çetle ayşegül üvey kardeş değillermiydi,üstelik birbirlerinden nefret etmiyorlarmıydı ya,ben anlamadım neden bunlar öpüşüyor
arzunun yüzü güzel aslında bu bölüm pek sevimli geldi bana ama o mavi kıyafeti görünce yine nefret ettim nolur şu kıza biri el atsın acilen yaa
:roflol::roflol::roflol::roflol:bu su da çok zeki ya herşeyi şıp diye anlıyo ya abisine salak diyobunların ailesinde genetik olmuş bu gerizekalılık babaları iskele babası anneleri çekmiş gitmiş abisi zihinsel engelli kardeşi aptal sarışın güzel ve yakışıklılar ama beyin yok
a.sa.sa.sa.sa.sayşegülde para delisii
Arzu hamile akannehir Ali bu sefer kacacak bence, bu zamana kadar dayandigi mucize boshayallersmile
dizinin adı yanlış koyulmuş bence küçük sırlar değil küçük rezaletler daha uygun olurdu nesi bunun gençlik dizisi ya? bu kadar da olmazki dizide ayşegül üvey kardeşiyle çetinmidir nedir onunla aynı yatakta yuh artık allahtan rtük duruma el koyduda yayınlanmadı,ensest şeyleri gözümüze sokar gibi yapmaları çok yanlış.
benim bildiğim üvey kardeş değiller.çet babasının, ayşegül annesinin kızı.farklı kişilerden.(aman Allahım nasıl bi cümle bu ya!!)ama napıyım isimleri unuttum :kedi:
Arzu ve ali bi an boş durmuyolar her an sevişme pozisyonu arzu geç kaldı bence hamile kalmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?