• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kiz bise anlatcam olay tamamen espiri bu arada yanlis anlasilmasin:dondurma:
Simdi yegenlerimi cok seviyorum ablamda artik eende bende yegen seveyim diye takiliyir bende amann zateb ask benden gecti bari evlenip cocuk dogurayim dedim faceyi actim bana cikma teklif edip kabyl etmwdiklerimi gosteriyorum bak bakalim sence nasil donor olur bundan diyorum:deli:
Yok burnu buyuk diyir ozman suna bak bu nasil donor olur diyorum yok boyu kisa diyor:duduk:
Velhasil hala baba bulamadim:KK60::KK34:
seni oğluma alacam söz:))

Kiz bise anlatcam olay tamamen espiri bu arada yanlis anlasilmasin:dondurma:
Simdi yegenlerimi cok seviyorum ablamda artik eende bende yegen seveyim diye takiliyir bende amann zateb ask benden gecti bari evlenip cocuk dogurayim dedim faceyi actim bana cikma teklif edip kabyl etmwdiklerimi gosteriyorum bak bakalim sence nasil donor olur bundan diyorum:deli:
Yok burnu buyuk diyir ozman suna bak bu nasil donor olur diyorum yok boyu kisa diyor:duduk:
Velhasil hala baba bulamadim:KK60::KK34:
Ablalar zor beğenir zaten :)) o zaman ben de birşey anlatayım: eşim benden 1 yaş küçük ilk konuşmaya başladığımızda ablama telefonda anlattım işte hayatımda biri var okuyor ünide memleketi şurası ve benden 1 yaş küçük :KK30: olmaz erkekler geç olgunlaşır boşver onu bak benim kocam benden büyük ne güzel filan dedi sonra kapatırken de fotosunu gönder bi bakayım dedi.ben de foto attım cevap:neyse 1 yaş da önemli değil pek, zaten olgun da dedin yakışıklı çocukmuş :KK70:

bugun bıraz canım sıkıldı ama takmıyorum
iş yerınde bır ınsan yonetıcılık vasfı yoksa yonetıcı olmayacak arkadaş yalan soyleyerek
arkadan iş cevırerek işguzarlık yaparak bır yere gelınmez dınlemeyecegım arkadaş ben bıldıgımı yapacagım !!!!!
sinirlendım bak şimdi dagılın :KK70: :KK70:
kız o kim alayım paçasını aşağıya heyyyt

Ablalar zor beğenir zaten :)) o zaman ben de birşey anlatayım: eşim benden 1 yaş küçük ilk konuşmaya başladığımızda ablama telefonda anlattım işte hayatımda biri var okuyor ünide memleketi şurası ve benden 1 yaş küçük :KK30: olmaz erkekler geç olgunlaşır boşver onu bak benim kocam benden büyük ne güzel filan dedi sonra kapatırken de fotosunu gönder bi bakayım dedi.ben de foto attım cevap:neyse 1 yaş da önemli değil pek, zaten olgun da dedin yakışıklı çocukmuş :KK70:
Eniste tip ten kazanmis allah mutlu etsin birlikte yaslanin ins.
Evleneceginiz kisiye karar verjrken zorlandinizmi.
Ben bana cikma teklif edenlerede resmen bahane ariyorum:KK34:
Bise bulup ihh bu olmaz diyorum sknra kendime sanki ben 4-4lukmuyum diye elestiriyorum.
Evlilik sanirin korkutuyor beni.ama evkenmem lazim bebia istiyorum:KK34:

kız o kim alayım paçasını aşağıya heyyyt
canım ya valla sız varsınız ya arkamda benım sırtım yere gelmz. o kişiyıde boşver ısmı lazım degıl topiğimizi kırletmeyelım gercekten rahatsız bırı

Öyle canm ben zaten hep babasına benzesin istemiştim de hani biraz da bana benzeseydi iyidi :)) bide kız çocuğu ya eşimle de aynı gün doğumlu düşün evde bi kız bi erkek versiyonu var şuan :KK31:
ınamıyorum ya cok ıyıymıs babası da nasıl sevınıyodur herkese anlatıyodur böbrlene böbürlene:KK48:

Bise bulup ihh bu olmaz diyorum sknra kendime sanki ben 4-4lukmuyum diye elestiriyorum.
Açıkçası ben zorlanmadım çünkü erken aldık o kararı ve aşık olduk biz 22 yaşında evlenmek istediğimizi düşündük sonra iş filan derken 24te evlendik.ki biz birbirimizde kusur arasak alasıyla buluruz :KK53: ama kıyamıyoruz birbirimize :KK19: dediğin gibi kimse dört dörtlük değil genel anlamda kendini iyi hissediyosan evleneceksin.öküz değilse seni çıkıp gezdirmicekse ailem de ailem diye ölmicekse gibi :spor:

iyi aksamlar hanimlar pazara gittim gwldim 30 lira harcadim gecen haftaya gore daha iygundu sanki

rabbim isteyen herkrse evlat versin isteyen ve hak eden herkese evlat bambaska birseymis tattim bu sene cpk sukur cocuklari cok severim ben cocugum. olduktan sonra sunu anladim megercsimdiye kadar cocuk sevmemisim simdilerfe anliyorum cocuk sevmenin ne oldugu siz konusu evlat olunca akan sular duruyor birikim mirikim hak getire onun hic birseyinden kisilmiyor

Bence öncesi tevekkul ve niyetinin iyi temiz olması
Zaten ilk gördüğünde kalbin pit pit çarpar :)))

Back
X