canım boşver bence daha fazla yorum yazmayalım böyle bir insan yüzünden ikili tartışmaya girdiğimiz için ceza yemeyelim, zaten bu arkadaş 2 nick'e sahip olmaktan ceza yemişti, kendi kendine konuşuyordu bazı topiklerde kendi kendini onaylıyordu. ben de ettiği hakaretleri silmesin diye alıntıladım özellikle. hadi bakalım iyi forumlar. olumunekankayizsmile
ya siz inan komplekslisinizzzzzzzzzzzzz.2.nick sorunu steden kaynaklanıyordu.ablamında üyeliği olduğundan.siz birilerine yalakalıp yapınnnn
ayrıca türkçemin pek iyi olmadığı doğru.yurt dışında uzun süre yaşadım.size neden bunları diosam....size iyi seyirler.örnek almalar.umarım kızın ayşegül gibi olur.o unvanla anılır.size hayatta bol şanslar
ayrica yurtdisinda yasadiysa porsche nin forse olmadigini daha iyi bilmen lazim daha fazla yalana gerek yok
ayrıca türkçemin pek iyi olmadığı doğru.yurt dışında uzun süre yaşadım.size neden bunları diosam....size iyi seyirler.örnek almalar.umarım kızın ayşegül gibi olur.o unvanla anılır.size hayatta bol şanslar
siyah daha cok yakisiyor mor elbisesiyle cok superdi :lepi:
Ben de çok yakıştırdım siyah saçı. bir de şu haline bak göz rengi süper
Burda müthiş. Saç rengi de süper olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?