Küçük Sırlar Kanal D

belki demode olacak ama alinin yerine bi arda kural iyi giderdi bence o gamzeleri yeterdi bence sinem kobalin yerine de eeeeeeee aklıma bişey gelmedi şimdi benim ama yokmu bu dizi piyasasında eli yüzü düzgün oyuncu ya zaten size bişey deyimm mi kızlar ardayla olan medyatik aaşkı olmasa bu sinemin elinden kimse su içmez çirkin kokona ya arkadaşım ben ilk okuldaydım bu kız lise öğrencisi rolündeydi üniversite bitirdim halen lise öğrencisi rolünde sempatiksalakcinni estetik filan da var bal gibi dadı daki hallerine bakın bi farkedersiniz akannehir

Bence Sinem Kobal Dadı'da oynarken güzeldi.
Şimdi gerçekten çok çok vasat. Hiç güzel değil.
Ayrıca ben de anlamıyorum neden bu kadar rağbet gördüğünü ama şu anki sevgilisiyle alakalı olmadığına eminim. Çünkü bu kızı o çocukla sevgili olmadan önce Romantik Komedi diye aptal bir filmde başrol oynattılar. Şoklardayım resmen... Ne tip var ne de oyunculuk...

ama sonuçta sürekli ortalarda şu veya bu şekilde sürekli gündemde rağbet görmesinin bi nedeni de bu değilmi sence

Gündemde olması ilişkisi sayesinde olabilir ki zaten çok az görüntülendiler.
Magazinde sıkça yer alan biri değil.
Ama dizilerde ve filmlerde rol almasının o olayla alakası yok.

mehmet aslanda olsa dizide cok iyi olurdu seviyorum o cicugu ben yasi liseye gore buyuk ama bebek yuzlu ya yakisirdi bayanssulusmile

işte yorum bu
7 numara ne kaar güzeldi otur ailecek izle ve gül
onlar üniversitede oldukları halde zıvanadan çıkmamışlardı
herşey ne kadar masum ve güzeldi
özledim:gitme:

evet canım ya.söyle bi bakıyorumda ailecek izlenebilecek program nerdeyse yok ..
sonumz pek hayır değil

ben onları üniversiteli sanıyodum

Küçük Sırlar ekibini rüyamda gördüm.
Ali bana yazıyordu...aklinialirimsmile
Keşke Kadir Doğulu gibi bir sevgilim olsa... mafoldumben
Rüyamda görünce bile çok etkilendim.

Bu arada fragmanı izleyemiyorum. :/

Aynen bende Sinem Kobali begenmiyorum..akannehir
Fizigine lafim yok ama gercekten, ne bir cekiciligi ne bir hoslugu, hic biseyi yok..
Rolde yapamiyor.. kaydirigubbakcemile
Ama fena degil bu dizi, en azindan kücük kadinlar dizisi gibi sacmasapan degil..:1closedeyes:

gossip girl cakmasindan sonra
dr house cakmasini bekliyorum:roflol:
dr hasan olur heraldedelikafadulden

böyle gençler var artık liselerde..malesef

ayrıca kızlara bakın hepsi çırpı gibi..gençleri de böyle çok zayıf olmaya özendiriyolarlar.halbuki hastalıklı gibiler her şeyin bi normalı var yaa

ben çok beğendim diziyi bence zenginlerin hayatıda çok farklı değildir gibime geliyo

nedende bu dizi çok uzun soluklu olmıcak gibime geliyo:hulya:

ne bileyim wc ye kilitleme, uyuşturu taşıyolar diye ihbar etme, bunlar kötü kadınlar için hiç parlak fikirler değil, bunların firdodan ders alması lazımsempatiksalakcinni

gossip girl cakmasindan sonra
dr house cakmasini bekliyorum:roflol:
dr hasan olur heraldedelikafadulden

Hadi diyelim oldu ama bizde ki Dr.Hasan kaldırılır 2 hafta sonra..gerekçe Hasan'ın olumsuz gösterilebilecek davranışları!! :roflol::roflol::roflol:

bnm anlamadığım niye zengin kızla fakir çocuk birlştrilir.böyle çok mu ders verici oluyor.ya da çok mu duygusal oluyor.bence çet daha iyiydi.ve su'yu seviyor.biraz daha güven kazansa olur bu iş..
ayrıca bana da öyle geliyor ki kısa metrajlı olacak bu dizide..yeni sezon da yeni diziler çıkınca bu diziyi bitirirler..

Dün Aslan Cem'e çok ağladım yaa mafoldumben

edit : ( Aslan Cem nerden buldunuz o adı ya ohaoldumsmile )

bu ne iğrenç bi dizi yaa.. 15-20 dk seyrettim geçen akşam. Bir anne ve kızı bir adamı paylaşamıyolardır. öğğyykk..

Eğer Sinem Kobal Serena olursa ilerleyen günlerde o kızdan iyice nefret edicez kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…