- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
hayır şimdilik hoşlanmıyor çünkü dün ki bölümde bar sahnesinde çetine diyordu oyuna devam ediyorum hala :) bence oyun derken hoşlancak gibi ama izleyelim görelim :)
Nicola isimli üye burda fikirlerimizi ilettik diye özelden ahlak dışı mesajlar atıyosun sende düşüncelerini bildirdin biz seni düzgün bi uslüpla yanıtladık.
Bu arada gerizekalı liseli yazmışsın liseli olabilirim ama inanın hareketlerinize bakılırsa sizden daha akıllıyım.
Nicola isimli üye burda fikirlerimizi ilettik diye özelden ahlak dışı mesajlar atıyosun sende düşüncelerini bildirdin biz seni düzgün bi uslüpla yanıtladık.
Bu arada gerizekalı liseli yazmışsın liseli olabilirim ama inanın hareketlerinize bakılırsa sizden daha akıllıyım.
Bana da öyle geldi oyun oyun derken, Arzu ya aşık olacak gibi:dance:
bende öyle düşünüyorum canım :lepi: sanki çetlede ayşegül olcak demirlede su çünkü ortada yasak şeyler olması lazım dimi suyla demirin babasıyla annesi ilişki yaşadığı için sorunlar olcak çetin babasıyla ayşegülün annesi evli olduğu için ondada sorun çıkıcak vayy be senarist gibi kızımm delikafadulden
Heves le kankası açıkta mı kalıyo bu durumda,var mı bi fikrin :roflol:
Su denen kıza gıcık oluyorum :dilcikar:
su gerçekten çok aptal
kızım demir mi çetin bi karar ver artık yaaaa
herkesin aynı düşüncede olması ne güzel:jeyyar:
Su da her dalda oynuyo maşallah :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?