- 26 Eylül 2016
- 4.487
- 10.625
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Send eeniste gelecegi ay yap bence pat diye hamile kalirsin belki:)benim koca dışarda bebek yapımı kısa bir süre için askıya alındı![]()

seni oğluma alacam söz:))Kiz bise anlatcam olay tamamen espiri bu arada yanlis anlasilmasin
Simdi yegenlerimi cok seviyorum ablamda artik eende bende yegen seveyim diye takiliyir bende amann zateb ask benden gecti bari evlenip cocuk dogurayim dedim faceyi actim bana cikma teklif edip kabyl etmwdiklerimi gosteriyorum bak bakalim sence nasil donor olur bundan diyorum
Yok burnu buyuk diyir ozman suna bak bu nasil donor olur diyorum yok boyu kisa diyor
Velhasil hala baba bulamadim![]()
Send eeniste gelecegi ay yap bence pat diye hamile kalirsin belki:)
Yalniz sitenin ebe si olacagim yakinda![]()
Puhahah durumun vehameti gozumu korkuttuseni oğluma alacam söz:))
Ablalar zor beğenir zaten :)) o zaman ben de birşey anlatayım: eşim benden 1 yaş küçük ilk konuşmaya başladığımızda ablama telefonda anlattım işte hayatımda biri var okuyor ünide memleketi şurası ve benden 1 yaş küçükKiz bise anlatcam olay tamamen espiri bu arada yanlis anlasilmasin
Simdi yegenlerimi cok seviyorum ablamda artik eende bende yegen seveyim diye takiliyir bende amann zateb ask benden gecti bari evlenip cocuk dogurayim dedim faceyi actim bana cikma teklif edip kabyl etmwdiklerimi gosteriyorum bak bakalim sence nasil donor olur bundan diyorum
Yok burnu buyuk diyir ozman suna bak bu nasil donor olur diyorum yok boyu kisa diyor
Velhasil hala baba bulamadim![]()
kız o kim alayım paçasını aşağıya heyyytbugun bıraz canım sıkıldı ama takmıyorum
iş yerınde bır ınsan yonetıcılık vasfı yoksa yonetıcı olmayacak arkadaş yalan soyleyerek
arkadan iş cevırerek işguzarlık yaparak bır yere gelınmez dınlemeyecegım arkadaş ben bıldıgımı yapacagım !!!!!
sinirlendım bak şimdi dagılın![]()
![]()
Öyle canm ben zaten hep babasına benzesin istemiştim de hani biraz da bana benzeseydi iyidi :)) bide kız çocuğu ya eşimle de aynı gün doğumlu düşün evde bi kız bi erkek versiyonu var şuanhadı ya![]()
Allah saglıklısını versın canım ınsallah
Eniste tip ten kazanmis allah mutlu etsin birlikte yaslanin ins.Ablalar zor beğenir zaten :)) o zaman ben de birşey anlatayım: eşim benden 1 yaş küçük ilk konuşmaya başladığımızda ablama telefonda anlattım işte hayatımda biri var okuyor ünide memleketi şurası ve benden 1 yaş küçükolmaz erkekler geç olgunlaşır boşver onu bak benim kocam benden büyük ne güzel filan dedi sonra kapatırken de fotosunu gönder bi bakayım dedi.ben de foto attım cevap:neyse 1 yaş da önemli değil pek, zaten olgun da dedin yakışıklı çocukmuş
![]()
Durun yettim garikız o kim alayım paçasını aşağıya heyyyt

canım ya valla sız varsınız ya arkamda benım sırtım yere gelmz. o kişiyıde boşver ısmı lazım degıl topiğimizi kırletmeyelım gercekten rahatsız bırıkız o kim alayım paçasını aşağıya heyyyt
ınamıyorum ya cok ıyıymıs babası da nasıl sevınıyodur herkese anlatıyodur böbrlene böbürleneÖyle canm ben zaten hep babasına benzesin istemiştim de hani biraz da bana benzeseydi iyidi :)) bide kız çocuğu ya eşimle de aynı gün doğumlu düşün evde bi kız bi erkek versiyonu var şuan![]()
cansınız ya hepınız sagolun belkı de kan cekıyodur kızlar benım eşim de sızın taraflardan hataylıDurun yettim gari
Kavgayami gidiyoruz ben hazirim atimi hazirlayin![]()
Aaa oylemi hemsomuzcansınız ya hepınız sagolun belkı de kan cekıyodur kızlar benım eşim de sızın taraflardan hataylı![]()
kesınlıkle canım. bende marmara taraflarındanım aslında. yukarı bırseyler yazdın hepsıne cevap verıcem gelıyorum bırazdanAaa oylemi hemsomuz
Sen nerelisin.ya keske helimiz ayni sehirde olsaydik.birlikte pazara giderdik,kumbislerimizi solenle acardik,gun filan yapardik![]()
Açıkçası ben zorlanmadım çünkü erken aldık o kararı ve aşık olduk biz 22 yaşında evlenmek istediğimizi düşündük sonra iş filan derken 24te evlendik.ki biz birbirimizde kusur arasak alasıyla buluruzEniste tip ten kazanmis allah mutlu etsin birlikte yaslanin ins.
Evleneceginiz kisiye karar verjrken zorlandinizmi.
Ben bana cikma teklif edenlerede resmen bahane ariyorum
Bise bulup ihh bu olmaz diyorum sknra kendime sanki ben 4-4lukmuyum diye elestiriyorum.
Evlilik sanirin korkutuyor beni.ama evkenmem lazim bebia istiyorum![]()

Bence öncesi tevekkul ve niyetinin iyi temiz olmasıEniste tip ten kazanmis allah mutlu etsin birlikte yaslanin ins.
Evleneceginiz kisiye karar verjrken zorlandinizmi.
Ben bana cikma teklif edenlerede resmen bahane ariyorum
Bise bulup ihh bu olmaz diyorum sknra kendime sanki ben 4-4lukmuyum diye elestiriyorum.
Evlilik sanirin korkutuyor beni.ama evkenmem lazim bebia istiyorum![]()
kızımız olsa eşim kafayı yer. doğmamış çocuğunu kıskanıyor şimdiden:))