Küçük Sırlar Kanal D

ben sinem kobalı beğeniyorum hoş kız fiziği de çok düzgünboshayallersmile
ama dizideki diğer kızlar güzel değil arzu olsun ayşegül olsun yüzleride fizikleride güzel gelmiyor bana:hulya:

aliyle arzu baristimi anlamadim???
sebnem donmezi bu bolumde daha cok begendim, duz sac yakismis,ama o kivircik saclar hic yakismiyor hiccc.

Kopardı beni Arzu ya cipsleri nerelere saklamış :))))))

Ali geldi evine Arzu güvenlikçilere diyoya hadi ne duruyorsunuz atın şunu diye :))))))

Ali tel ile arıyo Arzu açmıyo ya sanki ben onun kafasını yardım diyo :)))))))

Hepsi komikti en çok Ali Arzu aşkı dikkatimi çekiyo gerisi fasa fiso !!

Alinin konuşmaları çok komik ya sempatik gelio bana .. her haltı yapıo ama yine arzuya gelio aşık olmaya başladı sanırsam.. onlar anca birbirini paklar bence :) ama şu çetine sinir oluorum çok yapmacık .. su da çok salak ya o hareketleri davranışları bazen öldürüo beni sinirden ..

aliyle arzu baristimi anlamadim???
sebnem donmezi bu bolumde daha cok begendim, duz sac yakismis,ama o kivircik saclar hic yakismiyor hiccc.
Evet kıvırcık olduğu için o kadar çirkin gözüküyormuş
Bıykları da gitmiş şebonun sıhhatler olsun hacısempatiksalakcinni

Evet kıvırcık olduğu için o kadar çirkin gözüküyormuş
Bıykları da gitmiş şebonun sıhhatler olsun hacısempatiksalakcinni

Ya evet yaa o neydi öyle. Diyorum bu kadında bir gariplik var, kara kara görünüyor dudaküstü. Bence hala da var aynı sorun dünkü bölümde ben bi değişiklik göremedim. Çok beğenirdim Şebnem Dönmez'i. Ne olmuş bu hatuna hiç anlamadım.

Bende Şebnem Dönmezi çok beğenirdim nolmuş anlamadım o mimikler gitmiş sempatiklik tuhaf bişi olmuşsositososito

son bölümü izledim de hayatımda gördüğüm en saçma mezuniyet balosuydu yalnız,aileler napıyodu orda be?en güzel kıyafet yeşiliyle arzunundu bence çok hoşuma gitti,ayşegülünde güzeldi ama dediğiniz gibi kızın kaburgaları sayılıyo hoş durmamış.şebnem bıyıkları aldırmış diyosunuz ama ben izlediğimde hala duruyodu siyah siyahtı dudaklarının üstü.son olarak dizideki favorim ömersempatiksalakcinni

Ben de Ali'ye aşığım. senağlama
Çok tatlı çocuk yaa.
Bu bölümü onun için izlicem birazcık. senağlama

bizim bu aktör bayanlar makyajla yatar sabahta makyajlada uyanır

şebneme düz saç daha çok yakışmış..
ama bıyığı yok aslında gölge oyunu..

şebnem dönmez üst dudağını şişirte şişirte oynatamaz hale gelmiş
birde bunlar seslerini üstüne dulaj yapıyorlar herhalde
yine aynı ses ama sanki daha değişik geliyor dimi kızlar
özellikle arzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…