Küçük Sırlar Kanal D

aynen katiliyorum
cik git sinem:88:

sinem gerçekten çok yapmacık.
ayşegül çok güzel rol yapıyor
ben çok begeniyorum onu.
birde çettt oda rolu güzel yapıyorrr
bence tabii.

sinemin bakışa bittim
ben ağlıyo sandım ya ..annemin cevap şu ' aklınca buğulu ve seksi bakmaya çalışıyo salak '
merve ve arzu güzel rol yapıyor..heves de bence pek göz önünde değil ama konuşma tarzı falan tam tikky kızlar
erkeklerden çet güzel rol yapıyor.

sırf arzu ve ali için izlyrm sinem kobaldan nefret edyrm hiç güzel oynuyamıo allahım yaaaaaaaaa

Şu sinem kobalın saçını başını yolasım geliyor. Kimden bu kızın torpili anlamıyorum ki...
Herkes yerden yere vuruyor ama hala ekranlarda. Sadece ekranda olsa iyi, bir de başrolde.

Arzu gittikce hoş olmaya basladı bence rolunu de guzel yapıyor:)
aslında sinem kobal dısında vasat yok fikrimde o konusmaları falan cok itici:2:

sinem kobal geçen bir röportajında dizilerin deneme çekimlerinde ondan daha güzel kızların olduğunu,bu yüzden kendinin seçilmeyeceğini düşünürken seçildiğini söyleyip,bunu yeteneğe ve tecrübeye bağlamış.yani yetenekliyim demeye getirmiş.

bu kız hiç televizyonu açıp kendini izlemiyor mu?
tabi Ardasıyla gezmekten vakti kalmıyodur

Vaayyy vaayyyy... Şimdi daha da itici buluyorum. Yauu küfredesim geliyor şurda ama yapamam tabi.
Uyuzun önde gideni, tipsiz, yeteneksiz şey... Iyyyykkk... Elime verseler seve seve öldürürüm.

Ahaha daha neler
Biri uyandırsın bu kızı bence

hele o ağlaması yok mu o sinemin allahım yapmacık oldugu nasılda belli gerçekçi yapamıyo yaaaaaaa

Sinem Kobal icin dediklerinize yuzde yuz katiliyorum! Ya yerine baska birini soksalar inan aramayiz Sinem'i.
Yapmacik sinirlenmesi, bagirmasi, aglamasi hic ama hic inandirici degil.. Arzu piskopat ve degisken karakter oynamasina ragmen bizi inandiriyor
Sinem onun ceyregi kadar performans gosteremiyor yaaa...

Cet'in gidip laptop alip kiskancliktan kirmasi guzeldi. Kendisi bile acip resimlere bakamadi.
Bu fotografci da gay galiba Cet'te ne manyak ya, ciplak resimlerini gazetede gormek istemiyorsan istedigimi ver dedi, erkekler koklasa koklasa anlasir felan dedi bilmedigi de yok, hersey var adamda yaaa..

Eee Su seni istiyorum dedi Cet'e, bizim Demir nolacak?? Herhalde Su'yla Cet otelde eglenirken onlara hizmet edecek
Akilsiz Su

su da az değil haaa demire sana aşığım diyo sonrada çete seni istyrm dio bu kız malmı ya

Sinem Kobal'ı az görünce ne de güzel ilerliyor şu dizi.
Keşke her bölüm böyle olsa. Konuşmasa pek bugünkü gibi.
Hoş bir bölüm oldu. Kırmızı elbise muhteşemdi.
Heves'e bayıldım yine. Makyajları, saç şekilleri, elbiseleri, içki içerken attığı sevimli kahkahaları çok şirin. :131:

su gıcığı daha ne istediğinide bilmiyor bide işin ilginç yanı sanki güzel bişey gibi dizinin yakışıklılarıda peşinde!! ayşegül on basar güzellikte, bence seneryoyu değiştirsinler çetle ayşegül birbirine daha çok yakışıyolar

sineme yaptıkları makyaj nekadar ağır ya suratında maske var gibi görünüyo. Ayşegül güzel kız Allah için ama en güzelleri Heves çok cici yahuu

yaaa sinemi birtek ben mi beğeniyorum:26:
oyunculuğu süper değil belki ama çirkin bir bayan da değil bence
aksine ayşegül ve arzu hiç güzel gelmiyorlar bana
tabi güzellik göreceli bir kavram

ben güzellik bakımından arzu hoş geliyor bu kadar küçük yaşta kızların sadece erkek ilgileniyor yani eğitim filan boş hepsi belli bir süre sonra sevgili degiştokuşu yapıyor oyuncuların inandırıcığının olmadığına bende inanıyorum iyi seyirler

Kizlar fragmanda Arzu merdivenlerden dusuyor, galiba cocugunu dusurecek..
Dizilerde hep boyle olur ya..
Ali pisligini yakaliyor Ceyla'yla

evet bende fragmani gordum
galiba cocugu dusurecek Arzu
ama Ali bunu yapmicakti yaaa
gicik oldum
sogdum diziden sacmaladi iyice
ama nette bazi yorumlar okudum
Ali ile Ceyda Arzuya bi oyun yapiyorlarmis
ama boyle bi oyunda olmazki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…