• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Düşün Büyük Olsun!

midem çok kötü malesef kusmalar aynen devam. evdeyim mercimek çorbası yaptım onu içiyorum biraz daha iyiyim şimdi. çok yorgunum hiç yataktan çıkasım yok depressif bir moddayım sorma. sanırım prof. doktorun anlattığı riskler komplikasyonlar beni olumsuz etkiledi daha önce ölü doğum yapmış birine doktorların biraz daha anlayışlı olması gerek ama nerdeeee.
Canim benim hiç dinleme o sozleri.. çok sevdiğim bi doktor hep der, her gebelik kendine özgüdür..bir olan bir daha olacak anlamına gelmez der..sen sıkma canını, rahat ol, kaygilanma, uzme yegenlerimizi.. ;)

Hafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabah :KK43: nereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun :KK43:
Bende bunu anlamiyorum.
Korunmak nekadar zor geliyo bu insanlara.
Anasagliklarinda hap kondom bedava verirler izah etse
Spiral takarlar.
Bu insanlar dogurmayi marifet saniyo.
Sonra Allah verdi diyolar
Allah veriyo tamam cok sukrde bazi seylerdede insanin kaderini kendi eline birakiyo yapma be guzel kardesim.
Sonra tinerci oluyolar hirsiz oluyolar cok kiziyorum ya.

Sen izleme tatlis öyle seyler enerjin dusmesin

Hızli bir giris yaptim.

100tl aldim bugun esimden harcligim yok dedim.
Zulaya attim onuda
İhtiyac olmazsa harcamayi dusunmuyorum.

Patates sogan icin bir kabim yoktu idareten biseylere koyuyodum.
2tane kapakli dantel desenli kaplardan aldim krem rengi
Tanesi 5tl den.
İyi oldu bayada buyuk.

Bi ara 2tane daha alip kremler,pamuk,bakimyaglarim falan var hepsini doldurup icine öyle kaldiririm dolaba hem derli toplu durur hemde hersey icinde elimin altinda olur
Bir dahakine artik o da.

Bugun yemegim var.
Evimi supurcem sonrada tv izlicem aylaklik yapicam.

Canim benim hiç dinleme o sozleri.. çok sevdiğim bi doktor hep der, her gebelik kendine özgüdür..bir olan bir daha olacak anlamına gelmez der..sen sıkma canını, rahat ol, kaygilanma, uzme yegenlerimizi.. :KK66:
sağolasın canım. sen nasılsın? sonuçlar gelene kadar çok da konuşmayalım dua edelim herşey iyi olsun.

Bende bunu anlamiyorum.
Korunmak nekadar zor geliyo bu insanlara.
Anasagliklarinda hap kondom bedava verirler izah etse
Spiral takarlar.
Bu insanlar dogurmayi marifet saniyo.
Sonra Allah verdi diyolar
Allah veriyo tamam cok sukrde bazi seylerdede insanin kaderini kendi eline birakiyo yapma be guzel kardesim.
Sonra tinerci oluyolar hirsiz oluyolar cok kiziyorum ya.

Sen izleme tatlis öyle seyler enerjin dusmesin
Aynen öyle tatlim, sonra da durumumuz yok..yahu o kadar çocukla nasıl olsun..biz bile çok sukur bu halimizle yıllarca erteledik çocuğu, daha iyi şartlarda dogurup yetiştirelim diye, gerçi halt etmişiz de, onu da yeni yeni anlıyoruz ;)

Hiç unutmam Rahşan Ecevit e soruyorlar neden çocuk yapmadınız hiç istemediniz mi diye, o da durumumuz yoktu çocuk yapamadık durumumuz olduğunda da artık çocuğumuz olmuyordu demişti...aynı bizim misal...

ne ballısın yahu :KK28: Allah bereketini arttırsın :KK36:
sağol canım:) hamilelikte psikoloji çok önemli ya. söylemesi kolay biliyorum ama iyi düşün iyi olsun. maalesef duyarsız doktor çok var. evde durmak da insanı daha çok bunaltıyor dediğin gibi. çıkıp hava almak iyi gelir.

kenara 700 lira koydum. haftasonunu beklicem altın almak için. acelem yok nasılsa. yarım altın alsam para artıyor, tam almaya da yetmiyor. 2,5 gramlık altınlar varmış. ya ondan alacam bulursam yada bi yarım bide gram altın alırım

sağol canım:) hamilelikte psikoloji çok önemli ya. söylemesi kolay biliyorum ama iyi düşün iyi olsun. maalesef duyarsız doktor çok var. evde durmak da insanı daha çok bunaltıyor dediğin gibi. çıkıp hava almak iyi gelir.
hava demişken havalarda epeyce soğuyacakmış bu hafta dikkat etmek gerek.

hava demişken havalarda epeyce soğuyacakmış bu hafta dikkat etmek gerek.
burda yarın yağmurlu, haftanın geri kalanı da açık görünüyor. ama 15 derece civarı. dondum dışarda. sen de yeğenlerimizi sıkı sıkı sar annesi üşümesinler:)

vestelin retro tarzı beyaz eşyaları çok güzel yaa tam benim zevkim istiyorummm :silah:

Back
X