Küçük Sırlar Kanal D

Araştırdım.

Cüneyt Köprülü tarafından engellendi yazıyor kimi yerde kimi yerde RTÜK

Ben neler kaçırdım bu dizide bilmiyorumkismile
Bide artık kimse izlemiyo galiba CADIARZU

su'yun pijamaları ne güzeeeelaklinialirimsmile

saçının rengi de bu aralar çok hoş

Son düzenleme:
bu demir'de deri montlami dogmus acaba hic cikartmiyor, yakinda jiletle kaziyip cikartacaklar ustunden

dün kanal gezdirirken gördüm en son sahneydi cetin yurda giriyordu heralde
ay o montu,o yürümesi filan chuck bass ti inanamadim hani o kadr cok etkisinde kalmiski ayni tip yürüdü..
ya simdi cetinle su mu oldu..demire ne oldu ?

dizinin orjinaline göre,ayşegülle çet büyük bir aşk yaşayacak,ayşegülle su kanka olcak

kızlar bu bölümde değilde önceki bölümünde su yurtta kıyafetlerini çıkarırken oda arkadaşı elbisenin markasına pırasa dedi ya o hangi marka yaa anlamadım ben gerçekten var mı öyle bir marka

Pırasa mı? :s Prada olmasın? :uhm:

dizide pırasa demişlerdi ama gerçek markayı söylememk için yapmışlardır heralde prada dır gerçeği.Hiç duymamıştım da o yüzden merak ettim

Ayyy yok ya pırasa diye bir marka olamaz herhalde. Diğerinin ismini vermemek için yapmışlardır o zaman.
Çok saçma olmuş yalnız. Pırasa ne yaa... :bbo:

tabi canım markaların isimlerini değiştirmişler ama komik olmuş çok güldüm pırasaya..:))

Son düzenleme:
yeni fragman
[dailymotion]video/xfey8s_kucuk-syrlar-16-bolum-fragmany_music[/dailymotion]

Son düzenleme:
Ahlaksızlığın diz boyu olduğu ve gençlere kötü örnek oluşturduğunu düşündüğüm dizi!

Ahlaksızlığın diz boyu olduğu ve gençlere kötü örnek oluşturduğunu düşündüğüm dizi!

Kötü örnek olarak almaya sebep olacak şey karakterimizdir.

Düzgün karakterde kimse kötü örnek almaz bunu.

Burda da iş aileye düşer.

Çevrenizde bu durumda insanları görmüş de bu düşünceye düşmüş olabilirsiniz.

Saygı duyarım.

Ama karakter çok önemlidir.

Hayatı karakter şekillendirir.

Son düzenleme:
bu konu başka topiklerde çok tartışıldı konuşuldu..kimisi diziler ahlak bozuyor dedi,kimisi o sana kalmış,istemiyorsan izleme kardeşim dedi.

küçük sırlara baştan beri tepkiliyim aslında,fragmanlarını görüyorum,bazen zap yaparken rastlıyorum diziyede...

liseye giden gençlerin ölümüne makyaj yapması,onla bunla yatıp kalkması,son model arabalarda fink atması,yaşından oldukça büyük gösteren kıyafetler giymesi,ellerinden içki kadehlerinin düşmemesi hoş değil..

biz olumsuz örnek teşkil eden şeylerin farkındayız ama gençler bunun farkında değil ve model alıyorlar kendilerine.zaten %90 ını gençler oluşturyor izleyici olarak

aileye çok iş düşüyor burada.

mesela yan komşum böyle şeylere çok dikkat eder,çocuklarım ahlaklı olsun,aman yanlış bişey yapmsaınlar diye çok uğraşır..kendisi çalışıyor eşide çalışıyor..akşama pestili çıkmış biçimde eve dönüyor..yemekti bulaşıktı,ortalık toplama ütü hepsi akşama kalıyor ve kıznın bu diziyi izlediğinden haberi bile yok..ben nerden biliyorum yan odadan tv nin sesi geliyor...

diğer bir örnek dayımlar..dayım ve yengem de çalışıyor..2 kızları var..onlarda yorgunluktan yığılıyorlar..zaten çocukların aman ders çalışalım diye bir sorumlulukları asla olmadı..nerde boş iş bunlar orda..
ama dizinin sıkı takipçisi ikiside ve acaip değiştiler.şok oluyorum onları görünce..daha orta 3 e giden çocuk hergün maşa yapıp makyaj yaparmı??? dayım ve yengem sabahın köründe çıktıkları için onların okuluna gidişini görmüyorlar..görse ikiside engel olur..
ojeler,hergün ya saç düzleştirmeler yada maşa yapmalar,makyaj yapmalar..
ben bunları facebooktan görüyorum resimlerini

bu yaşta çocuk bunları yaparmı yaa..nasılsa makyajında zamanı gelecek..ne bu acele..biz bi at kuyruğu yapar öyle giderdik okula..liseyide bitireli daha 8 yıl oluyor öyle aman aman uzun senelerde geçmedi..
konuşmalarını duyuyorum ay su harika!!!! bu haftaki kıyafeti süperdi..ruju harikaydı..ayşegülün küpesi mükemmldi,hevesin topuklu ayakkabısını gördünmü bittim!!!!
çetle su da bir türlü öpüşemediler,ay keşke çet beni öpse!!

bu ne yaaa..ben topukluyu üniversitede giydim..ruju yine üniversitede sürdüm..25 yaşındayım dış görünümüme ve bakımlı olmaya gayret ederim..ama hergün saçımla uğraşmak,hergün makyaj yapmak,süreli topuklu giymek hala bana göre değil...

dayım yengem bunların akıbetini bilse yer yerinden oynar ama bişeyde diyemiyorsun ne yapacaksın..

Ayy ne saçma yaa... Herkesin kendi tercihi. İsteyen 30unda makyaja başlar, isteyen 15 yaşında başlar.
Kime ne bundan? sempatiksalakcinni Makyaj ve hergün düzleştirdiğimiz saçımıza göre mi belli olacak iyi ya da kötü olduğumuz. :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…