Küçük Sırlar Kanal D

çetin babası bir gün kafayı bulup neslişahın evine dayandı zorla içeri girdi kimi saklıyon bu kimin ayakkabısı dedi neslişah dur felan dedi ama dinlemedi o sırada oğlu çıktı onu görünce ömer neslişahta durumu anlattı sabah ömer kapının önünde özür diledi niye sakladın diye oda öz babası istemedi sen istermiydin diye sorunca tabiki ben seniş çok seviyordum dedi neslişah ağladı felan sarıldılar barıştılar eve geri döndü ana kız...

suyun yaptığı salaklılar da pahabiçilemez hani!
barda içki bitti diyolar o almaya gidiyo sanki ona kalmış !
sonra şarap mahzeninde demirle başbaşa kalıyolar kapıyı
kitliyolar falan
çok aptalca bi sahneydi doğrusu
senaristin ufku çok dar bence..
bide sinemin rol yapamayışı yokmu offfff
kapatasım geliyo tv yi bu ne yaaaa...

Bayık gözler, orantısız dişler, makyajdan kalıplaşmış bir yüz, dizlerine kadar uzayan kollar, Derisinin altından görünen kaburgalar, uzun olan boya abartı topuklu ayakkabılar... Bir insan bu kadar antipatikleştirilir !

kesinlikle katılıyorumm her cümlesine..

var ya bravo hanımlar kızı yerden yere vuruyorsunuz:)))
durmak yok yola devaam

Son düzenleme:
yaaa bence aliyi affetmemelıı o pislikk oyunundann sonra yazık kıza cok uzuldm dıer kızda aglıyoo adını unuttum smdı esmer olan taksıde heralde cok uzluyomus gıbı alıyle gulusurken akln nerdeydı bıde kız olcan

bayıldım yorumlara katılıyorum.o kızı görünce gözümü kapadım ir sahnede.içiyor sonra fotolarını çektiriyor ya orda.bide seksi olmaya çalışıyordu orda bittim bakamadım

yeni fragman

[dailymotion]video/xgd5wj_kucuk-syrlar-24-bolum-fragmany_shortfilms[/dailymotion]

Arzuyu ilk Talih Kusu diye bi dizide gormustum, orda begenmemistim)) ama bu dizide bayiliyorum o kiza yaa, cok samimi, konusmasi bile cok sirin. resmen guzel buluyorum onu haa))))

ya bu su tam bir karaktersiz yaaaa çet nekdr seviyodu seni sen gittin öpüştün demirle bide çk mtlym dioo ulan o zaman çetle nie çıkıyosun yaa senaristlere sesleniyorum bu kızı çıkarın diziden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bende su' yun son bölümde yaptıkalrına sinir oldum, hem çetle çıkıyorsun, hem demirin arkasından mahsene koşturuyorsun. Olacak şey değil.

ay süper bir yorum olmuş. yoruldum gülmekten valla.

bende anlamadim
basindan beri Demir'i seviyo guya, peki neden Cet'le??
belki iyi biri oldugunu gordu ve denemek istedi ama olmadigini goruyo, peki neden ayrilmiyo ve aldatiyo ?!!!
cok sinir bozucu !!
bu dizide sacmalamaya basladii offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…