Ayşegülle çet nabıo öleeeeeeeee :1shok:
gossib girl de de ikisi aşk yaşıymş heralde ?
Benim gibi izlemeyi bıraktınız mı yoksa siz de? sempatiksalakcinni
Kimse uğramıyor buralara.
Hiç bakmadım ben bugün. Artık izlemeye değer olmadığını düşünüyorum.
Cıvıdı bence. Abartılı, saçma sapan hareketler, intikam almalar bilmem ne...
18 yaşındaki insanların uğraşacakları daha mühim şeyler olmalı.
Bu kadar boş olmamalı insanlar. :umursamaz:
Arada bir gözatabilirim belki vaktim olursa.
heves o kadar estetik ameliyatının o kadar saç acıcısına ve makyaja o kadar güze görünüor.
normalde esmer , teni flnda. facede ekledik biz bildiğin makyajsız demet akalın gibi cingeneye benzio o kadar pudra sürmese o saça o ten çok pis sırıtır bide internette kısa saçlı resimleri var iğrenc bence ayrıca ardA turan'la çıkarkenki hali doğal hali klişe bi esmer bir artısı yok yani.
sinem kobal'ın saçları arzununda mimikleri hosuma gidio.
oyunculukta en ii ise merici oynayan o kücük çilli kız abilerine ablalarına taş çıkartır walla bıcırık mimikler , rolü sahiplenis filan süper zemuszemuszemuszemus
ztn dierlerini de at çöpe gitsin.
Herkes nerelerini yaptırıyor bişeye benzemiyor valla. Her yeri estetik olsada çok hoş kız bence.:hulya:
şu an güzel olabilir ama orjinalde de güzel olmalı bi bayan.
ben pek bişeye benzetemiorum artık önceden bn de begeniodum ama orjinal halini gördükten sonra vazgectim hele kendisi gossip girl.deki hazel çakması maksat sarısın görgüsüz bi kız aramak olsun ( ki bnce hazelle kıyaslandığında ucube gibi kalıyor gossip girldeki ana karakterler gibi hazell ve penelope fln yan karakterler de cok hostu ))= bnce o kdr acıcıya 30 unda kel kalır bilmiyorumkismile
Login | Facebook
Login | Facebook
gitgide evrim gecirmis bu kız tamam yarısmada derece almıs ama fiziği ile yüzü güzel değil we bence arda turanla takılırken ki pure esmer hali çok daha natural ve güzel görnüor aslında sanırım kendisi ardayı sineme kaptırınca gaza geldi sinem gibi sarısınlk yolunda bilmiyorumkismile
bn karsıyım önüne gelenin platin saçlı dolasmasına sineme yakısıyor da bu kız bna yapmacık gelior gercek hayatta da ''heves'' gibi bişi oldugunu düsünüorum...
Sen gossip girl e fena takmışsın.:bbo:
Ali Arzu dan hoşlanıyo mu yoksa Su ya yakın olmak için kesik kesik izledim,bilgilendire bilir misiniz plesa bayanssulusmile
Nicola
canım beğenmiyorsan izlemeyeceksin bu kadar basit
gelip burda devamlı iki dizideki karakterleri karşılaştırıp kötülemekten,çakma deyip durmaktan ne anlıyorsun bilmiyorum
başka işin yok mu çakmaysa çakma bırak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?