Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun annemle gezdik yine.
Bi zuccaciye gezdik tabaklar ne betti öyle igk.
Hic begenmedik
Lav urunleride nasil kazikti.
A101 e gelenler kesinlikle cok uygun.
Annem ayran falan aldi bimden ben bisi almadim.
Bim,hakmar,a101 derken 1 saate yakin dolastik havada mis.

Bende su var evime lazim olani aliyorum
Ve icime sinmeli.
Hani aa bu yeni gelmis nasil guzel hemen alayim yok bende.
Bugun a101 lav urunlerini inceledim biraktim.
Ama hakmara 30 martda gelecek olani alicam.

Dunden sarmam var.
Esim mercimek corbasi istedi ona corba yapicam simdi.
Evde bi is yapmadim bugun yapasimda yok.

Aksam yada yarin sabah bi toparlarim.
Yarin arkadasim gelicek okuldan veli arkadas.
1-2cesit bisi yapmam lazim.
Pratik ne yapsam bi dusunimde yapim.

canım aynı annemle babamda ya senınkıler gıbı valla
onlarında ev araba yazlık var ama ev tıklım tıklım esya dolu
ama her yaz tatıle de gıttık

Bu mesajı okuduktan sonra mutfak halisi almaktan vazgeçtim

canım aynı annemle babamda ya senınkıler gıbı valla
onlarında ev araba yazlık var ama ev tıklım tıklım esya dolu
ama her yaz tatıle de gıttık ama her seyı de aldılar şu an kenarda hıc bışılerı de yok mesela

Bu mesajı okuduktan sonra mutfak halisi almaktan vazgeçtim
al canım benımde normal makıne halısıysı cok leke oluyo dıye englısh home dakı halılardan aldım yıkananlardan mutfak ıcın kolay oluyo ben engel olmayım sana

Hatay da kunefe yeriz artik
Insallah cok istiyorum. Eger oralarda sikinti olmazsa mayis ayi uygun olur diye dusunduk.

A101den. 6 adet pembe kahvaltilikk, sekerlik, iki kupa kalpli cam olandan bardakn bir de kapali saklama kabi, tavuk, yufka, muz, ezine peynir aldim. 50 lira odedim.

Merhaba herkese yazılanları okuyorm ama yazacak zaman bulamiyorm bebeğim hasta iki çocuk çok zor tek başına olunca ,sayifalar birikince çok mutlu oluyorm buraya takılınca herşeyi unutuyorm iyiki varsınız arkadaşlar :))beni rahatsız eden bir konuyu sizinle paylaşmak istedim eşim sürekli alışveriş yapar kozmetik,giyim elektronik esya ,spor aletleri yani herşeyden alıyor markasiz bişeyde almaz ben biriktirmek için kendindem kisarken o hiç dikkat etmiyor sürekli dışardan yemek ister bu aralar spora gitmedigi için abur cubura sardi markete gider ne bulsa alır ,oğluma kumbara hesabı açmıştım geçen sene ayda 200 tl biz gecinemiyorz sen çocuga para biriktirme derdindesin demisti benim biriktirdigimi duyduğu gibi bir şey bulur o parayı harciyacak illaki .banada sürekli markalı elbiseler al ucuz alma deyip duruyor alışveriş yapamamı istiyor yeni doğum yaptığım için bişey almiyorum bu aralar ne yapmami oneriyorsunuz Adam sürekli güzel giyinip yeme içme derdinde birikim adına bişey yapmaz şimdi yapmicazda bunları yaşlaninca mi yapacaz der .bu yüzden bende birikim yapmaktan soğudum artık .

Slm kızlar bugun sıfır harcama dün 50tl market alışverişi yapmıştım
Yarın misafirim gelecek börek yaptım dolapta yarın pişecek salata yaptım tatlı yaptım kurabiyem vardı kuruyemiş alır eşim yarın
Cay ve sıvıyağ almam lzm azaldı indirim nerelerde var?
Yarın sabahtan temizlik yapmam lzm
Ctsı de pazara gitmek lzm
Ctsi akşam annem gelecek

Cok zor. Bu gercekten evlili gi etkileyecek bir konu. Sende onun gibi ol o zaman. Ama butceyi o yapsin. Sen karisma.

merhaba arkadaşlar sabahtan dersim yoktu
evi süpürdüm sildim, dün akşamdan dolma sarma yapmıştım onu pişirdim
salatamı yaptım, çorbamı da pişmeye hazır hale getirip işe gittim gelince çorbayı pişirdim
salatamı sosladım
yedik yemekleri
biraz bu günden birazdan dünden yemekler var yarına yapmam artık yemek

tr_lelli güneş kremini solante pigmente aldım canım
biraz büyük 150 ml ama eşimde kullanacağı için seneye kadar bitiririz
kızlarıma da mustela alıyorum genelde il merkezine gidince alacağım ondanda

zelalke baharatlığın güzelmiş canım güle güle kullan

Beth18 bereketli olsun

zor bir durum canım
benim eşimde de benzeri var ama durum bu kadar değil ama yıllar içerisinde daha az harcamaya başladı bide hastalıklar ölümler olunca elde para olmayınca daha iyi anladı söylemek istediklerimi
gerçi bende savurgandım insan çoluk çocuğa karışınca daha iyi anlıyor para konularını

benim ailem de savurgandır
eşya konusunda değil ama yeme içme gelen giden kurulan sofralar
çok olurdu bize gerçi misafir evin bereketidir ama bazıları resmen kullanıyor du bizimkileri
çok şükür iyiler evleri var kimseye muhtaç değiller, ama özellikle babam biraz daha tutumlu olsa bizimkilerin de daha fazla evi yada gayrimenkulü olabilirdi

İyi akşamlar kızlar,
Bugünüde sıfır harcama ile kapadım. Kumbaramı açtım bugün içinden 80 küsür çıktı. 50 TLsini anneme verdim. Yarın pazar alışverişi yapacak.
20 TLsini ben aldım kent kart dolduracağım. 10 TL yi tekrar kumbaraya attım. İhtiyacım yoktu. Bugünde böyle bitti.

Enisteminde iyi yerde yemek yeme
İyi giyinme hastalığı var
Belki de doğru olanı yapıyor çünkü isi bunu gerektiriyor
Ama sonuç 20 sene boyunca ev alamadılar inşallah alırlar

Bugün şöyle birşey oldu
İşyerine bi takıcı geldi
Herkes aliyor. Bi kez bile düşünmüyor
Bende bisey beğendim
Sonra aman dedim bunu alacağıma gerçeğini alırım
Bilmiyorum aklımda kalmişta olabilir ama onu takmazsam da ölmem

En iyisini yapmışsın cnm

Bence de hiç gerek yok iyi ki almamissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…