- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
sen başka şey aç izle insanı daha beter yapar o programizlemiyorum o açık orada sadece
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen başka şey aç izle insanı daha beter yapar o programizlemiyorum o açık orada sadece
Canim benim hiç dinleme o sozleri.. çok sevdiğim bi doktor hep der, her gebelik kendine özgüdür..bir olan bir daha olacak anlamına gelmez der..sen sıkma canını, rahat ol, kaygilanma, uzme yegenlerimizi..midem çok kötü malesef kusmalar aynen devam. evdeyim mercimek çorbası yaptım onu içiyorum biraz daha iyiyim şimdi. çok yorgunum hiç yataktan çıkasım yok depressif bir moddayım sorma. sanırım prof. doktorun anlattığı riskler komplikasyonlar beni olumsuz etkiledi daha önce ölü doğum yapmış birine doktorların biraz daha anlayışlı olması gerek ama nerdeeee.
Bende bunu anlamiyorum.Hafta başı temizlik yapıp oyalanayim dedim normalde tüm gün internetten dizi ya da film izlerim tv acayim da ses olsun dedim müge anliyi açtım...ah açmaz olaydım..ülkemizin hali gerçekten hiç iyi değil.hamdolsun, şükürler olsun halimize...bir aile vardı programda anne- baba 7 çocuk...11 yıllık evlilikte 7 çocuk...1400 tl maaş, sigorta yok hatta hiç birinin kimliği yok...hiç biri okula gitmiyor ev tabiki kira...Aman Allahım nasıl bir yaşam..tabiki sersefil... cehalet, açlık...ve hiç az değil bu aileler ülkede..içim parçalandı vallahi sabah sabahnereye gidiyor bu ülke..zengin acayip zengin, fakir çok fakir..Allah hepsnin yardımcısı olsun
![]()
sağolasın canım. sen nasılsın? sonuçlar gelene kadar çok da konuşmayalım dua edelim herşey iyi olsun.Canim benim hiç dinleme o sozleri.. çok sevdiğim bi doktor hep der, her gebelik kendine özgüdür..bir olan bir daha olacak anlamına gelmez der..sen sıkma canını, rahat ol, kaygilanma, uzme yegenlerimizi..![]()
Aynen öyle tatlim, sonra da durumumuz yok..yahu o kadar çocukla nasıl olsun..biz bile çok sukur bu halimizle yıllarca erteledik çocuğu, daha iyi şartlarda dogurup yetiştirelim diye, gerçi halt etmişiz de, onu da yeni yeni anlıyoruzBende bunu anlamiyorum.
Korunmak nekadar zor geliyo bu insanlara.
Anasagliklarinda hap kondom bedava verirler izah etse
Spiral takarlar.
Bu insanlar dogurmayi marifet saniyo.
Sonra Allah verdi diyolar
Allah veriyo tamam cok sukrde bazi seylerdede insanin kaderini kendi eline birakiyo yapma be guzel kardesim.
Sonra tinerci oluyolar hirsiz oluyolar cok kiziyorum ya.
Sen izleme tatlis öyle seyler enerjin dusmesin
İnşallah canım ne diyeyim Allahtan umut kesilmez....sağolasın canım. sen nasılsın? sonuçlar gelene kadar çok da konuşmayalım dua edelim herşey iyi olsun.
sağol canım:) hamilelikte psikoloji çok önemli ya. söylemesi kolay biliyorum ama iyi düşün iyi olsun. maalesef duyarsız doktor çok var. evde durmak da insanı daha çok bunaltıyor dediğin gibi. çıkıp hava almak iyi gelir.ne ballısın yahuAllah bereketini arttırsın
![]()
hava demişken havalarda epeyce soğuyacakmış bu hafta dikkat etmek gerek.sağol canım:) hamilelikte psikoloji çok önemli ya. söylemesi kolay biliyorum ama iyi düşün iyi olsun. maalesef duyarsız doktor çok var. evde durmak da insanı daha çok bunaltıyor dediğin gibi. çıkıp hava almak iyi gelir.
burda yarın yağmurlu, haftanın geri kalanı da açık görünüyor. ama 15 derece civarı. dondum dışarda. sen de yeğenlerimizi sıkı sıkı sar annesi üşümesinler:)hava demişken havalarda epeyce soğuyacakmış bu hafta dikkat etmek gerek.
olur sararım teyzesi :))burda yarın yağmurlu, haftanın geri kalanı da açık görünüyor. ama 15 derece civarı. dondum dışarda. sen de yeğenlerimizi sıkı sıkı sar annesi üşümesinler:)
ne istiyorsun bakimm söyle.vestelin retro tarzı beyaz eşyaları çok güzel yaa tam benim zevkim istiyorummm![]()
ıımmm renkli buzdolabı. turuncu olabilir. bidee retro bi ankastre modeli var ondan. tişikkirlir :))ne istiyorsun bakimm söyle.
smeg marka bu renklilerin başlatıcısı, ben de smeg country davlumbaz ve ocak seti almıştım. ama renkli buzdolaplarına hastayım ben deıımmm renkli buzdolabı. turuncu olabilir. bidee retro bi ankastre modeli var ondan. tişikkirlir :))
smeg mi? hiç duymadım türkiyede var mı?smeg marka bu renklilerin başlatıcısı, ben de smeg country davlumbaz ve ocak seti almıştım. ama renkli buzdolaplarına hastayım ben de![]()
smeg mi? hiç duymadım türkiyede var mı?
smeg yaz internete görsellere bak renklileresmeg mi? hiç duymadım türkiyede var mı?