bu yaşta çocuk bunları yaparmı yaa..nasılsa makyajında zamanı gelecek..ne bu acele..biz bi at kuyruğu yapar öyle giderdik okula..liseyide bitireli daha 8 yıl oluyor öyle aman aman uzun senelerde geçmedi..
konuşmalarını duyuyorum ay su harika!!!! bu haftaki kıyafeti süperdi..ruju harikaydı..ayşegülün küpesi mükemmldi,hevesin topuklu ayakkabısını gördünmü bittim!!!!
çetle su da bir türlü öpüşemediler,ay keşke çet beni öpse!!
bu ne yaaa..ben topukluyu üniversitede giydim..ruju yine üniversitede sürdüm..25 yaşındayım dış görünümüme ve bakımlı olmaya gayret ederim..ama hergün saçımla uğraşmak,hergün makyaj yapmak,süreli topuklu giymek hala bana göre değil...
aslında bir yönden haklısın gerçekten gençlerimiz tvde gördükleri çoğu şeyi örnek alıyorlar kendine bazen sabah mügeye bakıyorum 14-15 yaşındaki kız kaçmış markete gidiyorum diye çıkmış gelmemiş ne oluyor gençliğimize böyle diyorum hatta prıgramda resimlerini koyuyorlar sanırsın 20li yaşlarda..
ama yine gördüğüm bunların çoğu dar kesimli ailelerin çocukları özenip havalara giriyorlar...
ben inanıyorum çoğu gencin bu diziyi izlerken bazı şeylerin bilincinde olduğuna.. benim yiğenimde 14 yaşında lisede oda saçlarını düzleştirir ama yazın saçları çok kabardığı için aldı öyle makyajda yapmaz ve çoğu büyüklerindende aklı başında hareket eder o yaşlarda illaki olacak dizilerdeki erkekleri yada kızları beğenme şahsen ben bile zamanında dizlerde çok beğendiğim tipler vardı ama hiç birinide örnek almadım..zaten bazı istisnalar dışında şimdi ailelerin çoğu tvde bu tür olayları göre okuya çocuklarını iyi gözlemliyor takip ediyor...
sonuç olarak isteyen izler, istemeyen izlemez...
bu arada gençlik dizisi ama ben severek seyrediyorum.. izleyici kesiminde annelerde var merak etmeyin..:)))
Sen at kuyruğu yapıp gidersin millet maşa yapar gider..
Sen 25 inde başlarsın makyajına millet 13-14 ünde
Başkalarının hayatlarına müdahale etme hakkını vermiyolar sana cicim.
Çocugun olursa baskılarını onun üzerinde uygula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?