vayy geçen gün internetten kurtlar vadisi pusu geçen seneki bölümüne rastladım
iskender büyük'ük kızını küçük sırlardaki arzu canlandırmış ve geçen sene de iskender dizideki kızıyla aşk yaşıyor diye haber çıkmıştı.vay vay vay.arzuya bak hele.şimdi de dizideki en yakın arkadşının eski sevgilisiyle :))
bir bölümde zap yaparken merve boluğuru gördüm havuz başında mayokini giymiş
aman allahım nasıl zayıf kaburgalar belli..
iğrençti hiç estetik yoktu kemik torbası gibiydi resmen..
Küçük Sırlar dizisinde 'Çetin' karakteriyle gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit geceleri uyuyamıyor. Ayakligazete.com'un haberine göre, diziye başlar başlamaz kendisine Cihangir'de aylık 2 bin liraya bir ev kiralayan Burak Özçivit evi kiraladığına pişman oldu.
Ünlü oyuncu evinin alt katındaki evin mühürlü olduğunu fark edince ev sahibine sebebini sordu. Aldığı cevap karşısında şok olan Özçivit için kabuslu geceler başladı. Yaşadığı evin alt katında işlenen bir cinayetten dolayı mühürlü olduğunu ve cinayetin soruşturmasını henüz bitmediğini öğrenen Burak Özçivit geceleri uyumakta zorluk çekiyor. Ev sahibinin kiralamadan önce bu bilgiyi yakışıklı oyuncuya vermemesi ve Burak Özçivit'in sonradan cinayeti öğrenmesi çiçeği burnunda kiracı Özçivit'i adeta çaresiz bıraktı. Evinde huzur bulamayan Burak Özçivit'in aklına sürekli cinayet geliyor ve uykuları kaçıyor.
ALINTIDIR.....
Küçük Sırlar dizisinde 'Çetin' karakteriyle gündemden düşmeyen yakışıklı oyuncu Burak Özçivit geceleri uyuyamıyor. Ayakligazete.com'un haberine göre, diziye başlar başlamaz kendisine Cihangir'de aylık 2 bin liraya bir ev kiralayan Burak Özçivit evi kiraladığına pişman oldu.
Ünlü oyuncu evinin alt katındaki evin mühürlü olduğunu fark edince ev sahibine sebebini sordu. Aldığı cevap karşısında şok olan Özçivit için kabuslu geceler başladı. Yaşadığı evin alt katında işlenen bir cinayetten dolayı mühürlü olduğunu ve cinayetin soruşturmasını henüz bitmediğini öğrenen Burak Özçivit geceleri uyumakta zorluk çekiyor. Ev sahibinin kiralamadan önce bu bilgiyi yakışıklı oyuncuya vermemesi ve Burak Özçivit'in sonradan cinayeti öğrenmesi çiçeği burnunda kiracı Özçivit'i adeta çaresiz bıraktı. Evinde huzur bulamayan Burak Özçivit'in aklına sürekli cinayet geliyor ve uykuları kaçıyor.
ALINTIDIR.....
ben getiririm onun uykusunu delikafadulden
akannehir bilmiyorumkismile Ayyy doğru mu ki bu acaba...
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile Doğruysa çok korkunç. eyvahedigeldismile
Yazık çocuğa, tabi ki uyuyamaz. eyvahedigeldismile
ALINTIDIR.....
Ayy boşalt evi Çettttt..
Ben olsam ben de uyuyamazdım yanii
aynen ben olsam 1 dk durmam o evde madem uyuyamıyorsun çık o kadar para kazanıyosun sorun mu bu senin için kaydirigubbakcemile3
Çok sevmiştir evi yazıkkkk delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
Yeni kiralayınca kıyamaz da insan yaa, hevesini almadan sempatiksalakcinni
olabilirr :lepi:
ömerin oğlu nede olsa para onun için sorun mu :roflol:
Yaniiiii :roflol: :roflol: :roflol:
bu arada bu bölümde baba-oğul ilişkilerine hasta oldum ikisininde süperlerdi samimin barını bastılar yaa :roflol:
Hayır zaten birbirlerine destek olmaları lazım. Baba-oğullar sonuçta. Ama gerçekten çok güzeldi orası kaydirigubbakcemile3
neslişahın olduğu zamanlar çok uzaklardı birbirlerine böyle iyi olduu sevdim :dance::dance:
Neslişah cadısı dolduruyodu ya Ömer'i, uyuzzzklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?