- 15 Şubat 2017
- 1.064
- 2.773
- 48
- 34
Kizlar ben bugun size teyzemi anlatmak istiyorum
Kendisi çok birikim seven bi insan
Lise mezunu hep çalıştı
Evlenmeden önce bütün beyaz eşyalarını ceyizleri ni herseyini maaşıyla tek tek aldı
Evlendi aradan 12 13 yıl geçti bi tane bardak bile belki almamıştır
Hep bimden a101den alışveriş yapar hiçbişeye cok para vermez
Kıyafetleri hep indirimden lcw den alır
Kendi işini kurdu kucucukkenbüyüttü dükkanini
Şimdi durumları çok iyi ama hala aynı devam ediyo
Daha yeni baya lüks bi araba aldılar
Yani parasını hep büyük şeyler için biriktirir
Kucuk şeylere pek harcamıyo
Keşke onun gibi olsam ben de
Evet canım bece zaten olay bunda gizliMaşallah ne güzel emeklerinin karşılığını almış
Benimde etrafımda senin anlattığın gibi insanlar var.
Ama ben kendim de bunu geçen sene fark ettim
bir mağazaya gireyim tabak ,çanak, saklama kabı, kıyafet, ucuz bulursam alır eve koyardım
ev aldı başını gidiyor
geçen seneden beri o kadar kıyafet eşya çıkardım ki evden inanamazsın
ve giyecek eşyam bitmedi dolaplar yine dolu
sürekli ayıklıyorum artık ve eskisi gibi aa bu ucuz deyip almıyorum
çünkü paralarımız böyle ufak ufak bitiyor
o anda göze gelmeyen harcamaları hesaplasak yıl sonu ciddi paralar harcadığımızı görüyoruz
ben artık 1 çift çorap bile olsa ihtiyacım yok ise almıyorum
Bak almana gerek kalmadı ne güzelkızkardeşim karacadan bana baharat takımı almış.. çok şık birşey.. öğleden sonra kargo getirir. netten fotosuna baktım.. ben bakır düşünüyordum yaa.. artı baharat takımına gerek kalmadı almaya.
internetten fotoyu indirip eklemeye çalışacam.Bak almana gerek kalmadı ne güzel
Resmini yüklesene
Evet cnm ben de bu konuda saatlerce konusabilirim:) bi de normalde adım çıkmış cimri ye kimseye anlatamıyorum burda çenem dusuyo:))))zelalke güle güle kullan canım
ne güzel ihtiyaç olunan hediye alınması
gulfemhatun eyyay işte tam benim annem ve babam
inanır mısınız ben o konuyu da çok düşündüm
acaba harcama konusunda ki tutumlarımız ailemizden mi kaynaklanıyor
Örneğin benim annem ve babam da çalışıyorlardı.
Evde sayamadığım kadar bardak tabak çanak vardır
ikisi de meraklıydı her gidişimizde alınırdı illaki birşey
kıyafet deseniz dolaplar tıklım tıklım
hoş evlerini arabalarını yazlıklarını aldılar ama annem beni görünce keşke daha erken bilinçlenseymişim der
ufak tefek eşya diye verdikleri paraları tutsalar 1 ev hatta 2 ev bile alabilirlerdi bence
biz de kardeşimle şimdi kredi ödemezdik
tatile gitseymişiz yine acımazdım ama dolaplarda duran havlular nevresimler pike takımları
bardak takımları tabak takımları ayyyy yazarken bile çıldırıyorum
Benim çok yakın bir arkadaşımın annesi tek maaşla evi geçindirmiş
evini ve düzenini görünce bana ilham olmuştu
Kadının evindeki tüm eşyaları sayılı ve ev halkına yetecek sayıda
bayağı yazdım bıraksalar saatlerce konuşabilirim bu konuda
ben de aynı hataları yapmak istemiyorum
Ben çok beğendim güle güle kullan canım gerçekten rengi falan çok hossol taraftaki lila yuvarlak standlı baharat takımı.. bi de aynısında ikili tuzluk biberlik de var.
Bu mesajı okuduktan sonra mutfak halisi almaktan vazgeçtimmornergis annem de öyle ki babam daha fazla öyle ucuz olan her seyı alır babam yıyecek de giyecek de annem de ev eşyası mutfak özellikle hayır diyemez halı ve perde Bi sürü vardır mevsime gore değiştirir evde kalabalık oluyo haliyle evlenmeden önce Bnde ucuz dşye ya da Begendim diye alırdım kıyafet
Şimdi ihtiyaç listesi yapıyırum hem market için hem kıyafet için yine de beğendiklerim olunca alsam mı dşye fren yapıyırum artık
ama daha genciz hem tutunlu olup hem de yasamaya bakmamız lzm bnce cok kendimi sıkmak da istenen bu yaslar Bi daha gelmez
teşekkür ederim.. benim mutfak dolaplarının hepsi beyaz renkte olacak.. zebra perde de bakıyorum.. onu düz beyaz veya krem değil de daha çok mor detaylı birşey düşünüyorum.. yine mor renkte halı da alsam güzel olur.. demek istediğim mutfağı beyaza moru kombinleyerek yapmayı palanlıyorum. bu lila baharatlık da yakışacak..Evet cnm ben de bu konuda saatlerce konusabilirim:) bi de normalde adım çıkmış cimri ye kimseye anlatamıyorum burda çenem dusuyo:))))
teşekkür ederim.. benim mutfak dolaplarının hepsi beyaz renkte olacak.. zebra perde de bakıyorum.. onu düz beyaz veya krem değil de daha çok mor detaylı birşey düşünüyorum.. yine mor renkte halı da alsam güzel olur.. demek istediğim mutfağı beyaza moru kombinleyerek yapmayı palanlıyorum. bu lila baharatlık da yakışacak..
Ay evet harika olur canım şimdiden begendim güle güle oturteşekkür ederim.. benim mutfak dolaplarının hepsi beyaz renkte olacak.. zebra perde de bakıyorum.. onu düz beyaz veya krem değil de daha çok mor detaylı birşey düşünüyorum.. yine mor renkte halı da alsam güzel olur.. demek istediğim mutfağı beyaza moru kombinleyerek yapmayı palanlıyorum. bu lila baharatlık da yakışacak..
aa süper o zaman fikirlerini söylemekten çekinme.. aklına geldikçe yaz:)Güle güle kullan canım
sadece mor ve beyaz yogunlukta olsun araya sarı ve yeşilde katmayı unutma :)
Dekorasyon konusunda iyiyimdir
teşekkürler canım..Ay evet harika olur canım şimdiden begendim güle güle otur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?