Küçük Sırlar Kanal D

hosuma gidiyor bunlarla ugrasmak hem izlemiyorum diyorlar ama dizideki herseyi biliyorlar sempatiksalakcinni

ya siz inan komplekslisinizzzzzzzzzzzzz.2.nick sorunu steden kaynaklanıyordu.ablamında üyeliği olduğundan.siz birilerine yalakalıp yapınnnn

ayrıca türkçemin pek iyi olmadığı doğru.yurt dışında uzun süre yaşadım.size neden bunları diosam....size iyi seyirler.örnek almalar.umarım kızın ayşegül gibi olur.o unvanla anılır.size hayatta bol şanslar

terbiyesiz senin o unvanla anildigin cok belli gece gece sinirlerimi ziplatma benim bidaha da gelme bu topige

ayrica yurtdisinda yasadiysa porsche nin forse olmadigini daha iyi bilmen lazim daha fazla yalana gerek yok

nilim yazma daha fazla bence. Banlanmış bir üye bu daha önceden.
Kendince girip bir şeyler yazıyor.
Sonra sen de banlanırsın.

Koyu renk saça tost olayını da seviyorum, beyaz tenle çok yakışmış. Bu tarz Ayşegül'e çok yakıştı bence. Ama ruju kötü sürmüşler.

ha ha koptumya şu kızın konuşmalara:dance:

arkadaşım sana birşey soricam sen her izlediğin dizinin gercek hayatta yaşanması gerektiğini mi düşünürsün? mesela lost. dünyayı kasup kavuran bi dizi. ve fantastik olaylar dönüo bildiğin. yoksa sen onun için de 'gerçekte böyle şeyler olamaz' diyip,izleyenleri aptal mı buluosun?

pardon ama tüm dünya aptal bi sen mi akıllısın?

ayrıca uzun yıllar yabancı ülkede yaşamış biri olarak 'porsche'ye forşe demen içler acısı bi durum buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…