Ayrıca bende küçük bi şehirdeyim.
Ve sizin o bahsettiğiniz hiç bir şey olmayan küçük ama pahalı yerler ilçeler küçük şehirler değil...
İlçelerde evet pek bir şey yok... Pek güzelde sayılmazlar...
Ama küçük şehir için aynı şeyi söylemek yanlış.Tabi turistlik bi yerse orası için bişi diyemem ...
Küçük bir şehirde para biriktirmek mi?
Ben 3 yıldır küçük bir ilçede yaşıyorum ve memur fazla olduğu için kalitesine göre oldukça pahalı.
sobalı evler 400-500tl civarında ve hemen hemen hepsi rutubetli. Marketlerde fiyatlar oldukça pahalı. Kıyafet pahalı, sizlerin kotondan aldığınız bir kazağın fiyatına biz burda dandik şeyler alıyoruz.
Ailen yanında olsa bile aldığın maaşla en çok araba alabilirsin. Gezecek bir yer olmadıktan sonra arabayı ne yapayım ben!
Bir de en önemlisi huzur denilen şey küçük yerlerde asla yok.
Herkes birbirini tanır,dedikodusu boldur,bir yerden ikinci defa geçtiğinizde bu nereye gidiyor böyle diye konuşmaya başlarlar. Hele ki bekarsanız attığınız adıma dikkat etmeniz gerekir. Ben evimden çok zor çıkarım. Çarşı denilen yere ayda 2 veya 3 defa giderim ki laf edip huzurumu bozmasınlar diye. Tabi heryer aynı olmaz ama burda o kadar çok iftira attılar ki insanlara nefret ettim artık insanlarından.
Ben hem ilçeden hem de küçük bir ilden bahsediyorum.Ayrıca bende küçük bi şehirdeyim.
Ve sizin o bahsettiğiniz hiç bir şey olmayan küçük ama pahalı yerler ilçeler küçük şehirler değil...
İlçelerde evet pek bir şey yok... Pek güzelde sayılmazlar...
Ama küçük şehir için aynı şeyi söylemek yanlış.Tabi turistlik bi yerse orası için bişi diyemem ...
küçük şehirde yaşayıp para biriktirmek mi büyük şehirde para biriktiremesek de istediğimiz gibi yaşamak mı siz olsanız hangisini tercih edersiniz? ailenizin olduğu küçük şehirde bedavadan yaşamak para biriktirmek mi ailenin evinde olduğu için bedava :) büyük şehirde kafanıza göre takılmak mı?
yazayım ben size şehirleri de biri ankara diğeri kastamonu merkez.ilçe falan değil. tayin yoluyla gideceğim için eğer gidersem maaşım aynı kalacak. ev kirası vs olmayacak.bekar olduğum içn ailemin evinde yaşıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?