Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gençlik spor merkezine gidiyorum aylık 20tl o yuzdeneyyay salona ne kadar ödeme yapıyorsun.
Benim ki pilates değil ama merak ettim. Salondaki aletleri kullanıyorum. Ben 3 aylık 300 ödedim.
Aaaa ne kadar ucuz ve tabiki de harikaBen gençlik spor merkezine gidiyorum aylık 20tl o yuzden
GÜNAYDIN HERKESESıkmak yanlış bence
Yiyip içmeli ancak israf etmemeliyiz
İfrat tefrit derler , iki aşırı uç , o olmamalı , yani ne cimri ne savurgan .. Cömert ve Tutumlu olmalı ..
Vermeyi de bilmeli , veren el alan elden her zaman üstündür ..
Herkesin hayata bakışı ve yaşadıkları farklı
Benim için olmazsa olmaz şey tatil / gezme , sağlıklı yeme / içme ..
Bunlara harcarım ne gerekiyorsa
Ancak kozmetik , makyaj , şu kremi bu kremi , ev tekstili , tabak çanak , gereksiz ayakkabı , çanta , kıyafet , aksesuar gibi şeylere para vermeyi sevmem , istemem , onlara vereceğim para ile gider bir gece bir yerde kalırım , oraları gezerim mantığındayım ..
Bir başkası da gencim şıkıdım şıkıdım giyeyim der , çeşit çeşit aldıkça alır
Kimi sık sık mobilya değiştirir , o değişince tülünü halısını da değiştirir mecburen..
Kimi mutfağına çeşit çeşit tabak çanak doldurur
Herkesi mutlu eden şey başkadır çünkü
Bence kişi kendini tanıyıp ona göre harcamalı ancak israf etmeden
Yıllar önce bir arkadaş yakın bir akrabasından bahsetmişti , kadın artırmış , yememiş içmemiş , istediği gibi ev almış , oturmak nasip olmamış , vefat etmiş , kocası başkasıyla evlenmiş , sefasını o sürmüş .. Ondan o zaman çok etkilenmiştim ..
Çok duyuyorum yemeyip içmeyip biriktiren her şeyi bir hedefe bağlayan , mesela evim olsun öyle alırım diye diye kendini kısan ama o evi alıp da oturmak nasip olmayan ..
Varyemez de olmamalı yani
Neticede 3 günlük yalan dünyadayız , dünü yaşadık , yarını yaşayacak mıyız meçhul , elimizde bir bu gün var , tek gün .. Onu doya doya yaşamalı ..
benimde kızım bugun 3 ders öglen gelecek karsı komsum bakıyor onun msafiri var bugun yiyip içip cocuklarda gelecekmiş oynar.bende özel sektör tüm gün calısıyorum.akşam cıkacagımBugun 3 ders oglumu okula biraktim.
Önemli ders olmasa yollamicaktim cok soguk ya.
Yatasim vardi.
Gelir gelmez yataklari kapattim.
Evi supurdum
Toz aldim.
Mutfak kaldi bi toparlancak.
12.30gibi oglumu alip yemek yapip yaticam biraz bugun gozum hep yataga bakiyo.
Para harcamak yok bugün.
Kurufasulye ve pilav yapicam yemek.
Belediyeye ait oldugu için bu kadar uygun haftada 2 gün oluyorAaaa ne kadar ucuz ve tabiki de harika
Bu verdiğim rakam güya indirimli bir de
Dolabıma baktım. Eksikleri kafama yazdım.
Pazara gidip aradan çıkarayım bu işi
ben bu sene erken rezervasyonları takip edip gidecem kesinlikle fazla ödemem sezonda cok fazla oluyor.takip ettiklerinizi sizlerde paylaşın begendiğinz otelleri vs kızlarbiz tatile sezon dışı gittik. yani bahar'dı, diğeri sonbahar başlangıcıydı. hem hava aşırı sıcak olmuyor, hem kalabalık olmuyor, hem de 3te 1 fiyatına konaklıyorsun. yaz boyu ise atladık motora istediğimiz heryeri günübirlik gezdik.