Küçük Sırlar Kanal D

evet bende fragmani gordum
galiba cocugu dusurecek Arzu
ama Ali bunu yapmicakti yaaa
gicik oldum
sogdum diziden sacmaladi iyice
ama nette bazi yorumlar okudum
Ali ile Ceyda Arzuya bi oyun yapiyorlarmis
ama boyle bi oyunda olmazki ya

Bu ne bicim oyun ya, sacma bence.
Neden boyle bisey yapsinlarki??

Olan hep Arzu'ya oluyor

Bu ne bicim oyun ya, sacma bence.
Neden boyle bisey yapsinlarki??

Olan hep Arzu'ya oluyor

bak canim ozeti buldum :

Çetin Su'yu Demir'le yakalar. Ayşegül amacına ulaştığı için sevinirken, Su Çetin'in içini rahatlatacak bir açıklama yapar. Su ve Demir sadece anne ve babalarının evliliğini engellemek için bir aradadırlar.

Su babasının Şebnem'le evlenmesini istememesine rağmen, Emre'nin ismini kötüye çıkartmamak için Demir'e raporları vermez. Bir yandan da bu evlilik gerçekleşirse, Demir'le beraber olamayacaklarının farkındadır

Ali Arzu'nun sıkıştırmalarından iyice bunalmış bir halde Ceyla'ya yanaşır. Arzu'nun iyi bir derse ihtiyacı vardır. Ali'ye güvenmeyi öğrenmelidir. Arzu yemi yutar fakat bu oyunun sonu üçü içinde çok ağır olur.

Bu arada Ayşegül ikinci planının da başarısızlıkla sonuçlanmasina rağmen Su ve Demir'in peşini bırakmaz. Çetin artık Su'ya güvendiğini, bu oyuna devam etmeyeceğini söylese bile bu Ayşegül'ü durdurmaz. Ayşegül Çetin'in karşısına öyle haberle çıkar ki; Çetin Ayşegül'le beraber yeni bir kovalamacanın içinde bulur kendisini.

Demir Su'nun hastane belgelerini vermemesi üzerine, Şebnem'in Emre'yle evlenmesini engellemek için yeni çareler arar. Yusuf'un da yardımıyla, o gün Emre'nin odasına gelen eskort kızlarla bir görüşme ayarlar. Fakat Demir buluşacakları odada beklerken, eskort kızlar yerine ummadığı biriyle karşılaşır!

o kadar abartmaya gerek yoktu oyun yapmak icin

Ozet icin sagol canim

Benim anlamadigim tek sey bu oyunun nasil guven verecegi :26:
Yani oyle yapinca Arzu Aliye guvenecekmi..? yine sacma..

Dizide bir dusuk vakasi bekliyordum ama bu sacma olmus

yani Arzu Alinin onu aldattigini gorunce Ali "sana oyun yaptim, bana guven senden baskasi olmaz..." gibi seyler soyleyip guya guvendirmek istedi. ama oyunun yataga kadar gelmesi cok cooookk sacma !! belkide oyun gercek oldu Aliyle belli olmaz
ama dusun olmamaliydi yaaa

Eger oyunun gayesi guven vermek veya ders vermekse yine sacma. Ali'nin isi belli olmaz tabii. Yazik oldu Arzu'ya valla.
Ali Arzu'nun en zayif noktasi olmasina ragmen bence cok cesur ve guclu bir karakter

bencede cok sacma cocukca olmus
evet Arzunun karakterini bende cok begeniyorum komik, cesur guclu, sempatik biri
bakalim yarin neler olcak :)

oyunun sonu çok ağır olcak yazılmış demekki bebek düşcek off arzu o kdr ttlı bir hamileydiki neyse

hamile bi bayana ne olursa olsun öyle saçma bi şaka yapılmaz yazık ya kızın yüreği ağzına geldi,alide ne iğrenç bi adammış güven testini böylemi yapmalıydı bide ceylayla pişkin gülüşleri yokmu gıcık oldum,bebeği düşürmek için yazılmış bi sahne işte arzunun merdivenlerden düşmesi,arzu hala daha bu olaydan sonra ali derse yuh derim adamın dünya umurunda değilki bebek düşünce sevinir artık,bu arada su ya kırmızı ruj hiç yakışmıyor bence zaten yakından suratı kırışmış gib daha yaşlı gösteriyo onu hiç beğenmiyorum

Yuhh daha ne diyim o yatak sahnesi demi bir oyun izleyemedim ama nasıl oldu orada yatakta bişeyler kıpırdıyordu........:26:

kızlar bende sinemin ağız yapısını dişlerini beğenmiyorum çok tuhaf geliyor konuşurken ... o yüzdende yapmacık oluyor konuşurken...
ay bu bölümde iyice sinir oldun ayşegüle yine yakalanıcak su ile demir ama o sahnede suyun yerinde olsam aaaa yettinşiz hepiniz sizlemi uğraşıcam der topunu bırakır giderdim...
arzuya yapılanda hiç hoş değildi hemde arzunun hiç sevmediği bir kızla bunun yapılması olmadı...

çetin suyla demiri yakalayınca nolcak acaba, bu seferki açıklaması nolcak
Ben bebeğin düşmesini daha erken bekliyodum ama yine bikaç bölüm yaşattılar o da iyi
Biricikle o korhan bi anlam veremiyorum, korhan arzuya asılmıyomuydu numaradan, madem biriciği seviyodu niye o doğum gününde öyle bir oyun oynadılar saçmalık

bende bi anlam veremedim :111: :100:

23.bolum ozeti
Su ve Demir, Emre ve Şebnem'in nikahının kıyılmasından habersiz, ayrı ayrı parti salonuna giderler. Demir bildiklerni söylediği takdirde annesi için daha iyi mi yoksa daha kötü mü olacağına karar vermeye çalışır.

Ali ve Ceyla'nın kurdukları oyununun bedeli ikisine de pahalıya patlar. Arzu'nun bebeğine bir şey olursa ikisi de çok büyük vicdan azabı çekecektir. Arzu'nun tek derdi bebeğe zarar gelmemesidir.

Biricik olanlar yüzünden Ali'yi suçlar ve Arzu'yu onunla bir araya getirmemek için elinden geleni yapar. Ali ise Arzu ile görüşmekte ısrarcıdır. Arzu'ya giden yolu ona Ceyla açar.

Çetin Su'yu kendisine bağlamak için bir şey yapmak zorunda olduğunu hissetmektedir. Su'yu bir aile yemeğine çağırır ve Ömer Su'yu çok sever. Çetin bu buluşmanın Demir ve Su'yu kendi elleriyle bir araya getireceğinden habersizdir.

Çetin yılbaşı organizasyonunu yüzüne gözüne bulaştırır. Oteli sıkıntıya sokacak bir yanlışlık yapar. Ömer bu durumda yeni gözdesi Demir'i devreye sokar. Çetin bu durum karşısındakş kızgınlığını üzerinden atamamışken Ömer Su'nun Demir'e yardım etmesini istediğini söyler.

Yılbaşı günü otelin balo salonunda herkes bir aradadır. Gecenin sonu için Çetin'in Su'ya bir sürprizi vardır. Ama asıl sürprizi Su ve Demir yaşar

Su'yla Demir nasil cikti odadan Cetin ve Aysegul'e yakalanmadan?
Orasi belli degil.. Tuhaf..

Sinem Kobal'in oyunculugu gittikce irite etmeye basladi. Hic icten ve inandirici bulmuyorum.
Yan karakterler bile daha guzel oynuyor..

arzu bebeğini düşürdü
ali artık ona borçlu hissetmesi lazım kendini ve daha sıkı sarılmalı arzuya bu arada sinem sahnelerini asla izlemiyorum hemen geçiyorum hiç svmyrm çünkü

kızlar pazar akşamları eşim evde olduğu için uzun zamandır izleyemiyordum
şuan tekrarıa bakıyorum
çetin babasıyla neslişah barışmış ve aynı evde yaşamaya başlamış
bu nasıl oldu kızlar ya
çok şaşırdım ömer nasıl kabul etti neslişahı
cevap verirseniz sevinirimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…