Küçük Sırlar Kanal D

Ama reytingler üst düzeyde değil miydi ki bu dizide? Niye fazlalık olarak görsün ki...
Bence Star Tv çok sönük bir kanal olduğu için azıcık canlılık katmak istiyorlar.

o dediğinde olabilir ama bak geniş aileyi bnce daha çok kitlesi vardı ama onu da yolladılar

star cok izlenen bir kanal degil ondan bence reyting alan dizileri oraya pasliyolar ..yeni diziler baslayacaktir

ay hakkaten sinem kobal o sexy görünmeye çalıştığı sahneleri batırdı,bi insan bu kadar mı beceriksiz olur hiç mi cilve naz bilmez,arda turanla başbaşa kaldığında tek kale maç mı yapıyor bu kız?

mydecember sana katılıyorum. bi ara beğendim diye bi buton vardı onu bulamadım.
reklam arasında gördüm bu sinem kobal`ı onca dizi bi film boyunca oynamayı öğrenememiş. neydi o sexi görünme cabası... yerlere yattım resmen.
birileri bu eleştirelerimizi dikkate almalı. başrol bide :)))))

valla yaa baygın baygın baktı bölüm sonunda "seni bekliyorum" diyo da hiç seksi değildi...olmamış sinem diyor 10 üzerinden 2 veriyoruz

aynen ne olmus o kiza pek masumdu neye dönmüs öyle bari becerebilse. Ilkleri takipcisiydim dizinin son birkac bölüm bakmadim. bu son böüme biraz bakiyim dedim bayagi karismis iliskiler tersine dönmüs.

barda bi adama takilip evine geldi canim adam odaya bi girdi bizimki soyunmus ööööle bakiyo adama orda bitti.bence adam istemiycek

çıplak fotoğraflarını çektiricek 10 bölüm de onla uğraşıcaz

sinem kobalın o halini görünce kendini izleynce ne düşündü rezil oldum allahııımmmm diye kahroldumu acaba diye düşünmeden edemedim

o nasıl baksıtı öyle Sinemin ya bööööööööö kadın aklı sıra şuh olmaya çalışmıs sanırım,70 li yılların banu alkanından farkı kalmamıs,banu bile daha basarılıydı

beğenmiyorum kaldırılması gereken dizilerden biride bu bence. tabi bu benim fikrim

Küçük sırların bütün hatunlarını elime verseler, dövmeye doyamam..hepsi birbirinden gıcık..

Ya çıkarsınlar şu diziden sinem kobalı ya ne rol yapabiliyor ne gülebiliyor ne sarhoş olabiliyor ne ağlayabiliyor
ses tonu zaten itici, gitsin sihir mihir yapsın boş bir insan, hayır konuşmayı da bilmiyor, nasıl başrol vermişler anlamış değilim
yani bir insan rolünün hakkını bu kadar veremeyebilirdi!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…