Küçük Sırlar Kanal D

ben ızlemiyorum ama soncuta esinlenme olacaksa illaki karakterlerı benzetecekler yanı bu kadar takmata gerek yok kı gossip girl ü bende izliyorum bu dizidede yarı yarı gördüm aman o kadar benzerlıkte yok zaten olamaz olanda olsun ne var bu kadar takıyorsunuz..
birde siz cok elestrriyosunuz sinir oluyorsunuz ama izleyip sinirlerinizi iyice bozuyorsunuz

bu arzu demirin annesine ne dedi de kadın öyle taksiye binip gitti .. ağladı falan.. ben orayı kaçırdım ya izleyen varsa anlatablir mi merak ettim çok :)

Nicola isimli üye burda fikirlerimizi ilettik diye özelden ahlak dışı mesajlar atıyosun sende düşüncelerini bildirdin biz seni düzgün bi uslüpla yanıtladık.

Bu arada gerizekalı liseli yazmışsın liseli olabilirim ama inanın hareketlerinize bakılırsa sizden daha akıllıyım.

:1shok: :1shok:

Kızım severek izliyor söylediğine göre lisede çok entrika dönüyormuş filmden betermiş

kötü içerik olarak bildirsene canım yönetime..ne demek gerizekalı..terbiyesizlik bu yapılan..şikayet et

Bana da öyle geldi oyun oyun derken, Arzu ya aşık olacak gibi:dance:

bende öyle düşünüyorum canım :lepi: sanki çetlede ayşegül olcak demirlede su çünkü ortada yasak şeyler olması lazım dimi suyla demirin babasıyla annesi ilişki yaşadığı için sorunlar olcak çetin babasıyla ayşegülün annesi evli olduğu için ondada sorun çıkıcak vayy be senarist gibi kızımm delikafadulden

Heves le kankası açıkta mı kalıyo bu durumda,var mı bi fikrin :roflol:

Kizlar fragman şutarafagitti

[youtube]o_BJDSM3pYc[/youtube]

Su da her dalda oynuyo maşallah :dance:

valla yaa bide arzuya dioya ali için onun tek derdi benim ne havalı ya ali nasıl dedi ama dünya senin etrafında dönmüyo ben arzudan hoşlanıyorum diye tabi yalan sölüyo ama bence kesin aşık olcak arzuya :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…