktirmek için kendindem kisarken o hiç dikkat etmiyor sürekli dışardan yemek ister bu aralar spora gitmedigi için abur cubura sardi markete gider ne bulsa alır ,oğluma kumbara hesabı açmıştım geçen sene ayda 200 tl biz gecinemiyorz sen çocuga para biriktirme derdindesin demisti benim biriktirdigimi duyduğu gibi bir şey bulur o parayı harciyacak illaki .banada sürekli markalı elbiseler al ucuz alma deyip duruyor alışveriş yapamamı istiyor yeni doğum yaptığım için bişey almiyorum bu aralar ne yapmami oneriyorsunuz Adam sürekli güzel giyinip yeme içme derdinde birikim adına bişey yapmaz şimdi yapmicazda bunları yaşlaninca mi yapacaz der .bu yüzden bende birikim yapmaktan soğudum artık .
En iyisini yapmışsın cnmEnisteminde iyi yerde yemek yeme
İyi giyinme hastalığı var
Belki de doğru olanı yapıyor çünkü isi bunu gerektiriyor
Ama sonuç 20 sene boyunca ev alamadılar inşallah alırlar
Bugün şöyle birşey oldu
İşyerine bi takıcı geldi
Herkes aliyor. Bi kez bile düşünmüyor
Bende bisey beğendim
Sonra aman dedim bunu alacağıma gerçeğini alırım
Bilmiyorum aklımda kalmişta olabilir ama onu takmazsam da ölmem
Bence de hiç gerek yok iyi ki almamissinEnisteminde iyi yerde yemek yeme
İyi giyinme hastalığı var
Belki de doğru olanı yapıyor çünkü isi bunu gerektiriyor
Ama sonuç 20 sene boyunca ev alamadılar inşallah alırlar
Bugün şöyle birşey oldu
İşyerine bi takıcı geldi
Herkes aliyor. Bi kez bile düşünmüyor
Bende bisey beğendim
Sonra aman dedim bunu alacağıma gerçeğini alırım
Bilmiyorum aklımda kalmişta olabilir ama onu takmazsam da ölmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?