Küçük Sırlar Kanal D

görsel bi şovu var dizinin su ayşegül biricik heves bile pek bi güzeller
ama konular diyaloglar çok havada. düşünsenize su öldü bildiği annesine kavuşuyor hiiç orda bitiyor. ya insan kafayı yemezmiaraştırmazmı noktayı koyuyorlar hemen.

Sinem Kobal'ın son sahnedeki seksi kadın bakışı yapmaya çalışması tam bir komediydi.Ahhh zavallım ne kadar da yeteneksiz ve itici yaau. Onun olduğu diğer sahnelerde değiştirdim kanalı zaten. O derece sinir bozucu buluyorum. Kesinlikle oyunculuktan uzak durmalı. Bir torpili mi var nedir her yerde çıkıyor karşımıza. Ne tip var ne yetenekk... Oofff ki ne offf.. :86:

Son düzenleyen: Moderatör:

acaayip katılıyorum sana... hadi sinem kobalı tanısak biz bak şöyle böyle oyna komik oluyosun desek uyarsak tamam dicem ama kızın yakınları da mı uyarmıyo acaba.. o sahneyi çektikten sonra defalarca izlemişlerdir.. biri çıkıpta naptınız be abicim de mi demedi yahu suratı hakkında bişi demicem allah yaratmış ama o malık bakışları beni öldürüyo ya..

Eleştiren, beğenmeyen çok insan var ama ben de anlamıyorum... Gerçekten güçlü bir yerden torpili var herhalde. Yaa oyunculuk iyi olsa tipi de göze batmayacak zaten, ama yok malesef. Ve dediğin gibi o sahneyi çekerken bir insan çıkıp demedi mi şöyle bakma diye... Defalarca deneselerdi de daha iyi bir şey çıksaydı ortaya. Söyleyecek laf bulamıyorum ben artık.

sinem kobala çirkin denmez hoş kız ama sadece oyunculuk yetenegi kötü ..onu izlerken hiç zevk almıyorum

Güzellik kısmı göreceli tabii... Değişir kişiden kişiye.

hatun itici ya söz yok zaten hala o kızın içinde bulunduğu dizinin devam etmesi mucize.. sinemde beğendiğim tek şey saçları yüzünü çıkar saçları benim olsun

Küçük Sırlar Artık Pazartesi Star TV'de .Bilginize

böyle bir haber okudum doğrumu acaba

Kanal D’de ekrana gelen “Küçük Sırlar” Star TV’ye transfer oldu.

Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Boluğur, Kadir Doğulu, İpek Karapınar, Birkan Sokullu’nun başrolleri paylaştığı dizi, seyircisiyle 29 Kasım günü saat 20:00’den itibaren yeni kanalında buluşacak.

star kanal d nin dizilerini kapmaya başladı ilk önce küçük kadınlar sonra geniş aile şimdi de küçük sırlar

Ama reytingler üst düzeyde değil miydi ki bu dizide? Niye fazlalık olarak görsün ki...
Bence Star Tv çok sönük bir kanal olduğu için azıcık canlılık katmak istiyorlar.

sinem kobal mümkünse sexi filan olmasın
o ne kötü oyunculuktu
ölü balık gibi bakıp sexi olduğunu zannediyor ya

star toparlanmaya çalışıyo zaten iyi bir para verdilerse kanal d de kabul etmiştir

Kızlar en son bölümde yabancı bir şarkı çalmışlardı? kim olduğunu çıkaramadım, bileniniz varmı acep? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…