Küçük Sırlar Kanal D

bu su da çok zeki ya herşeyi şıp diye anlıyo ya abisine salak diyo bunların ailesinde genetik olmuş bu gerizekalılık babaları iskele babası anneleri çekmiş gitmiş abisi zihinsel engelli kardeşi aptal sarışın güzel ve yakışıklılar ama beyin yok

Arzu hamile akannehir Ali bu sefer kacacak bence, bu zamana kadar dayandigi mucize boshayallersmile

çetle ayşegül üvey kardeş değillermiydi,üstelik birbirlerinden nefret etmiyorlarmıydı ya,ben anlamadım neden bunlar öpüşüyor

arzunun yüzü güzel aslında bu bölüm pek sevimli geldi bana ama o mavi kıyafeti görünce yine nefret ettim nolur şu kıza biri el atsın acilen yaa

çetle ayşegül üvey kardeş değillermiydi,üstelik birbirlerinden nefret etmiyorlarmıydı ya,ben anlamadım neden bunlar öpüşüyor

Hic kardes gibi degillerdi de bu gelisme beni sasirtti.

Ben Cet'in Aysegule daha merhametli ve abi gibi davranmasini bekliyordum, galiba yesilcam devrinde kalmisim sempatiksalakcinni

arzunun yüzü güzel aslında bu bölüm pek sevimli geldi bana ama o mavi kıyafeti görünce yine nefret ettim nolur şu kıza biri el atsın acilen yaa

Ay o neydi ya 80lerden kalma, saclarida oyle.. Bilerek cirkinlestiriyorlar sanki..

Bundan onceki bolumde salvar gibi bisey giydirmislerdi bin kilo gibi duruyordu akannehir

ayyy arzunun kıyafeti neydi öyle....
aynaya bakmıyolarmı bunlar hiç ya...
hele diziye yeni biri girmiş suyun ev arkadaşı...
o kızın demirle buluşmaya gittiği kıyafeti neydi ya öyle...
dizide ayşegülle suyun giyimine bitiyorum çok güzel giyiniyorlar...

arzu kafadan sakat birini oynuyo demi çok dengesiz ya o kadar da kiloluda değil ama çok saçma giyiniyo ayşegülde bence dizideki en güzel kız yüz hatları çok çekici fiziği daha da güzel

dizinin adı yanlış koyulmuş bence küçük sırlar değil küçük rezaletler daha uygun olurdu nesi bunun gençlik dizisi ya? bu kadar da olmazki dizide ayşegül üvey kardeşiyle çetinmidir nedir onunla aynı yatakta yuh artık allahtan rtük duruma el koyduda yayınlanmadı,ensest şeyleri gözümüze sokar gibi yapmaları çok yanlış.

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayşegülde para delisii
a.sa.sa.sa.sa.s
Arzu hamile akannehir Ali bu sefer kacacak bence, bu zamana kadar dayandigi mucize boshayallersmile

:1shok:bilmiyorumkismileakannehir

benim bildiğim üvey kardeş değiller.çet babasının, ayşegül annesinin kızı.farklı kişilerden.(aman Allahım nasıl bi cümle bu ya!!)ama napıyım isimleri unuttum :kedi:

Arzu ve ali bi an boş durmuyolar her an sevişme pozisyonu arzu geç kaldı bence hamile kalmakta

benim bildiğim üvey kardeş değiller.çet babasının, ayşegül annesinin kızı.farklı kişilerden.(aman Allahım nasıl bi cümle bu ya!!)ama napıyım isimleri unuttum :kedi:

Aysegulun annesi Neslisah, Cet'in babasi da Omer.

Gereksiz ne bilgi varsa bende toplanir zaten hehe sempatiksalakcinni :kedi:

Arzu ve ali bi an boş durmuyolar her an sevişme pozisyonu arzu geç kaldı bence hamile kalmakta

Sorma sanki yapacak baska bisey yok, Arzu'da costu iyice bari onlemini alsalardi

Hadi Arzu tecrubesiz ama aptal degil ya, Ali'de ciktigi kizlar gibi zannetti herhalde hic uyarmamis. boshayallersmile

Ay 1-2 bölümdür izleyemiyorum,ayşegülle çetin sahnesi bu bölümdemi ?
yoksa geçen bölümden mi kaldrılmş ? anlamadım ben..fragmanda bulamadım :S

RTÜK tarafından yasaklanmış herhalde.

O yatak sahnesi bu bölümde olmasına rağmen gösterilmedi.

Öpüşürlerken sabah oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…