Küçük Sırlar Kanal D

herşeyin bir yaşı vardır..13-14 ünde başlayıp çoğu şeyi tüketmenin bir manası yok..
yaşına göre davranmalı yaşına göre giyinmeli herkes..aksi takdirde hiç yakışmıyor ne haline ne tavrına..masumluk erkenden gidiyor...buda benim görüşüm..sana saçma gelebilir.

aslında bir yönden haklısın gerçekten gençlerimiz tvde gördükleri çoğu şeyi örnek alıyorlar kendine bazen sabah mügeye bakıyorum 14-15 yaşındaki kız kaçmış markete gidiyorum diye çıkmış gelmemiş ne oluyor gençliğimize böyle diyorum hatta prıgramda resimlerini koyuyorlar sanırsın 20li yaşlarda..
ama yine gördüğüm bunların çoğu dar kesimli ailelerin çocukları özenip havalara giriyorlar...

ben inanıyorum çoğu gencin bu diziyi izlerken bazı şeylerin bilincinde olduğuna.. benim yiğenimde 14 yaşında lisede oda saçlarını düzleştirir ama yazın saçları çok kabardığı için aldı öyle makyajda yapmaz ve çoğu büyüklerindende aklı başında hareket eder o yaşlarda illaki olacak dizilerdeki erkekleri yada kızları beğenme şahsen ben bile zamanında dizlerde çok beğendiğim tipler vardı ama hiç birinide örnek almadım..zaten bazı istisnalar dışında şimdi ailelerin çoğu tvde bu tür olayları göre okuya çocuklarını iyi gözlemliyor takip ediyor...
sonuç olarak isteyen izler, istemeyen izlemez...
bu arada gençlik dizisi ama ben severek seyrediyorum.. izleyici kesiminde annelerde var merak etmeyin..:)))

Son düzenleme:

Sen at kuyruğu yapıp gidersin millet maşa yapar gider..
Sen 25 inde başlarsın makyajına millet 13-14 ünde
Başkalarının hayatlarına müdahale etme hakkını vermiyolar sana cicim.
Çocugun olursa baskılarını onun üzerinde uygula

tam da silmek için girmiştim..karşılıklı atışıpta seviyemi düşürmekten vazgeçtim...

Son düzenleme:

öncelikle saygılı bir biçimde yorum yaptığınız için teşekkür ediyorum..

elbette bütün gençler örnek alır demiyorum..kimisi gerçekten çok bilinçli oluyor..küçük olmasına rağmen hayal dünyasında yaşamıyor..ama dediğiniz gibi tamamen örnek alanlarda var..zaten neden sadece saç düzleştirmeye veya maşa yapıldığına takıldı anlam veremedim..her küçük yaşta düzleştiren maşa yapan gencin ilerde vay haline demedim..kendi kuzenlerimi gözümün önünde gördüğüm için onları ve özendiklerini anlatmaya çalıştım..neyse...zaten dizide geçen hayata sahip olan gençler türkiyede %1 i geçmez..fazlasıyla uçuk bana göre..izleyen izlesin lafım yok..sadece küçükler için uygun olmadığını dile getirmeye çalıştım..çünkü ergenlik döneminde çoğu şeyin farkında olmadan aklı 5 karış havada gezenler var ve üzülüyorum onlar için..zaten dizinin böyleleri için kötü olduğunu düşünüyorum..kendini bilen için sorun yok

bircok dizide neler var aile yapisina uymayan genclere olumsuz ornek olan ama gunah kecisi bu dizi galiba herkes bu diziyi kotuluyor

dizideki oyuncular reşit değil rollerine göre,ama maşallah clublerden çıkmıyorlar ayrıca erken yaşta bekaretlerini kaybediyorlar,bu cinsel istismara girer bu dizinin bu yönde gelişmesi suç aslında..

Bu konuların tartışması her dizide oluyor artık.

Herkes bir olumlu,bir olumsuz yan çıkarıyor dizilerden.

Hep söylerim,söylemeye de devam edeceğim.

AİLE de biter herşey.

Bakın " Issız Adam " vizyondaydı. Gitcektim filme. Kardeşimle gitcektik hatta. Araştırdım nette. Baktım onla gitmem hoş olmaz. Küçüktü o zamanlar. Şu anda 16 yaşında.

Ona daha güzel daha ona uygun bir film önerdim. O ona girdi ben Issız Adam'a.

Şimdi mesela giderim o filme beraber. Çünkü artık herşeyin farkında.

Ama +18 film izlemeyi ben de sevmem mesela. Zevk almam o filmlerden. Kardeşime de izletmem.

Ailemden de böyle gördüm ben.

Bir dizide sevişme sahnesi mi var hemen kapatırdı annem babam. Şimdi kendim izleyeyim bir şey demezler ama küçükken olmazdı.

İşte herşey aileden bitiyor arkadaşlar.

Bi de şu var benim aileme normal gelen bir başkasının ailesine anormal gelir.

Bu da normaldir.

Farklı farklı yerlerde yaşıyoruz, farklı farklı kültürlerde büyüdük sonuçta.

Bu tartışmayı kapatmakta fayda var.

Zaten kimse kimsenin düşüncesini kabul etmicek.

En iyisi tatsızlık olmadan kapatalım konuyu.

Herkesin doğrusu kendine.

Ama dediğim gibi kumanda denilen bir alet var.

Beğenmediğin şeyi izlemeyeceksin

Kitle iletişim sistemlerini inceleyen her kişi bunun böyle olması gerektiğini görecektir zaten. Otoriteler bile bunu doğrulamıştır. Tartışmak gereksiz.

Nasıl konuşuyorsun ya sen saygılı ol biraz!lmaz:

bu diziyi gossip girl gibi birebir uyarlamaya çalışıp konuyu liseliler üzerine kurmayabilirlerdi, zaten adı üstünde uyarlama, zaten birebir değil. Keşke liseliler üzerine kuracaklarına 25,26 yaş, çalışan gençler tarzında olsaydı, hem bu kadar tepki çekmez hem bazı şeyler bu kadar abes durmazdı

ayrıca lisede makyaj yapmakta kızları kötü yapmaz, ben liseli kızların makyaj yapmasını gayet doğal buluyorum, tabi assolist makyajı olmadıkça, çokta yakışıyor bence bi rimel, tatlı bi ruj...
bence bu dizide abes olan, oyuncuların hayat odaklarının aşk meşk cinsellik olması, sanki gençliğin uğraşması gereken başka hiçbişey yokmuş gibi...

Son düzenleme:
bir de bence bu tarz dizilerde verilen en tehlikeli alt mesajlardan birisi zengin koca bulursan tüm dertlerin biter hayat çok güzel olur mesajı, bence küçük kız çocukları ve genç kızlar bundan etkileniyor, bu çok tehlikeli... Gençsen güzelsen hiçbişey için endişenmene gerek yok mesajı... Beyaz atlı prensini bekle mesajı... sonra bu kızlar büyüdüklerinde hayatlarındaki en iyi dostun işleri olduğunu acı bi şekilde anlıyor, iyi kötü bi iş sahibi oldularsa tabii

Arzu'nun saçlar ne zaman koyulaştı bilmiyorum, ilk kez gördüm ben bugün. Müthiş olmuş, çok değişmiş.
Şebnem'in saçlar da enfes. Heves'in saçları da uzamış çok güzeldi. Ayşegül'ü hiç beğenmdim yalnız, epey basit bir güzelliği var sanki. Bu gece öyle geldi bana daha doğrusu. Makyajı da hiç olmamıştı.
Eveeettt saç odaklı bir gözlem oldu benimki. Neysee...

sinem kobalı burda izledikçe sanki sürekli sihir yapıcakmış gibi geliyor alışkanlık selenadan heralde

aysegul de kamera kayitlari almaktan bikmadi izleyici bikti artik donup donup ayni seyi yapiyor..aslinda dizi biraz daha guzellesti ogrencilik hayatinda karsilasilan seyler bunlar yurtlarda cok oluyordur eminim..sadece aysegul ayni kaldi bi o duzelmedi gitti akli fikri su ve cet baydi bu biraz

fulya ne uyuz bi kızmış yaa onun hakkından anca ayşegül gibi bi kız gelir ..saçını başını yolcaksın şöyle bi güzel :) su evine dönücek galiba.. millete bak direk yaftalıolar hemen ne ön yargılı insanlarız yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…