http://s.ytimg.com/vi/Tp4ncm_hQ0U/0.jpg
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
makyajla bi yere kadar sırnaşık şey
ccc heves ccc :lepi:
bu arada arzu karakteri ciddi sempatik annesine sosyal obez dedi yaa (cok kisi tanıyan manasında ) ali'ye antidepresan ikram edeyim filan aklinialirimsmile aslında annesi haklı potansiyelinin farkında olup suyun gölgesinde kalması cok eğlenceli bi karaktere dönüsebilir hem cogundan güzel hevesten sonra en gzl kızlardan yani sinemle merveden çok daha iidir. :CüvCüv:
Topikdeki önceki sayfalara baktım biraz bazı kişiler bunların örnek alındığını gençlerin dizideki kişiler gibi olmaya çalıştığını söylemiş.Bende liseye gidiyorum ve diziyide izliyorum ne onlara özeniyorum ne örnek alıyorum sadece izliyorum eğlence için her gördüğümüze özenicek değiliz dimi.?
Son bölümde meriç bi söz söylemiştii.
Pokemonu izleyipde cammdan atlamıyoruzz..
çok haklısın canım. kaydirigubbakcemile5
kesinlikle katılıyorum. bir dizi illa herkese örnek olmak zorunda değil. bu dizideki karakterler de hayatın gerçeği.
onları ÖRNEK veya İBRET almak izleyen kişinin kendisine yani hayat anlayışına, yetiştirilme tarzına bağlı.
bir de hayatta izlemem çok saçma buluyorum diyip diyip bizden çok dikkat ederek izleyenler var ya ben de bunu tuhaf buluyorum açıkçası. CADIARZU
Valla ben tepki bekliyordum bana hak verince şaşırdım
ne yalan söylüyümbilmiyorumkismile
Tşk. ederim cnma.s.
vereliniortak
Artık birilerinin gençlerinde kendi fikirleri,kendi yaşam tarzı,kendi kararları olduğunu anlaması gerek.
vereliniortak
Artık birilerinin gençlerinde kendi fikirleri,kendi yaşam tarzı,kendi kararları olduğunu anlaması gerek.
Ben de el sıkayım bari. :)) vereliniortak
Çok güzel yazmışsın tatlım. Liseye giden bir genç kızdan bunları duymak çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?