Küçük Sırlar Kanal D

Nasıl daha önceden görmediniz çilleri olduğunu. Şaşırdım. :O
Hep vardı zaten.

Küçük Sırlar dizisinde başrolü oynayan Sinem Kobal’ın yerinde Ayşegül karakterini canlandıran Merve Boluğur ön plana çıkartıldı. Genç oyuncu dizinin ana karakteri olma yolunda ilerlerken, rolü azaltılan Sinem Kobal’ın çok sıkıntılı olduğu konuşuluyor.

Sinem Kobal’ın başrolünü oynadığı “Küçük Sırlar” dizisi gittikçe artan reytingi ile dikkat çekiyor. Ancak başarıda en çok pay sahibi oyuncuların başında ‘Ayşegül’ karakterini canlandıran Merve Boluğur geliyor. Daha önce ‘Acemi Cadı’-da başrolü canlandıran genç oyuncunun ‘Küçük Sırlar’da gösterdiği performans, yapım ekibinin de dikkatini çekince, senaryoda değişiklik gündeme geldi. Dizinin başlarında Sinem Kobal’ın canlandırdığı ‘Su’ karakteri ön plandaydı ancak son bölümlerde Merve Boluğur’un oynadığı ‘Ayşegül’ karakteri ön plana çıkmaya başladı. Bunda Kobal’ın oyunculuğuna yapılan ağır eleştirilerin de payının olduğu öne sürüldü. Daha önce Selena dizisinde başrolde oynayan Kobal’ın, Küçük Sırlar’daki ana karakteri canlandırmakta zorlandığı konuşuluyor. Eleştirmenler, Kobal’ın, ağabeyi uyuşturucu bağımlısı, babası genç kız düşkünü olan ve zor bir dönem geçiren “Su” karakterini yeterince yansıtamadığı görüşünde. Kimi eleştirmenlerin “Selena düz bir roldü. Küçük Sırlar’daki Su karakteri, iyi bir oyunculuk gerektiriyor. Sinem bu rolü canlandırmada zorlanıyor” yorumlarının genç oyuncunun moralini bozduğu konuşuluyor. Kobal’ın moralinin bozulmasında Boluğur’un oyunculuk yeteneğinin de büyük rolü olduğu söyleniyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nde eğitim gören Boluğur, geleceğin yıldızları arasında gösteriliyor.(Vatan)

güzel habermiş aynen katılıyorum

canım Blake'ye kimse haksızlık yapmıor fiziğinin ne kdr güzel olduğunu belirttik sinemle sadece mimikleri benzior yoksa blake daha iyi ama fiziği cok güzeL sinem de fizikte yok bunu belirttik sadece biz sinem çok sıska ne bileim bi şekilsiz duruo vücudu yerimseniben

ama blakenin yüzü değil the oc deki marissa (mischa anne barton) mesela hem fiziği hem yüzü çok gzldi 3. sezonda oc den ayrıldı serena karakterinin onun olmasını isterdim acıkcası ...

diiziye gelirsek tüM kızları toplasan bi heves etmezler
heves güzel ama salak yine de salak malak aysegüle karsı koyuyo aysegülde baydı artık sürekli aynı mimikler vs insan yeniler biraz kendini arzu da sanki su.yu cok düsünüous gibi ama bnce aliyle takılması onun icin iyi olucak CADIARZU hem öyle bi kız aliyi de durultur yerimseniben aysegülü hic sevmedim bu bölüm yaa salak bembeyaz teniylede vampirellaya benzemis heves bnce ii hakkından gelio onun anası da ayrı bi manyak. ceyla nie hala yaranmaya calısıo anlamadım hevese yalakalık yapsın brz da heves aysegülden cok daha alımlı ve gzl bnce ama aysegül daha zeki iste heves bildiğin salak görgüsüz sonradan görme aptal bir kızı canlandırıo ..
meriçede tav oldum bıcırık velet yaa :umursamaz: suyun abisine ilgi duymaya baslıcak sanırım...

kizim buyusun aysegulu ornek aldircam ben kaydediyorum diziyi her bolumunu buyusun izle annecim boyle olacaksinn dicem cekicem altina forse yi sempatiksalakcinni

bunu izletmene gerek yok hayatım gossip girl one tree hill falan izlettir.

g.g deki georgina sparks cakması bisi ztn aysegülde gossip serisi al 7 kitap celiacığımın sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

okusun o kitapları kızın aysegüle fettanlık dersi vermezse ben ne olayım :lepi:

merve boğulurda amerikan aktristlerini takip ederek böle fettan bir rol yaratıor ztn :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…